Ja sam pokusao na sve nacine da nateram ONT da radi sa DLNA plejerima i nisam uspeo. Takodje, stvar koja ne funkcionise je FTP passive mode. Na osnovu toga, pretpostavljam da je problem u UPnP podrsci na ovom ONT-u. Sve ostalo mi je radilo. Trenutno koristim svoj TP Link, ali ONT nije u Bridge modu, vec u Routing modu, pa sam samo forwardovao portove koji mi trebaju ka TP Linku.
Tako je.Evo ovde je i tel.android pridodat.@goran064
A zar na onoj tvojoj slici sa prethodne strane nije bio LG Smart TV gde se vide uspešne konekcije sa DLNA sertifikovanim uređajima.
Gorane, interesuje me da li su ti svi ovi uređaji koji se vide na slici (tvoj asus 1005ha, kao i goran-ps asus laptop) vezani na Targov ONT bežično. I šta ti je vezano UTP-om? I da li imaš još neki ruter/svičer u mreži...?
Dakle, mi imamo identičan problem, samo mi nije jasno kako ovo radi kod @goran064Problem su odredjeni portovi i koriscenje UPnP-a.
Pa vidi,ja neznam sta si tj.kog si provajdera imao pre TT,ali sigurno nisi imao pusten odjednom i analogni i digit.signal direktno na tv.Ma sve je ovo kod mene radilo pre nego što je stigao Targov ONT.
Ja sam uveren da DLNA / UPnP protokol ide isključivo kroz mrežu (WiFi ili UTP) i da nikakve veze nema sa setovanjima zemlje na DVB-C. Inače moj Samsung Smart TV ima triple tuner: DVB-T, DVB-C i DVB-S2.
Kod mene na Samsung smart TV mi je prepoznavao i analogne i DVB-C kanale i ranije na PTT KDS, a i sada na TT kada setujem Srbiju i Samsung tu nema problema.Analogni i digitalni signal idu u isto vreme. Kod mnogih TV uredjaja DVB-c meni nije aktivan ukoliko nije podesena zemlja u kojoj je taj standard aktivan. To su obicno Nemacka, Finska, Danska...
@bukkake_bob U gornjem delu internet browsera imas polje u koje se kuca adresa stranice na koju zelis da ides. Bio ti na SBB ili gde god, ukucao si pogresnu adresu, jer ovaj sajt nije sajt TT. Tvoja zelja da neko propadne je pogresno adresirana, jer MI ovde nismo ni TT ni SBB niti bilo koji operater. Zamisli nismo ti rekli nesto sto nije do nas, nismo ti rekli ni kakvo ce vreme biti...
Targo schlongovi, nadao sam se da cete udostojiti nekog iole razumnog odgovora zainteresovane klijente iz centra Beograda,vezano za dostupnost usluga.
Posto niste, sa zadovoljstvom cu sacekati SBB fiber koji mesec i sa njima potpisati ugovor,a vama od srca zelim da propadnete sto pre.
Stvarno me zanima, koji je zaposleni Targo Telekoma nešto ovde pisao?
ih, samo jedan...
Mene je jedan (od nekoliko njih koji su ovde promoteri TT) posle nekog posta odma na pp saleteo pitanjem, gde sam, koji sam, da mu prosledim podatke i odma ce se neko pojaviti da potpisu ugovor za ulazak u zgradu i ... sta bi, nista, ne javlja mi da li se cuo on ili neko drugi iz firme mu sa el prezidenteo od kucnog nam saveta... ne prijavljuje ni el prezidente da su dolazili (dogovrio sam se da mi javi kad to obavi) i sta ja sad da mislim od doticnom "kolegi" forumasu, radnicima TT i uopste o TT.
Zar je tesko reci vasa zgrada nece biti u planu, odvec komplokovano, malo na ulazu zainteresovanih, cuj drugar imamo problem kod tebe sa ovim ili onim, objasniti sta koci, a ne ovako, javi se, dobije povratnu informaciju a nista nit' uradi nit' pojasni...
... sacu bas da priupitam el prezidente-a jesu li se javljali...
dodatak:
Zvali su... "Ispituju tehnicke mogucnosti, pa ce da se jave..."
Targovci sta to tacno znaci?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari