Šta je novo?

Huawei G300

Htedoh da pitam da li su G300 sa Vip-a zakljucani, ali vec videh da jesu. Samo da potvrdim, otkljucavanjem za 500 kinti gubim garanciju, jel?

pa u principu gubi se garancija... ali možda postoji neki način da se nešto uradi da oni ne provale da je otključavan, al ja za to ne znam...

ajde samsunze ako si predstavnik samsunga kontaktiraj me na pm da mi objasnis zasto telefon koji je iz kutije izasao pokvaren nije zamenjen za nov na licu mesta nego se tvoj samsung ciganise za svaku otvorenu kutiju i servisira telefone koji su od starta pokvareni. i po mom misljenju hox brise patos sa s3 po kvalitetu izrade, ovaj g300 je kvalitetnije napravljen nego s3, ona maska na s3 je ona najjeftinija plastika za pistolje na vodu!

dosta o tome, zna li se nesto kada ce taj ics, ko je odavde u kontaktu sa onim slepcima iz huawei srbija?

Ako istog dana ustanoviš kvar i vratiš se u radnju sa telefonom nema te sile koja te može naterati da pošalješ nov neispravan telefon na servis. Jednostavno tražiš nov i gotovo, koliko god da su bezobrazni ti moraš biti još gori, tražiš šefa, poslovođu, menadžera ili koga već, ne izlaziš iz radnje bez novog uređaja. Ako baš baš neće odmah u inspekciju a prethodno tražiš napismeno da neće da ti zamene nov telefon sa sve potpisom i pečatom. Veruj mi, radio sam godinama u prodavnici tehničke robe, nema tog Samsunga ni telenora koji će ti uskratiti pravo na potpuno ispravan uređaj out of the box.

Nije mesto ni vreme ali nalupao si se za sve pare. Samsung je kriv sto telenor nece da ti zameni telefon? To sto sto je stavljena deblja plastika kod htca znaci da je kvalitetnija? Razumem tvoju frustraciju ali da top telefon u kojem uzivaju miloni korisnika proglasi ******m i losijim od jednog kineza g300 je van svake realnosti.

a zasto sada da idemo u offtopic? nisu hteli da zamene telefon, nisam bio ja tu, poslat je na servis, sad ce da zavlace 45 dana, i tako... shvatam ja da vi volite svoj s3 i i shvatam ja da je to najbolji telefon u univerzumu i da se meni samo cini da je on plastican, u stvari ta plastika nije plastika nego je kamuflirani titanijum, sve ja to razumem opusteno, nemoj da trujemo temu.

aj kad vec pitah malopre za ics, da pitam jel ima neki alat za root istog? da se obezbedim na vreme, ako se razlikuje od ovog za 2.3?

Sve je drugačije. Treba ti programčić "unlockbootloader.exe". Sa njim otključavaš bootloader (ics ga zaključa kad se uflešuje), i rutuješ telefon. Mora adb drajver da se instalira i samo nakačiš upaljen telefon na usb, ima ukupno 2 klika. Ako se ne snađeš imam ja sve potrebne alate.

Nije problem, javi se kad ti treba, poslaću ti.

Huawei je konačno objavio neki wi-fi modul koji je cyanogen developerima falio da bi kompletirali cm9 i cm10 rom, imali su nekih problema sa wi-fi. Tako da sad stvarno očekujemo jellybean ovih dana. Ima stari build na modako da se skine ali je prilično nefunkcionalan.

da li je moguce da moj huawei g 300 ima 394 mb ram memorije. Toliko pise u android assisten programu da ima

Najnoviji info, prvo dobijamo cm9 pa onda cm10. Dakle prvo ics cyanogen pa tek posle jb. Ne pitajte kad :D

koja je uopste razlika izmedju tih ics i jb? i ti cm romovi su obicno stabilni i sve radi super jel da? :)

hvala za info :)

Poslednja izmena:
Ics-ice cream sandwich android v4.0.x

Jb-jellybean android v4.1.x

Isto kao froyo (v2.2.x)-> gingerbread (v2.3.x), ne znam kako drugačije da objasnim. :)

Poslednja izmena:
ma jel znaci nesto taj jb update, jel se dobija nesto njime? sa froyo na gb je bio prilican update, dosta toga je popravljeno. sta je u jb novo?

pa to ce samo da mi vise trosi bateriju, plus sto ne znam koliko je jak g300 za to.... to je vise za dual, quad azdaje... a i ne znam kakav ce impakt da mi ima na operu, ja samo nju koristim za internetz... ne verujem bas da cu da dobijem neko ubrzanje interfejsa....

Poslednja izmena:
Ako uključe 2d akceleraciju trebalo bi da se baš oseti

Vrh Dno