Šta je novo?

Assassin's Creed 3

WTF kakva je ono grafika, ovo je jako jako lose

Ja stavio da se skida sa PSN-a, kad budem odigrao prvih par sati javljam utiske.

Licno mogu da potvrdim da konzolna verzija ima veoma agresivni LOD sistem. Kada se popnes na vrh prve crkve, vecina stvari ispod tebe je veoma veoma lowres. Nadam se da ce da nece forsirati da i PC verzija radi slicno.

IGN dade 8.5,vele da je igra u nekim misijama genijalna,a u pojedinim losa..

Najmanje su pristrasni bili ovi sa IGNa.Ne dopada mi se sto su izgleda zbrzali Dezmondovu pricu i upropastili kraj,ali videcemo.Takodje sto su uveli da u multiplayeru mozes za prave pare ovog puta da kupujes stvari je stvarno cash grab.A u single playeru ima izgleda vise glitcheva nego sve prethhodne igre,sto znaci da ce biti patcheva koji ce ovo ispravljati,ali su izgleda zbrzali izlazak igre iako su je 3 godine razvijali.

No,kad zanemraimo ove nedostatke,ostatak paketa stvarno deluje impresivno.To sto se prica sporo razvija ja ne zameram,posto su izgleda dosta ulozili da Konorova prica bude bas zadovoljavajuca.Open world aspekt je bolji od svih prethodnih AC igara,a sam gameplay deluje dosta fluidnije.Videcemo koliku hardversku zahtevnost ovo povlaci.

Sve u svemu a osnovu ovih reviewova sam zadovoljan,videcemo kad se igra pojavi za PC i probam je da li cu promeniti misljenje

A u single playeru ima izgleda vise glitcheva nego sve prethhodne igre,sto znaci da ce biti patcheva koji ce ovo ispravljati,ali su izgleda zbrzali izlazak igre iako su je 3 godine razvijali.

Zato ja i igram igre tek posle godinu dana, nekad i dve od izlaska. Em što nemam vremena da odigram sve što me zanima čim izađe i stalno kaskam, em što često padne i neki apgrejd u međuvremenu pa i one zahtevne igre mogu da napucam sa AA... A najviše zato što lepo sačekam da izađu svi mogući apdejti, pečevi, DLC-ovi, pa igram sve natenane umesto da se nerviram... Jedini problem mi je kad neko zaboravi da stavi spoiler tagove, a meni šesto čulo ne proradi i ne zažmurim na vreme... :d

Trenutno igram Revelations i samo čekam da mi neko zafrljači neki spoiler u facu... :mad:

Poslednja izmena:
opet je dezmond glani junak u "sadasnjosti"?
zar nije bilo price da ce biti novi lik? kako su ga povezali sa eziom onda? neki eziov potomak otisao u novi svet i dobio dete sa indijankom? :)

zar nije bilo price da ce biti novi lik? kako su ga povezali sa eziom onda? neki eziov potomak otisao u novi svet i dobio dete sa indijankom? :)

Jesi ti igrao ijednu prethodnu igru? Ili ista cuo o ovoj najnovijoj igri.Zvuci kao da malo znas o prici igara.

Poslednja izmena:

Vremenski raspon izmedju desavanja AC2+Brotherhood+Revelations i AC3 je skoro 300 godina(1500-te do kraja 1700-tih),tako da je sve moguce..Konorov cale je englez koliko znam..

Vremenski raspon izmedju desavanja AC2+Brotherhood+Revelations i AC3 je skoro 300 godina(1500-te do kraja 1700-tih),tako da je sve moguce..Konorov cale je englez koliko znam..

Ne verujem da su Ezio i Konor ikako genetski povezani,ali nikad se ne zna.A ako nekoga zanima hronoloski prepricana prica prethodnih igara neka pogleda link koji sam stavio u spoiler tagove u mom postu sa prethodne strane

pa moraju da budu genetski povezani, posto animus ta neka genetska secanja otkljucava i prikazuje

altair -> ezio -> konor -> dezmod, svi su nekakav rod, tj svi su altairovi potomci

da, moguce, mada onda onda scena u ac2 kada prikazuju altaira i mariju, na kuli, nema nikakvu svrhu

Ne verujem da ti ovim informacijama spoilujem ista,sve se to znalo iz trailera i vesti..

Ja lično nisam završio Revelations, a nisam video Dezmonda u trejlerima itd za AC3, pa nisam znao da li se njegova priča završava ili ne.
Nije strašno svakako, ali koliko puta sam tako naleteo na hevi spojler (sećam se ME3 teme npr.). Tada sam se smorio kao zabagreo džoger... :d

Verujem da nisam jedini slučaj po ovom pitanju i zahvaljujem svim forumašima na korišćenju spoiler tagova, bilo da su teški ili laki spojleri... :wave:

Poslednja izmena:
Meni se na prvi pogled nije svidela dok me nije savim opaucila sistemom vracanja u proslost... To mislim da je je zaista izvaja od drugih igra...

Ja sam stigao do 9. sequence, i malo je reci da igra RASTURA, sto posto najbolji AC u celom serijalu.

Mozda gresim,ali izgleda je izlecena!Teska 15,2 GB!

..ne gresis izasla je, lik koji sebe naziva Steam006 je izbacio crck, medjutim prva verzija nije htela da sejvuje, ali je ubrzo izbacio drugu verziju crcka koji radi 100%.

Poslednja izmena:
Pa sto nije izbacio za vikend nego u nedelju uvece? Sad cele nedelje necu moci da igram :D

Odrađivao subotu čovek, u nedelju tek stigo :D

Imaju vec i repack verzije...Ubisoft ispao u pravu..Da nisu izdali verziju mesec dana kasnije,ne bi nista ni prodali,ovako je vecina preorderovala igru posle dobrih recenzija...

Nazad
Vrh Dno