1. Nuba Invest - Unitel, Hrvatska
2. Nuba Invest - Bulgarian Telecom
3. Nuba Invest - Neotel, Makedonija
4. Nuba Invest - Odašiljači i veze, Hrvatska
5. Nuba Invest - Pantel Hungary
6. Nuba Invest - Magyar Telekom
7. Nuba Invest - Mobiltel, Bugarska
8. Nuba Invest - ONE TELECOM, Makedonija
9. Nuba Invest - Hrvatski Telekom
1. ''Pantel International" doo. - Univerzalne Telekomunikacije, Hrvatska
2. ''Pantel International'' doo - ''Pantel International'' EOOD, Bugarska
3. ''Pantel International'' doo - ''Pantel International'' Kft. Mađarska
4. Nuba Invest - Pantel Hungary
5. Telenor - Pantel, Bugarska
1. Cogent - Cogent, Hrvatska
2. Cogent - Cogent, Bugarska
3. Cogent - Cogent, Mađarska
1. VIP mobile - Vipnet d.o.o. Hrvatska (SBB optička infrastruktura)
2. VIP mobile - JetStream, Rumunija (SBB optička infrastruktura)
3. VIP mobile - JetStream, Bugarska (Telekom Srbija infrastruktura)
1. Sat Trakt - GTS Datanet, Mađarska
2. Sat Trakt - Hrvatski Telekom
3. Sat-trakt - Univerzalne telekomunikacije, Hrvatska
4. Sat-trakt - Magyar Telekom,Mađarska
5. Sat-trakt - Invitel, Mađarska
Ping do Londona, 25ms ? not possible my friend ..
1. Telekom Srbija AD - Crnogorski Telekom, Crna Gora (optika SDH/DWDM kapacitet STM-16/STM-64)
2. Telekom Srbija AD - Univerzalne Telekomunikacije, Hrvatska (optički sistem prenosa STM-16/STM-64 tehnologija DWDM)
3. Telekom Srbija AD - "Odašiljaci i veze" d.o.o., Hrvatska (optički sistem prenosa STM-16/STM-64 tehnologija DWDM spajanje optičkih kablova po ITU-T G.652 - G.655.)
23.08.2010. - SERBIA BROADBAND (SBB) - "Univerzalne telekomunikacije" d.d., (optička infrastruktura Bačka Palanka (Srbija) - Ilok (Hrvatska) Kapacitet: STM16/STM64
"Problem" je u tome, da meni za 2 nedelje ističe ugovor sa Telekomom, te da zaista više nemam nerava da čekam TT. .... Ako ne dobijem nikakav kontretan odgovor za 7 dana, odoh kod Telekoma na novi dvogodišnji.. jer da plaćam 2k+ ras za 4 mbita bez ugovorne obaveze mi je malo previše, a od TT-a samo "bićete obavešteni".. ok.. KADA ću biti obavešten?
Nije problem u mesec-dva.. problem je što ne mogu da dobijem informaciju da li će uopšte ulaziti kod mene u zgradu.
Nije problem u mesec-dva.. problem je što ne mogu da dobijem informaciju da li će uopšte ulaziti kod mene u zgradu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari