Šta je novo?

HTC One X

Kako da resetujem da mi meri koliko mi radi ekran? Sad mi pise da je na 8h haha

Na XDA u ARHD temi, ima screen novog roma sa JB :) oznaka arhd 10.0 ... Sad samo da docekamo isti ;)

EDIT: fake

Poslednja izmena:
Ja ga punim svako drugo vece do kraja i stalno nastavlja tamo gde je stao. Nikako od nule da krene,mislim samo da krene od nule kada ga skinem sa usb-a.

Moze li neka preporuka za neki kulturan case, tipa rock za sgs3 i folije, nebitno da li u BG ili preko neta da se naruci?

U potrazi da zastitim svog sljamsunga naleteh na bredirane Puro, Capdase i Case-Mate. I to je to od kvalitetnijih (ako su uopste kvalitetne) a da su u Srbiji.

Moze li neka preporuka za neki kulturan case, tipa rock za sgs3 i folije, nebitno da li u BG ili preko neta da se naruci?

Case Mate

http://www.case-mate.com/HTC-One-X-Cases/HTC-One-X-Cases.asp

jedini problem: skoro svi modeli koji mene zanimaju su out of stock evo vec par mjeseci, mater im! Sad bacih pogled, makar su dobili Barely There bijeli, ali Pop i Tough i dalje nemaju... X-(

http://www.case-mate.com/HTC-One-X-Cases/Case-Mate-HTC-One-X-XL-Tough-Case.asp
prvi "review" odozgo je moj :)

Sta znam, mozda porucim Barely There, daj sta das...

Taj tough case je sjajan... ja ga imam na Nexusu i bukvalno mi je spasio tel 2 puta od totalne stete.

ja za Desire HD imam i Pop, i Tough i Barely There.
Za One X sam mislio samo Tough da uzmem, i da ga stavljam samo kad idem nedje dje je rizik da se osteti (npr. sad na more), ali kad nema - nema

hm... Sad sam htio da prebacim par HD mkv filmova, i prijavljuje mi "disk full", iako ima preko 10GB slobodno? :-\

hm... Sad sam htio da prebacim par HD mkv filmova, i prijavljuje mi "disk full", iako ima preko 10GB slobodno? :-\

File koji prebacujes nesme da bude veci od 4GB-a zbog ogranicenja file sistema.

Ves majica, obicna pamucna. Cista naravno, ne ona na tebi. :)
Ubija kako brise, i naocare i ekran telefona. :)

File koji prebacujes nesme da bude veci od 4GB-a zbog ogranicenja file sistema.
kontao sam da zbog Linuxa nisu stavili Fat file system, ali eto, ipak jesu?
Mozda glupo pitanje... cime brisete HOX? :d Meni ostaju prsti i po ekranu i po maski i nije ih bas lako obrisati...
u poredjenju sa ostalim telefonima, izuzetno ga je lako obrisati, jer ima oleofobni premaz. Ja o majicu ili farmerice, a imam i magicne krpice, ali mi nisu ni blizu potrebne koliko je to bio slucaj sa npr. Desire HD.

Takvih servisa se i bojim,zato sam i prelomio i odlucio da odem u begram,bar znam da je deo 100% original.U sredu nosim telefon na popravku pa cim ga dobijem nazad javljam utiske o popravci.

onda dobijes to sto dobijas kad se plasis... delovi su isti svi i kod tog Begrama ili kako se vec zove kao sto dobijaju i ostali, samo nadjes nekoga u koga imas poverenje.. ostalo je stvar volje i zelje...

Nema sanse da su isti jer jedino begram ima pravo na original delove,ostali porucuju sa e baya ili stranih sajtova,a nema gde nisam trazio,uglavnom svi kazu da su ti ekrani po sajtovima krs zato i kostaju 80 dolara a original 180.
Uostalom par strana iznad je covek napisao kakav je ekran dobio u novom sad na zameni,plastican,a ja upravo krecem za bg po telefon pa cim preuzmem javljam kakav je kvalitet.

onda dobijes to sto dobijas kad se plasis... delovi su isti svi i kod tog Begrama ili kako se vec zove kao sto dobijaju i ostali, samo nadjes nekoga u koga imas poverenje.. ostalo je stvar volje i zelje...

da, sigurno... "fush" delove niko u srbiji ne drzi i servise mobilnih telefona iskljucivo drze posteni ljudi puni licnog integriteta...

maybe on "opposite day" :D

Evo stigao sam iz begrama,ekran je zamenjen,sve je ekstra,ekran je original i to mi je bilo najvaznije.
Jedino sto sam primetio je ono razlivanje boja po ivici telefona kad stiskas,ali nista sto me brine,nazalost nisam jedini s tim problemom.
Cena je takva kakva je,za 3-4000 dinara razlike nisam hteo da rizikujem sa fush delovima i servisima.

Izaslo saopstenje, oktobra stize JB na One X. Prica se da je opet vezano za onaj famozni broj 10-08 (08.10) . Na kraju ce stici isto kad i za S3. Sta ti je propaganda :) :)

Evo stigao sam iz begrama,ekran je zamenjen,sve je ekstra,ekran je original i to mi je bilo najvaznije.
Jedino sto sam primetio je ono razlivanje boja po ivici telefona kad stiskas,ali nista sto me brine,nazalost nisam jedini s tim problemom.
Cena je takva kakva je,za 3-4000 dinara razlike nisam hteo da rizikujem sa fush delovima i servisima.

Stvarno Chobby, to razlivanje stvarno bezveze, da se mi lepo zamenimo glavu za glavu, kod mene nema razlivanja, ne moras nista da doplatis :D

Moze,samo moj je zakljucan na vip a dekodiranje nije nimalo lako a ni jeftino,a uz to se gubi i garancija :)Jel si zainteresovan? :p

@ChobbyNS
Jesam, al ne bi posle da me vija ekipa sa Detelinare, kad vidis kakav si ekran dobio :D ...btw moj je Telenor :)

Jel se kod tebe primeti da je menjan ekran, odnosno onaj lepak ili silikon oko ivica ekrana?

to i mene interesuje, jel se poznaje ako se tel otvara?

naime, cini mi se da mi tel ima slabiji wifi signal nego u pocetku, nekad i na 2 metra od rutera pokazuje ~20% (1 crticu), i nekad mi izbaci "preparing sim card", pa bih ga ponio u servis, jer je pod garancijom, ali ne bih da ga ujebu sa otvaranjem :trust:

Takodje, za one koji su se zalili da im iGo ne radi, tj da puca, i meni sad puca, vjerovatno zbog apdejta na 4.0.4. Ako ko ima verziju koja ide full screen (makao sam 3 dot meni), a da ne puca, nek pliz javi :)

Poslednja izmena:
Ne znam,ali nakon gledanja u slomljen ekran neko vreme imam osecaj da je ovaj novi sto sam dobio jos bolji nego prvi dok je bio citav,tripujem naravno,ali tako deluje :)
A sto se tice pitanja,ne,zaista se ne primeti da je ista pipano,kuciste ne krcka ne skripi,nista nije razdrmano i nikakav lepak se ne primeti,zbog toga sam prezadovoljan,jedino to razlivanje boja me nervira,ali ako ga namerno ne pritiskam ne moze ni da se skonta.zaista su vrhunski odradili zamenu,ali za te pare bilo bi i sramota da nesto ne valja :)
Nisu Detelinarci tako opasni kao sto su bili pre,nemoj da brines :)Iz kog si ti dela NS?

Vrh Dno