Kako da resetujem da mi meri koliko mi radi ekran? Sad mi pise da je na 8h haha
Moze li neka preporuka za neki kulturan case, tipa rock za sgs3 i folije, nebitno da li u BG ili preko neta da se naruci?
Moze li neka preporuka za neki kulturan case, tipa rock za sgs3 i folije, nebitno da li u BG ili preko neta da se naruci?
hm... Sad sam htio da prebacim par HD mkv filmova, i prijavljuje mi "disk full", iako ima preko 10GB slobodno? :-\
Mozda glupo pitanje... cime brisete HOX? :d Meni ostaju prsti i po ekranu i po maski i nije ih bas lako obrisati...
kontao sam da zbog Linuxa nisu stavili Fat file system, ali eto, ipak jesu?File koji prebacujes nesme da bude veci od 4GB-a zbog ogranicenja file sistema.
u poredjenju sa ostalim telefonima, izuzetno ga je lako obrisati, jer ima oleofobni premaz. Ja o majicu ili farmerice, a imam i magicne krpice, ali mi nisu ni blizu potrebne koliko je to bio slucaj sa npr. Desire HD.Mozda glupo pitanje... cime brisete HOX? :d Meni ostaju prsti i po ekranu i po maski i nije ih bas lako obrisati...
Takvih servisa se i bojim,zato sam i prelomio i odlucio da odem u begram,bar znam da je deo 100% original.U sredu nosim telefon na popravku pa cim ga dobijem nazad javljam utiske o popravci.
onda dobijes to sto dobijas kad se plasis... delovi su isti svi i kod tog Begrama ili kako se vec zove kao sto dobijaju i ostali, samo nadjes nekoga u koga imas poverenje.. ostalo je stvar volje i zelje...
Evo stigao sam iz begrama,ekran je zamenjen,sve je ekstra,ekran je original i to mi je bilo najvaznije.
Jedino sto sam primetio je ono razlivanje boja po ivici telefona kad stiskas,ali nista sto me brine,nazalost nisam jedini s tim problemom.
Cena je takva kakva je,za 3-4000 dinara razlike nisam hteo da rizikujem sa fush delovima i servisima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari