Ja sam mislio da posle 4s nece izaci ip koji ce fluidnije raditi i brze (primetno) ali iP5 radi neverovatno brze i fluidnije od 4S..sto se tice ekrana neprimetna je razlika 4/4S i 5, to sto neko kaze da je bolji nije tacno, prikaz boja je malo intezivniji (mada je i sam iOS 6 doneo nesto novo po ovom pitanju, nesto je promenjeno sto se tice same grafike, sto sam video na 4S posle update-a). U sustini na prvi pogled su potpuno isti. U odnosu na 4/4S je dosta tanji i laksi pa je samim tim i zgodniji za koriscenje i lepse izgleda od pomenutih.
Sa S3 necu porediti jer ne mogu se porediti iOS i Android, svi koliko toliko znamo prednosti i mane jednog i drugog (mada Samsung pokusava tw da dotera po meri iOS-a
)
Baterija tj autonomija je slicna kao kod 4S, i dalje je iP4 pobednik sto se toga tice. Kamera je otprilike u rangu sa 4S (na nekim fotografijama se cini da je 4S za nijansu bolji) dok 5ica ima veliku prednost u uslovima slabijeg osvetljenja.
Nano sim je sr..e o kojoj li ustedi prostora pricaju da mi je znati (treba videti uzivo nano sim i micro sim a onda pogledati koliko prostora oko sim tray-a ima)
P.S. Napisano uz jutarnju kafu, na zahtev kolege Djilkosha
Pozz,
Sa S3 necu porediti jer ne mogu se porediti iOS i Android, svi koliko toliko znamo prednosti i mane jednog i drugog (mada Samsung pokusava tw da dotera po meri iOS-a
Baterija tj autonomija je slicna kao kod 4S, i dalje je iP4 pobednik sto se toga tice. Kamera je otprilike u rangu sa 4S (na nekim fotografijama se cini da je 4S za nijansu bolji) dok 5ica ima veliku prednost u uslovima slabijeg osvetljenja.
Nano sim je sr..e o kojoj li ustedi prostora pricaju da mi je znati (treba videti uzivo nano sim i micro sim a onda pogledati koliko prostora oko sim tray-a ima)
P.S. Napisano uz jutarnju kafu, na zahtev kolege Djilkosha