Šta je novo?

Torchlight II

Pa i nije nesto mnogo tesko, ja sam stigao do 7 lvl i ono ok je tezina meni barem.

igra je vrh vrhova, imam i d3, nije da ga nisam igrao (barb sa kojim očistim act 4 i ubijem diabla za sat i nešto na inf), ali ovo je stvarno sramota da jedan indie tim napravi igru ISTU ili BOLJU od blizzarda koji ima multimilijarderski budžet...

stvarno... svako ko je poželeo da proba ovu igru neka skupi 1500 kinti i nek kupi da podrži ove sjajne ljude.

i da... ko je rekao da igra nema destructible objects? nije igrao pa nije video :) ima objekata koji se mogu uništiti, lično uništavao malopre :D

kad ti se napuni inventar pošalješ peta u grad da proda iteme, a možeš da mu kažeš: e kupi mi to i to...

side questova kolko oćeš, mehanika i itemizacija jedno 900% bolja nego u D3, skillove i stat poene raspoređuješ sam...

da citiram sam sebe od pre par nedelja: bolje bi bilo da TL2 ne bude bolji od D3!

e nažalost... nije mi se ispunila želja. napravili su igru, pa su razbili! bravo runic!

baš sramota za blizzard... baš baš... :(

Poslednja izmena:
Meni vec treba patch, 50 fps-a i koristi samo jedno jezgro do maksimuma a ostala ne rade nista. :(

pogledaj moj kompjuter. e on tera igru sve na max maximuma i nikad secnula nije. ne znam koliko fps ima, i ne znam da li i koliko opterećuje koje jezgro. izgleda da sam postao suviše mator za te stvari :/ sećam se nekad: DAJ VIDI KOLIKO FPS, DAJ 3D MARK, MOOOOOOOOOAR GHZZZZZZZ

sad... samo mi bitno da radi lepo :)

i da... phase beast... nešto kao goblin u d3. kad ga ubiješ otvori ti portal neki sa eventom koji daje dobar loot. ne bi me čudilo da blizzard iskopira ovu foru sa goblinima u d3. ionako onaj goblin prolazi krzo portal, pa će možda napraviti da i ti prođeš kroz taj portal.

hm... i ovaj charge bar koji se puni kad udaraš nije loš. nešto kao fury kod barba u d3. s tim što to ovde nije primarni resurs, to je mana, ali ovo kad se napuni daje neke bonuse. tipa mage baca čini bez utroška mane, berserker udara svaki udarac crit određeno vreme i takooo... ne bi me čudilo da ovako nešto blizzard iskopira u narednoj expanziji za d3. baš je kul

edit: ima i secret rooms :) ne bi me čudilo da blizzard i to iskopira...

sve u svemu ima svašta nešto... nije samo idi i udri

Poslednja izmena:
Poigrah malo (tek sam level 8) i bas mi se dopada. Podseca me na Diablo 2.

manje spominjanja reci diablo u ovoj temi a vise se fokusirajte na komentare o ovoj igri :)

ja samo pišem o tome šta će blizzard da iskopira iz ove igre. pošto samo to rade u poslednje vreme... kopiraju... :/

e da... buyback je ogroman, veći je od veličine jednog inventara, tako da nikako ne možeš da se zezneš i prodaš neki item koji ti je bitan, kao u DIABLU 3

Poslednja izmena:
ja direkt poredim igre, jer su ljudi igrali d3 i pričaju kako je ovo sr*nje... pa da vidimo... da vidimo šta je tu sr*nje. ja do sada nisam našao ni jednu stavku koja je lošija od d3.

a ostalo što sam pisao su utisci o igri.

evo više neću da pišem ništa.

kraj

Jel to naredjenje?
Diablo, Diablo, Diablo, Diablo, Diablo, Diablo, Diablo...
Sta se ljudi trzate??? Pa ja igram i Diablo 3, i sad cu da igram i TL2, pa kakve veze ima??? Jel cemo sad da se pretvaramo da pripadamo nekim klanovima kao kad krenu ljudi da se prepucavaju oko PES-a i FIFA-e. AMAN!!! Igrajte obe igre u uzivajte u njima, a to je itekako moguce. Ja sam pocinio isto takvo svetogrdje kad sam igrao i PES i FIFA-u. Auuuu, zamislite. A sad cu da igram i Diabla 3 i TL2... Auuuu strasno!!!

Nego, morao sam da se ukljucim u diskusiju o TL2. Igra je extra. Kad sam je pokrenuo, prva rekacija je bila: "Al' je ovo lepooooo!!!" :D Stvarno je zabavna, uzivo sam dosad, igrao je nesto malo vise od sata, stigao do, mislim, 15. nivoa i jedva cekam da se igram jos, ali to mozda tek sutra zbog obaveza. Naravno nisam napravio nalog :p jer su serveri "kaput" ali za sada single je odlican.

Poz za sve ljubitelje i D3 i TL2, a i sire, nece da se baci, i opusteno :p :)

Poslednja izmena:
Pa ne moze on sada mora da likuje kako je TL2 ispo bolji od D3.

Toliko uporedjuje igre da on sada ni neigra nego trazi sta je u TL2 bolje a sta losije u D3.

Usutini igra nista posebno, skinuo sam je i probao sam je i tacno ono sto sam reko u D3 temi da je ovo sve isto kao TL1 samo jos malo poboljsano odnosno nagruvano kojekavih dzidzabidza za budjenje. Pocetak igre na Elite tezini ispada mi set item alo pocetak igre i jos da bude bolja fora ne mogu isti da nosim jer moram da budem odredjeni lvl i da imam toliko i toliko snage i toliko i toliko dexteritija. Jednom reciju bih TL2 opisao, SVE VEC VIDJENO.

A ed_hunter nesme ni da kaze da mu se igra ne svidja jer je toliko hvalio i govorio kako ce da bude bolja od D3... mozda njemu jeste bolja samo da bi opravdao pare koje je dao.

a ti si dovoljno rekao o sebi ovim

ja imam obe igre i igraću obe. za razliku od tebe. sramota je i da se javiš ovde.

ono što ti ne shvataš je to koji je budžet stajao iza TL2, a koji iza D3. blizzard sa tim budžetom ne bi mogao da napravi ni pacmana.

Pa skino sam je da bas vidim sta je to toliko revolucionarno u igri kada je toliko hvalis na sva usta i ustanovio sam da nije nista, nego samo tvoja preopterecenost da dokazes nama kako je TL2 bolji jer su igru napravili sa mnogo manjim budzetom a kako j blizzard fejlovo jer ima milione i milione u svom steku.

I sto bi me bilo sramota? To sto sam skino igru sa neta jer necu da dajem 20 evra na slepo dok nesto ne probam da li mi se vidja ili ne. I ti si sada baja sto imas D3 i TL2, u blago tebi ti si sada bogat covek.

Cek samo da vidis kada firma koja stoji iza TL2 se malo opari pa da vidis sta ce oni da naprave od igre. I evo vec sada mogu da ti kazem da je TL3 vec u njihovim glavama se sprema a mozda je vec pocela priprema za treci deo. A cim dodju do para ima da se obezobraze kao i svi koji su u svetu igara.

Poslednja izmena:
@ed_hunter
Au ti si bas ogorcen na D3!Opusti se malo i uzivaj u obe igre,ma kakve da su one i koliki je budzet stajao iz ovih naslova,kao da je to bitno za nas krajnje korisnike!Probao sam i ja narodnu verziju i odlicna je igra mozda cak i bolja za nijansu od D3,ali je necu kupiti!Necu jednostavno moci ispratiti i jednu i drugi igru, posto sam veoma kratak sa vremenom!

Poslednja izmena:
ti si dragane stvarno priča za sebe. nije ni čudo što su te banovali već jednom. napravio si haos u wot temi, a sad si prešao na d3 i tl2, doduše pažljivije. koliko god pokušavao da te analiziram ne uspeva mi. čudna si ličnost totalno.

Poslednja izmena:
ti si dragane stvarno priča za sebe. nije ni čudo što su te banovali već jednom. koliko god pokušavao da te analiziram ne uspeva mi. čudna si ličnost totalno.

To da li su me banovali ili ne to nije tvoja stavr a kada vec guras svoj nos tamo gde joj nije mesto evo da ti kazem da su me banovali zbog one seljacine od arcibalde ili kako mu vec ide nik.

Uostalom kakve to veze ima sa TL2???

Pazi ja se vodim ovom politikom, ko je neko dobra prema meni ja cu biti jos bolji prema njemu a ko je prema meni los ja cu biti toliko djubre da ne mozes ni da pomislis na sta sam sve spreman da uradim.

Uostalom sto ti nama pokusavas da docaras koliko je TL2 dobra a koliko je D3 los, svako ovde ima pravo na svoje misljenje i to ne moze niko da mu zabrani da ga iznese. To sto se moje misljenje ne podudara sa tvojim to ne znaci da je kraj sveta. Ako se tebi igra dopada ok iznesi svoje misljenje i cao zdravo a ne sada pokusavati sve koji su suprotnog misljenja od tebe da ubedjujes da ova igra vredi da se kupi.

Zivela piraterija i nacin da se sve igre probaju pa sam odlucis hoces neku kupiti ili ne.

Poslednja izmena:
a) meni se d3 sviđa i igraću ga i dalje

b) ja nikog ne ubeđujem ni u šta, samo pričam šta mi se kod koje igre sviđa a šta ne, i iznosim direktna poređenja, jer je to neizbežno

c) ja prema tebi nisam loš, samo me iznenađuju tvoje reakcije i postupci, izuzetno si čudan

d) idi piratizuj d3 pa viči živela piraterija sram te bilo!

e) uostalom od kad je pozivanje na pirateriju ovako zvanično na forumu? to povlači kaznu i ban ako nisi znao. trebalo bi da ti reportujem ovaj post u kom vičeš živela piraterija.

Poslednja izmena:
A joj ova rasparava oko dve igre mi tako klinacka... Inace zelim da dodam to da mi je bilo zao sto sam dao pare za D3 jer nije to to kao sto sam ocekivao. Igrao sam D2 na Bnetu pa cak igram ga i dalje, ali TL2 mi je tako fino legao. Konacno neki normalan hack and slash rpg posle Titan Questa.

a) meni se d3 sviđa i igraću ga i dalje

b) ja nikog ne ubeđujem ni u šta, samo pričam šta mi se kod koje igre sviđa a šta ne, i iznosim direktna poređenja, jer je to neizbežno

c) ja prema tebi nisam loš, samo me iznenađuju tvoje reakcije i postupci, izuzetno si čudan

d) idi piratizuj d3 pa viči živela piraterija sram te bilo!

e) uostalom od kad je pozivanje na pirateriju ovako zvanično na forumu? to povlači kaznu i ban ako nisi znao. trebalo bi da ti reportujem ovaj post u kom vičeš živela piraterija.

b/ ne samo u svakom postu si pomenuo D3.

c/ nisam ni ja prema tebi bio los ali sam ti zamerio u D3 temi sto si toliko pokusavao da ubedjujes druge ljude da dele vredne iteme koji im padnu pod izgovorom da je bolje da ostane kod nas nego tamo neki stranac da se siri. sta toj osobi koja je dala taj item vredi sto je nekome pomogao ako bi mu prodaja tog doticnog poklonjenog itema donela pozamasnu svotu golda i omogucila mu da kupi sebi bolju opremu.

d/ da sam hteo da cekam pirat D3 nebih ni kupovao igru, i opet sto sram? imas ljudi koji bi eto odigrali igru samo da je predju jer vuku virtualne recke koliko su igara obrnuli a takvih ti je u mom drustvu bar desetak koji i dan danas cekaju da se d3 pojavi na piratima.

c/ pa ja koliko znam pirat ili demo isti djavo bitno je njegva svrha. znaci skines igru probas je i onda odlucis hoces istu kupiti ili ne. jer koji ce mi djavo pirat ili original ako me igra ne zanima ili mi se ne dopada ili sam to sve vec video u prvom delu ali ovde je samo jos malo dodato koje cega.

ako ces da prijavis siroko ti polje radi sta hoces.

Poslednja izmena:
Jao bre... pa dokle vise majku mu :)

Nego evo gledam malo stream TL2, i da budem iskren grafika mi izaziva jedno veliko LOL.
Daleko da mi je grafika najbitnija u ovakvoj igri, ali kao sto sam Diablo od prvog dana terao sa onim modom po cenu banovanja (dobro znao sam da je mala sansa posto ce 80% ljudi turiti taj mod), tako me ova igra odbija samo i samo zbog toga.
Jednostavno mi ne prija taj cartoon look, deluje jeftino i voleo bih da je drugaciji visual style odabran.

Zato jedva cekam za dan, dva, malo vise utisaka o samoj igri u ovoj temi, pa joj verovatno ipak dam sansu kada bude vremena... stize jesen, zima, ihh. :)

Bilo bi dobro da se organizuje neki fajt da se smire ovi ljudi malo... Vidim izasao Torchlight 2 skoro 2 giga

Bruka igra, posle bete, pao je preorder u junu ;)

Elem,

presao sam prvi act, lvl 21.

Zaje'ao sam se kod jednog itema i upgradeovao sam ga i enchantovao, ali nisam ukapirao da je za berserkera a igram inzinjera ;)

Ako nekome treba, nek overi na shotu.

http://cloud.steampowered.com/ugc/1136288276599665218/5427D802BBBCBE98B5AEF3B74B8F3D346498B4C0/

a ovo je char,
http://cloud.steampowered.com/ugc/1136288276599663802/9DA633F48086FD87DFD1F7279D44CDC997FCECC2/

Aaaaa , wdafuq :D , ti statsi na itemima ... brojke, lepe i razlicite brojke, i kreativinij statsi i customizacija itema.
Kako bi ovo igrao ali imam neke obaveze pa nikako ne smem da se navlacim.

Nazad
Vrh Dno