Mi smo nocas dali drugovom htc da pijeČuj ovakvi, još gori, vodim ga zajedno u izlazak da se napijemoMislim njemu neću dati da pije, da ne poblentave Google mape, treba ipak da me navodi do kuće
![]()
Mi smo nocas dali drugovom htc da pije
![]()
pa zavisi kak'e ti ochi. Samsung ekrani: saturacija + prava crna (ugasen piksel), SLCD2 i IPS (u odnosu na amoled) : "zivlje" boje. Meni licno mnogo dobro pasuje SLCD, dok drugar kaze da mu je silovanje za ochi kada pogleda u ne-samsung telefon. generalno sto kaze Diehard, IPS ekrani nemaju mane, to je sad samo tech-geek finesa ko sta ima bolje, ne treba zaboraviti da smo pre 3 godine buljili u TN-film LCD na telefonima i bili iz fazona kako su super-kul
Možda malo razočarenje za brojne audofile na forumu
https://mobile.twitter.com/supercurio/status/266822004076851200
Auuu jadan sad hsv.stoned neće uzeti ni ovaj telefon, ipak će čekati sledeću godinu, pa sledeću i sledeću i
Nije mu sudjeno da uzme android![]()
Supercurio je poceo da forsira iskljucivo Wolfson chip-ove bez obzira na kvalitet konkurencije, izgleda da ga oni placaju. Makar da je sa tehnicke strane objasnio zasto ne valja (los DAC, slab izlaz, nema ekvilajzer,...?), a ovako apsolutno nista korisno nije rekao.
Pa i onaj 4X je imao sve ''preduslove'' da ima vrh zvuk pa je lg nesto shebao i po svim testovima i misljenjima audiofila zvuk je krs.
Uzimam telefon samo prilikom obnove ugovora, a to je u decembru tako da ne lupaj![]()
SGS II npr je takodje ishejtovan sto se tice kvaliteta zvuka pa su opet mnogi prezadovoljni..
Da neka xperia zeznuo sam seKoliko vidim, to nije HTC, vec Xperia Active.
Pa znam da si vijao razne telefone i onda odustajao... 30fps, loš zvuk, ovo ono (da ne zaboravim još 15-20000 din uz PiS 1000 ili koliko bi već voleo) znam da svima nadjes poneku manu i onda kao bude čekam novi telefon... Pošto je tebi bitan zvuk, zato kažem za ovaj telefon da ces ga verovatno zaobići
![]()
Prodaj taj Nexus za dobre pare dok jos mozes, i kupi N4 u nekoj zemlji gde ima Play store uz 50-ak evra doplate i za 250e kupi N7![]()
Ja ne znam sta da radim.Svidja mi se fon,ali realno nemam potrebe da ga uzimam,imam gnex koji me odlicno sluzi i imam oko 300 e u steku pa razmisljam da uzmem nexus 7 jer vozim kamion pa bi mi bio dobar za filmove i surf.Ajde neka me neko ubedi sta da radim,malo sam neodlucan,a mozda i nisam![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari