Procitah negdje 800 i 900e za 32/64gb...
Edit: Na Verge-u, to ce biti cijene u EU.
Cena je oko 840 eur za telefon+tablet, što je ok cena s obzirom da takvi telefoni koštaju preko 500 eur, tablet izađe oko 300 +/-.
ostaje jos pitanje da li je 300e za tablet ( koji u sustini nije tablet vec veliki ekran sa dodatnom baterijom, bez samog hardware-a) isplativ.. hmm.. :trust:
Cena telefon: 470e
32GB dock + tel - 799
64GB dock + tel - 899..
~330e za dock.. ko voli nek izvoli..![]()
Evo sada gledam live. Odličan je, kao što rekoh, meni fali samo onscreen dugmići.
De ćeš naći za te pare tako dobar dock!
EDIT: Za nekoga ko kupuje nov high-end telefon i nov tablet, isplati se. Asus TF300 400 eur + SGS3 600 eur = 1000 eur = 200 eur više.
Meni se baš sviđa što nema onscreen buttons, bolje je ovako nego da mi oduzmu 0,2" ekrana u skoro svim aplikacijama
p.s : Air-max nista nije podrugljivo ovde, majke mi..![]()
Pa da nema hw dugmiće imao bi duži (veći) ekran, tako da bi dobio 4.7 ekran u svim aplikacijama kao što imaš i sada, a pri filmovima i yt bi imao 4.9 ili tako nešto. Što bi se reklo i vuk sit i ovce na broju![]()
Pitanje je da li bi imao, pogledaj Optimus G i tzv Nexus 4–ostao je isti ekran, a korisni prostor u aplikacijama se smanjio za 0.2". Uz to, veći ekran bi trošio više baterije a on bi u tom slučaju bio koristan samo za gledanje filmova, a za to imaš tablet![]()
cena je malo visa nego sto bi trebalo za uspeh... Ali svaka cast Asus-u na ovom proizvodu, ja vec duze vreme zagovaram teoriju da ce ovi uredjaji postati buducnost... Tipa imas mobilni stavis u dock - dobijes Tablet. Dodjes kuci prikacis na dockdobijas Desktop
prikacis na TV eto media player-a
bukvalno ce mobilni telefon postati "glavna stvar"
stigao u Srbiju, preporucena MP 74990.00 Din.
Fon i veliki ekran ... bez tastature?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari