Šta je novo?

Targo Telekom

@Alister
Ok, nesporazum.

Torenti vuku samo tako...:D

capture.jpg

Poslednja izmena:
@Anarki, radim brate:) ali ako pogledas moje postove videces da sam u funkciji neutralnog posmatraca. A vidim ima "zabrinutih komsija" :)

Opa insajder se javio :) Sad kad krenu private poruke sa zeljama i slicno... Daj info za EPG:)

@B
Mrzi me da citam,tako da uglavnom samo pogledam poslednju stranu thread-a... :D
@Dejan
Ako treba da se poredimo sa Rumunima i Bugarima,onda...Italijani i Spanci imaju gore provajdere i internet,a Targo je jedina svetla tacka sto je neta tice u ovoj budjavoj drzavi...
Sto se IT-a tice,u k smo,sto svi vec znaju odavno...Cene samo iz $ u E pa deri sirotinju sa platom od 20-250e...

@BorisS ja imam samo jedno pitanje, da li je neko dobio mesec dana free od TT ?

Naravno, svi koji su se prijavili na sajt pri zakljucenju ugovora dobili su 1.mesec free

ako si se prijavio, a greskom nisi dobio posalji privatnu poruku, provericu

@Alister
Stvarno si dosadan sa tim parama...
Idi kod lelekom,SBB-a pa cekaj po pola sata na telefonu dok ti se javi slobodan operater,a da ne pricam koliko im treba da dodju da podese ako nesto nije u redu...

A taj besplatan mesec mi ne treba nimalo,jer dobijam stvar koja je 10x bolja od postojece konekcije za sitne pare...

Poslednja izmena:
Ako su se prijavili na sajt dok je trajala akcija Targo testiraj...

Napadas ljude zbog gluposti,tako da...BB

Ajd sad da pitam sve ovde koji su potpisali ugovor sa TT, da li ste dobili free mesec dana ..cisto da uporedimo ;)

Prijavio se na sajtu i potpisao u Ušću, tako da sam dobio mesec dana besplatno i duplirane brzine tri meseca. A dobiću još jedan mesec besplatno pošto sam komšiji dao kupon.:d

I meni jos nikakav racun nije stigao, kad stigne, videcu da li sam dobio tih mesec dana free. U svakom slucaju, pored ugovora sam potpisao i aneks ugovora za tih 30 dana free.

Ok, to mi je bilo bitno, znaci to nije myth, zaista se dobija:)

Meni su sami ponudili kad sam potpisivao ugovor. Niti sam znao niti sam pitao :)

Ja sam dobio mesec za dž, a trebalo bi još jedan pošto je kolega dao jedan od ona tri kupona pri potpisivanju svog ugovora, tako da se nadam da do NG neću videti račune od TT :)

*** Ukoliko se zaključuje ugovor bez perioda obaveze, Korisnik plaća jednokratno iznos od 10.000 RSD za uslugu priključenja na OKDS. Iznos će biti naplaćen prilikom izdavanja prvog računa.

Jel neko od vas ovo primetio?! Jel moguce da ne citate sitna slova :D

Takodje, evo i dodatnog objasnjenja - postoji novi cenovnik od 01.11. 2012. i na pocetku pise....

Usluga priključenja na optički kablovski distributivni sistem (u daljem tekstu: OKDS)
iznosi 10.000,00 RSD.
U promotivnom periodu do 31.12.2012. usluga priključenja na OKDS se ne plaća ako je
ugovorna obaveza na najmanje 12 meseci.

Poslednja izmena:
Jel neko od vas ovo primetio?! Jel moguce da ne citate sitna slova :D

Takodje, evo i dodatnog objasnjenja - postoji novi cenovnik od 01.11. 2012. i na pocetku pise....

A cekaj sta je nejasno?Pa od pocetka se pricalo da postoji i varijanta da se moze bez ug. obaveze ali placas jednokratno...

Da li je neko uspeo da pristupi USB-u na ONT uređaju sa spoljne mreže?

Nazad
Vrh Dno