Problem je u tome što se neki kanali emituju na 32 QUAM modulaciji umesto kao i svi ostali kanali na 256 QUAM. Pogledaj dobro da li imaš opciju kod ručnog podešavanja izbor modulacije, podesi na 32 QUAM i posle predtrage dodaj naknadno pronađene kanale. Kod LG modela, dovoljno je pustiti "potpunu pretragu" kanala, pa će se učitati i ovi sa drugačijom modulacijom iako se ne može ručno podesiti 32 QUAM.
Inače za ručnu pretragu, koja traje samo minut, potrebno je uneti početnu frekvenciju 306 000 Hz, 256 QUAM modulaciju kao i 6900 interval. Naravno, potrebno je podesiti zemlju u kojoj će se pojaviti DVB-C tuner, tj, pored antenskog ulaza mora imati i kablovski ulaz za podešavanje kanala.
Da li je neko upucen kako da pojacam digitalni signal samo, slika mi u poslednje vreme stalno secka i prekida, dok je analogni odlican, bez snega. Jel moze to da se sredi sa onim pojacivacima?
Da li je neko upucen kako da pojacam digitalni signal samo, slika mi u poslednje vreme stalno secka i prekida, dok je analogni odlican, bez snega. Jel moze to da se sredi sa onim pojacivacima?
Ti uz pretplatu dobijaš jedan Kaon. Ako imaš dva TVa (a nijedan nema ugrađen DVB-C tuner), onda ti na jednom TVu ostaje da gledaš analognu.Poz Ikomovci 😀 Istice mi konacno ugovor sa Telekonjem u oktobru (Click4+IPTV) i sad trazim bolju zamenu. Zivim u delu Vozdovca (Bg) koji Ikom drzi vec 7-8 god, tako da SBB ne verujem da dolazi. Ostaje mi izbor: Ikom ili neki ADSL provajder. Razmisljao sam dosta o Ikom-ovom paketu Flat 3, samo mi nije jasno, je imam dva TV-a u kuci, sta da radim sa drugim ? I znam da su uvodili neku optiku do zgrade, sad da li bih ja tu nesto mogao da izdejstvujem, pa da provucem optiku i kroz stan umesto coax ?
I generalno, da li ste zadovoljni digitalnom i onim KAON-om?
Ti uz pretplatu dobijaš jedan Kaon. Ako imaš dva TVa (a nijedan nema ugrađen DVB-C tuner), onda ti na jednom TVu ostaje da gledaš analognu.
Optiku da ti uvedu u stan nema šanse (možda eventualno ako si direktorov pašenog :d).
Digitalna (preko DVB-C tunera na plazmi) je osetno bolja od analogne. Kaon je otprilike na pola puta između (pretpostavljam se se na CRTu razlika manje primeti).
Trenutno sam na flat3 i dtv sam dobio u sklopu paketa. Sad me interesuje ako hoću dtv i na drugom televizoru jel treba dodatno da se plaća drugi risiver+pretplata ili se plaća samo taj drugi risiver a pretplata i dalje ostaje ista ili kako ide?
Drugari od juce sam i ja na ikomu
za sada imam flat 2 planiram na flat 3 uskoro..
Zanima me posto moj tv ima dtv, a oni me ubedjuju kako je to digitalna tv zasto ne moze da mi nadje ni jedan digitalni kanal?
http://www.testsieger.de/testberichte/samsung-le40a558.html
ovo mi je tv spec
skoro sve sam drzave i nece napishe ovo
"check aerial connection "
hvala
"DVB-C Empfänger nein"
Tu leži tvoj problem.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari