Naravno da Predsednik skupštine stanara nema pravo da sam odlučuje, već sa ponudom izlazi pred stanare koji o tome odlučuju, glasajući za ili protiv. Samo što su kod sante izgleda zaobišli predsednika i prešli direktno na stanare.
To ti je sad, ali imaj na umu koliko vise RV ima preplatnika od TT
RV ima izuzetno malo korisnika interneta, i to uglavnom na onim najmanjim/najjeftinijim paketima, kroz proxy ... da ne gresim dusu i targo ne blista![]()
Odakle ti to da RV ima malo korisnika, ja bas cujem suprotnu pricu, da RV drzi vecinu NBG-a.
NBGD-om dominira ADSL, a te price da RV drzi vecinu su za malu decu ...
Ok, ja sam malo dete, a ti mi reci odakle ti takva informacija? Ja iskreno neznam nikoga sa NBG-a ko ima ADSL...
Ja iskreno neznam nikoga sa NBG-a ko ima ADSL...
@Boris:
Delimicno tacno: PSS ima prava ista kao i drugi vlasnici stanova, tako da njegova saglasnost nije neophodna, ukoliko i bez njega ima vise od 50%.
Zakon o odrzavanju stambenih zgrada pravi razliku izmedju tekuceg i investicionong odrzavanja zgrade.
Za odluke o tekucem odrzavanju zgrade, potrebna je saglasnost vise od 50% vlasnika stanova (napr: 6 stanova od ukupno 10 u zgradi).
Za odluke o investicionom odrzavanju zgrade, potrebna je saglasnost vlasnika vise od 50% povrsine zgrade (napr: 3 stana od 100kvm i 10 stanova od 25 kvm: ovde je dovoljno da vlasnici 3 stana od po 100kvm odluce i odluka je pravosnazna).
Pozdrav
Santa, tvoj PSS potpisao, skupljaju se potpisi, fali 5-6 pa moze da se radi.
@Rafiki, verovatno si u pravu, ali iskustvo sa terena pokazuje da su PSS-ovi ozbiljan problem
Kod mene u ulaz TT je usao samo na pristanak/potpis predsednika kucnog saveta, nisu su se skupljali potpisi niti je neko nekog pitao.
E sad, skoro sam sreo predsednika i covek se razocarao totalno, njemu su na tom sastanku pricali onu pricu, sve moze/lako cemo, bicemo jeftiniji od konkurencije, moci ce odvojeno TV od interneta (konkretno, on licno je hteo da se otkaci od vektora, a koristi samo TV i ima ADSL)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari