Bad Habbit
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.07.2005
- Poena
- 690
Ne mogu da provalim da li je ovo neki preveliki crop, ili ti je guster potpuno izvan fokusa. Plus, preterao si u obradi.
Aj bolje nemoj vise da koristis vivid ili bilo koju drugu obradu u aparatu 🙂 I jesi, napucao si ga, dobra obrada je ona koja ne bode oci i deluje kao da nista nisi dirao, ovo tvoje u kombinaciji sa cropom je samo pokvarilo u startu ok fotku 🙂
Samo bez glupih komentara, pa ja to ne bih ni kačio ili pa ja to ne bih ni slikao.
ti: kropovan guster.jpg
neko: ne valja
ti: evo cela fotka.jpg - sta biste vi uradili
ja: ja bih ovo.jpg
ti: ne valja to, mora ceo guster da se kropuje, previse ima djubreta u kadru
ako tebi ovo ima smisla onda definitivno nismo na istoj talasnoj duzini 🙂

hladna ti je fotografija, koriguj wb
Ja prihvatam kritiku i nisam u opšte pitao šta mislite o Gušteru ( svi pitamo indirektno i očekujemo kritiku, šta ne valja) i fotka nije rađena baš ma kako (vidi zadnji post na 87oj strani), potrudio sam se da ne bude dosadna i uobičajena, on je meni ispao ekstra, samo sam probao da opravdam kritiku, zašto sam uradio to što sam uradio. 😉Ja sam posle par njegovih postova ovde rekao da ce tako biti 🙂 Ko oni sto kupe aparat na akciji u Metrou, a onda postave thread "Sta mislite o..." :d
Sto se tice gustera, Djole, poenta nije da napravis fotku bilo kako, okacis je a onda kazes 'ajde ti sa 18-135', i ne prihvatas ni jednu sugestiju i komentar. Koja je poenta kacenja tvojih fotki s obzirom da si juce kupio fotoaparat ?
Prva i poslednje dve odlicne, ostale ko da nije napravio isti covek 🙂
Napokon malo DOFa, a 🙂
S16-prva je baš dobra gde je to slikano? Poslednja isto jako dobra kao i labudići.
Namerno sam oborio wb. Onako žućkasta se nije baš najbolje slagala sa Dunavom.
Prva, sa onom atmosferom... do yaya. Sviđa mi se i žabac, samo pazi na prostor iznad i ispod, malo zeza donji deo kadra. Kad fali, kloniraj ono što fali. 🙂
Mislis da bi donji deo trebao da bude veci? Jer na originalu ima jos mesta koliko hoces 😛
Hvala 🙂 Al imam pitanje, druga mi se npr jako svidja, svetlo koje pada na jednog labuda, na drugog ne itd, sta je problem na njoj, sem sto ni ja nisam bas kompletno zadovoljan kadrom? I za trecu me jako interesuje, jer pokusavam vec dugo da slikam svoje kerove al to nikako da ispadne kako treba? 🙁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari