Šta je novo?

Asus Padfone 2

Emix

Čuven
Učlanjen(a)
26.03.2011
Poena
570
asus_padfone_2_full.jpg

http://www.theverge.com/2012/9/20/3363090/asus-padfone-2-october-16th

Jel ovo privatna tema?? :D Vidim sam caskas.. :) zez..
Nego jel se zna neka cena, da li ce opet biti ona ludacka od preko 1000-1100$ sa kompletnom opremom??

Da ima on screen dugmiće bio bi mi prelep, mada sviđa mi se i ovako. Karakteristike su dobre. Još da vidimo cenu :)

Evo sada gledam live. Odličan je, kao što rekoh, meni fali samo onscreen dugmići.

While docking the phone into or pulling it out of the PadFone Station is hardly a challenge, there's some sort of magic that keeps the phone tucked into the bay no matter how hard our pals shook the tablet upside down (please don't try this at home)
We've just been informed that the magical grip mechanism in the docking bay took over two years to develop. Nice one, ASUS!

Telefon kao samostalni gadget mi se jako svidja ali ovako zajedno ne.

Procitah negdje 800 i 900e za 32/64gb...

Edit: Na Verge-u, to ce biti cijene u EU.

Poslednja izmena:
Cena je oko 840 eur za telefon+tablet, što je ok cena s obzirom da takvi telefoni koštaju preko 500 eur, tablet izađe oko 300 +/-.

ostaje jos pitanje da li je 300e za tablet ( koji u sustini nije tablet vec veliki ekran sa dodatnom baterijom, bez samog hardware-a) isplativ.. hmm.. :trust:

Cena telefon: 470e
32GB dock + tel - 799
64GB dock + tel - 899..

~330e za dock.. ko voli nek izvoli.. :)

Poslednja izmena:
Mnogo i rekao bih i previse. Za tel bi dao te pare jer vredi.

ostaje jos pitanje da li je 300e za tablet ( koji u sustini nije tablet vec veliki ekran sa dodatnom baterijom, bez samog hardware-a) isplativ.. hmm.. :trust:

Cena telefon: 470e
32GB dock + tel - 799
64GB dock + tel - 899..

~330e za dock.. ko voli nek izvoli.. :)

De ćeš naći za te pare tako dobar dock! :D

EDIT: Za nekoga ko kupuje nov high-end telefon i nov tablet, isplati se. Asus TF300 400 eur + SGS3 600 eur = 1000 eur = 200 eur više.

Poslednja izmena:
As for pricing, the 32GB Padfone 2 (including a the 10.1" tablet station) will retail in Europe for €799, while the 64GB model will be €899. We guess once the 16GB version comes arounds, it'll cost around the €699 mark.

Pa sta ispade T300 70€ skuplji a ima i sve ostalo da se koristi samostalno. Ovaj dok po meni nebi trebao da bude vise od 200€

cena je malo visa nego sto bi trebalo za uspeh... Ali svaka cast Asus-u na ovom proizvodu, ja vec duze vreme zagovaram teoriju da ce ovi uredjaji postati buducnost... Tipa imas mobilni stavis u dock - dobijes Tablet. Dodjes kuci prikacis na dock :) dobijas Desktop ;) prikacis na TV eto media player-a :) bukvalno ce mobilni telefon postati "glavna stvar"

U Aziji se dock kupuje posebno sto je po meni dobra odluka. U Evropi izgleda nece biti moguce kupiti posebno samo telefon...

De ćeš naći za te pare tako dobar dock! :D

EDIT: Za nekoga ko kupuje nov high-end telefon i nov tablet, isplati se. Asus TF300 400 eur + SGS3 600 eur = 1000 eur = 200 eur više.

Hmm i to je tacno, ali makar moze da koristi oba svoja high-end uredjaja zasebno, npr gleda film na TF300, a na S3 zove hot line. . :)
Ma kakim i ja, realno ako bude malo popularniji od prethodnika, i ako bude kroz neko vreme imao pristupacnu cenu, prvi cu ga uzeti.. :D Sve to naravno ako lumia 920 razocara, a ako ne onda mi se ponovo smesi nokia posle 3,4 godine :)

Inace i meni nije jasno zasto su ljudi zaludjeni tim on-screen dugmicima, msm jeste mozda fensi, ali je neprakticno, koliko puta mi se desi na tab-u (i to na tabu 7``) da omasim i stisnem SS, koji mi zauzimaju pola memorije, mrzi me da ih brisem vise.. :) Ovo je skroz cool i prakticno resenje, sta fali One X-u sto nema fensi on screen, bla bla.. :D

p.s : Air-max nista nije podrugljivo ovde, majke mi.. :p

Poslednja izmena:
Meni se baš sviđa što nema onscreen buttons, bolje je ovako nego da mi oduzmu 0,2" ekrana u skoro svim aplikacijama

Pa da nema hw dugmiće imao bi duži (veći) ekran, tako da bi dobio 4.7 ekran u svim aplikacijama kao što imaš i sada, a pri filmovima i yt bi imao 4.9 ili tako nešto. Što bi se reklo i vuk sit i ovce na broju :D

Pa da nema hw dugmiće imao bi duži (veći) ekran, tako da bi dobio 4.7 ekran u svim aplikacijama kao što imaš i sada, a pri filmovima i yt bi imao 4.9 ili tako nešto. Što bi se reklo i vuk sit i ovce na broju :D

Pitanje je da li bi imao, pogledaj Optimus G i tzv Nexus 4–ostao je isti ekran, a korisni prostor u aplikacijama se smanjio za 0.2". Uz to, veći ekran bi trošio više baterije a on bi u tom slučaju bio koristan samo za gledanje filmova, a za to imaš tablet :)

Pitanje je da li bi imao, pogledaj Optimus G i tzv Nexus 4–ostao je isti ekran, a korisni prostor u aplikacijama se smanjio za 0.2". Uz to, veći ekran bi trošio više baterije a on bi u tom slučaju bio koristan samo za gledanje filmova, a za to imaš tablet :)

Pa pitanje je, ali nisam ja kriv što je lg retardiran. Vidi koliko praznog prostora ima ispod ekrana (a telefon je malo duži nego s3). Dušu dalo da se produži ekran i stave on screen dugmići po mojoj zamisli :)

cena je malo visa nego sto bi trebalo za uspeh... Ali svaka cast Asus-u na ovom proizvodu, ja vec duze vreme zagovaram teoriju da ce ovi uredjaji postati buducnost... Tipa imas mobilni stavis u dock - dobijes Tablet. Dodjes kuci prikacis na dock :) dobijas Desktop ;) prikacis na TV eto media player-a :) bukvalno ce mobilni telefon postati "glavna stvar"

+1

Vrh Dno