veljaNBG
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.04.2005
- Poena
- 650
Pa ja koliko vidim taj kabl od te kockaste kutije do rutera je kablic sa dve uticnice...mozda se i varam....I da ima, ne može on da ga nastavlja, treba oprema i to skupa za to.
Pa ja koliko vidim taj kabl od te kockaste kutije do rutera je kablic sa dve uticnice...mozda se i varam....I da ima, ne može on da ga nastavlja, treba oprema i to skupa za to.
Pita me ortak ,koji je uveo TT ali su mu ostavili kratak "kablic" od one uticnice u zidu do rutera, da li ima negde da se kupi taj kabl od recimo 3 m.Ne zove mu se ponovo TT, da ih ceka...
@mighty78
Duga priča.
... Svašta je tu doprinelo da prvi kontakt bude negativan po mene, kao na primer sporost pri inicijalnom prijavljivanju pojedinih uređaja na vajerles ONT-a, moje nestrpljenje, "zagađenost" etra...
...
Pre ce biti da recimo Vektor koristi tu skriptu, posto speedtest neki put i bude ok, ali je surfovanje katastrofa.
A ta drvena konzola ili sta je vec, jel to tvoje pa su na to montirali uredjaj ili su oni to stavili?Pogledajte prilog 99449
Evo jedna ako je uspelo( prijavljuje neku gresku)
Lepo izgleda sve, nekako skockano.
Sad sam zbunjen. Kako je kod drugih?VID
Zelena/svetli bez prekida: Prihvata optički signal cija je snaga veća od propisane granice
Zelena/svetli bez prekida: Pokazuje da je omogućen premium servis
Ne svetli: Optički signal koji dolazi iz ONU u ONT ima manju snagu od propisane granice
Lepo izgleda sve, nekako skockano.
I jedno pitanje za targo koje zelim da postavim posle posete njihovom sajtu i pregleda cena paketa.
Zasto nema paketa 5/5 recimo? I da li su ove cene primerene zemlji i trenutku u kom zivimo? Da li je cilj da brzi internet polako postaje dostupan svakome po pristupacnim cenama, ili je cilj da brzi internet bude privilegija dobrostojecih?
Na mom ONT-u ne svetli VID. Pogledah uputstvo, piše ovako:
Sad sam zbunjen. Kako je kod drugih?
ti imas uputstvo????
Treba naglasiti da se uz taj ugovor 'za pravna lica' dobija premium service level agreement, koji kod drugih provajdera (optike za pravna lica) fakticki ne postoji. Postoji 2/1 odnos i za pravna lica koji je daleko povoljniji ali je opet skuplji od privatnih.Postoji za pravna lica i kosta oko 120 e cinimi se... na sajtu toga nema..
Jel ti imas duo paket ili samo net?Ajde, proveriću sa njima. Nekako mi se čini da su i ranije fotografije ONT-a ovde na Forumu bile sa VID off.
Jel ti imas duo paket ili samo net?
U kojoj si ulici? Pitam redom dokle je dosao Targo ali se ljudi ovde izgleda plase da ih neko ne opljacka. :lol:Meni su dosli ljudi iz targo-a, mada nisam bio kuci, pa im je brat reko da doju opet. Gledo sam cene i mnogo su skupi. Cena od 3000 hiljade za paket koji dobijam kod Radijus Vektora za manje od 2300. Razumem da su opticki kablovi, ali opet. Danas treba da mi dodje covek iz RV-a da proveri upload, pa ako mi to sredi nevidim poentu da menjam provajdera (pogotovu ako mi i donese docis3.0 modem), jer imam duplo brzi net i mnogo vise kanala.
Sad pitanja kakva im je slika na tv-u(kvalitet) i koliko kosta ugradnja optickih kablova?
Mada opet nema poente posto sam pod ugovorom kod RV-a za internet i digitalnu televiziju(koju ne koristim >_>) jos godinu dana.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari