Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Da li za rutracker treba pozivnica ili ne? Takođe, ako ima ko još, meni bio valjao filelist...

Ne treba pozivnica.

Otisao invite za filelist clanu mimago.

Imam jedan invite za TorrentDay

Pozdrav, posto se drzim samo yuwabits i HD-Space imam pozivnice za ta dva. Ako neko ima invite za HD torrents ili HDBits ili vec koji je jedan od boljih u ovom trenutku. Hvala.

Hdbits zaboravi

Excuse my lameness... 1no pitanje: meni demonoid bio dovoljan za moje skromne standarde, sta sad da radim...? :) Bacite neku zamenu pls & tnx :)

Dok ti neko ne baci nešto imaš rutracker.org, 0.arenabg.com, rarbg.com, zamunda.net kad im padne na pamet da otvore signup ...

Aha, sad vidim da imam invite za IPT, pa daj mail ako ti odgovara. Gleda se ratio i postoji hit&run sistem, čisto da znaš.

Imam ja par komada za IPT i TL pa ako nekom treba.

U zamenu može neki sa dosta muzike.

Nema zamena (postoji lista pravila na prvoj strani), mož' samo da nudiš bez zamenskih uslovljavanja.

Jel' ima neki za domace serije i filmove sem yuwabits-s?

Kad smo vec kod yuwabits ako neko ima pozivnicu bio bih zahvalan...

Poslednja izmena:
Kakva je situacija sa TL, da li je dozvoljeno pozivanje? Ako jeste, molio bih nekog za pozivnicu. Hvala

Nije koliko znam, @Tierry Henry imaš crnaberza.com, srbijaclub.com ...

A kakva su ta dva u odnosu na Yuwabits i BalkanElite?

Koja je preporuka za neki koji se može podičiti kvalitetnom literaturom

Aha, relativno sam nov tamo pa zato reko da pitam i proverim. Vidim svuda free ali kad otvorim pojednačne stranice sa torentom i dalje stoji standarno (25/50/75) i nema ništa istaknuto na početnoj stanici. A obično neko i ovde obavesti forumaše :)

Free je sve sada ... U jednom trenutku su stavili da traje do 31. novembra.:D

jel ima neki seedbox koji prima eure sa kartice direktno,sve paypal i bitcoin?

Zatvoreno je pozivanje.

nisam mislio za hd-torrents vec za neke druge ako ima

imam ja HD space ako ti treba

Nazad
Vrh Dno