Šta je novo?

Fotografije - 2012

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta li kaže Capa za potpise na slici? :d

Trebamo ga pitati :d

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Kizo, jel potpis radis u notepadu? :d 😛

Ko hoće kafu, moraće sam da je zakuva!

kafa5copy4jpg6copypng2.png

Poslednja izmena:
E, jesi probo da skuvaš?😀 Može da se tumači kao kombinacija etno stila sa savremenim trendovima kuhinje.

maja1copypng3.png

Poslednja izmena:
Sa ekskurzije u Italiji... Nisam baš imao vremena za fotografiju, a često nisam bio ni u stanju da slikam. :d

8032325016_6c386aeeeb_z.jpg

8032325971_699529a28f_z.jpg

8032325705_7083aac347_z.jpg

Ima još par zanimljivih al' rekoh da ne zatrpam temu... 🙂

^ vrlo lepa konverzija na sve tri, moj favorit prva 🙂)

Sa ekskurzije u Italiji... Nisam baš imao vremena za fotografiju, a često nisam bio ni u stanju da slikam. :d

Razumem te u potpunosti :d
Bio sam pre 2 godine na apsolventskoj ekskurziji po Mediteranu, aparat sam izvadio iz ranca samo u Veneciji i posle sam ga ustekao i mesec dana po dolasku u Srbiju prebacio 15-ak fotografija :d

Dobre su fotke, druga mi je najbolja ali smetaju ovi mass turisti, da je umesto njih neka stara ulicna svetiljka bilo bi mnogo bolje al ***a 🙂 Obrada mi se svidja (a i ide uz Italiju 😀)

Evo i par mojih iz Venecije, snapshotovi malopre obradjeni, kadrovi su takvi kakvi su jer sam bio agilan ko mumija :d, ne zamerite sto sam preterao sa obradom, tek pre par nedelja sam instalirao CS6..

Canon A520.

img1397m.jpg

img1416t.jpg

img14182.jpg

img1404a.jpg

Mozda sam poslednju trebao u spoiler, da ne oslepi neko..

Poslednja izmena:
@HSV
sve 4 su ti bas lose. i kadrovi i obrada i objekti...nista s nista ne ide 🙂 ova druga bi mogla da se napravi da lici na nesto, uz dosta kropovanja i drugaciju obradu. ostale - direkt u Recycle bin.

Svetlo u mraku

svetloumrakupng1png2png.png
lampaumraku1png2png3png.png

Poslednja izmena:
Malo ti cura prva u levo, ispravi to i odlicna je fotka 🙂 a ovu drugu bas ne kapiram...

druga je valjda ista, samo sa nekim staklom preko... i ok su slike🙂

Obe su lepe,samo što je prva malo isečena na dnu.

Prva je sama lampa, a druga je ista lampa ista lampa sa ukrasnim staklom. Drugu sam sliko jer sam mislio da bi prva mogla nekom da bude isuviše jednostavna i prazna bez detalja.
Hvala na sugestijama!

Razumem te u potpunosti :d
Bio sam pre 2 godine na apsolventskoj ekskurziji po Mediteranu, aparat sam izvadio iz ranca samo u Veneciji i posle sam ga ustekao i mesec dana po dolasku u Srbiju prebacio 15-ak fotografija :d
... !??

Vidi, fotke ti nisu dobre. Prvo da malo popravis te vertikale i perspektive, distorzije ubivaju, kadar ti je nekako rasut a cb obrada ocajna!
Nadam se da sam bio konstruktivan! 🙂

Poslednja izmena:
@MareBGD, mnogo ti uzak crop 🙂

@Nightbringer, nemoj da cestitas, warnovace te weasel 🙂

Атмо, на свакој слици главни мотив на погрешном месту. Лоше кадрирање си могао кроповањем делимично поправити...

Hvala ljudi. Šta da radim za turiste, nisam imao motku da ih rasteram. :d
Evo još ove dve i neću više...

1.
8032325124_010895b596_z.jpg

2.
8032326075_71a27aeaae_z.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno