alekssBGD
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.07.2005
- Poena
- 319
^^
Sve to stoji, ali činjenica da asus ne planira da od ovoga ili transformer tableta pravi neki ekosistem, već i dalje se ponaša po sistemu svaki tablet ima svoj dok (ili svaki padfon svoj dok) je, u najmanju ruku, diletantsko i stvarno mi nije jasno kako prolazi kod kupaca. Pogotovo za padfone.
Hm, .... okej, ne bih da ulazimo u neku prepirku, nije mi do toga. Ali, moja logika opet kaže: PadFone (1) je bio neki sasvim jedinstvan i novi uredjaj na tržištu, verovatno mao preuranjeno predstavljen. Sa ograničenjima koje je imao, nije ni imalo previše smisla da se pokušava neka "backwards" kompatibilnost sa novim uredjajem. Da li će novi PadFone Infinity (ili kako će se već zvati) biti kompatibilan sa PF2 dockom, videćemo.
Medjutim, moja glavna zamerka na tvoj komentar je činjenica da najveći svetski proizvodjač smartfonova ne haje mnogo na kompatibilnost svojih uredjaja, pa ih to ne sprečava da svakom novom verzijom dodatno opustoše novčanike svojih vernih zombiranih obožavaoca, koji pohitaju da kupe i svih ostalih 99 novih-starih gadgeta za svoj novi telefon sa nešto izmenjenim konektorima ...
Tako da ... ima i toga, a u ovom slučaju, ne verujem da je pozadina promena konektora bila zla namera, već čista neophodnost radi unapredjenja uredjaja...
That's my 50 cents...