Šta je novo?

Bus Plus tehnologija

ne moze, jer ti free minute dobijas od mts-a/telenora/vipa... a kako onda ovi da uzmu pare, ako je free???
mozda bi i mogli da prave neki dogovor sa operatirima... ali nema potrebe. moze im se da rade sto im je volja.

Ne dobijaš ti nikakve free minute, već plaćaš iste.

Neko je pitao šta je sa bonus minutima koje je dobio od MTS-a, i sl.

U svim takvim slučajevima je navedeno da takvi bonus minuti ne važe za "usluge sa dodatnom vrednošću" (to su različiti SMS servisni brojevi, 0700/0800 telefoni, i sl.)

Svrbeli me prsti danas dok sam čekao prevoz par puta, ali sam se suzdržao nekako 😀 ... Nisam poslao niti jedan upit porukom

Neću da dam ni dinar preko onoga što je moranje u džep vlasnika BusPlusa

Našao sam i novi hack za busplus...
Sačekaš da udju u bus,pa za koji minut za njima, oni i ne konstatuju novopridošle 🙂
znači,pored 5 konduktera nisam prislonio kartu čitaču.... +60 dinara ,)

Ja sam obrisao BusPlus aplikaciju sa telefona, ne pada mi na pamet da dajem pare na proveru... Boli me uvo da plaćam i mesečnu kartu i proveru... (koja ionako nije tačna u 80% slučajeva)

Kod mene je isti slucaj

Hehe, a pošto pratim na portalima komentare ljudi na BusPlus i ovo uvođenje naplate usluge SMS-a (ima svakakvih komentara, verujte 😀 ), favorit mi je bio: Možda im i pošaljem neku poruku sad... Imam Android aplikaciju pa ću slati besplatno poruke :laugh::laugh::laugh:

Kolega tvrdi da ima plastičnu nepersonalizovanu kartu sa koje se ne skida kredit, a prolazi kontrolu.

stavi na aukciju sa pocetnom cenom od 1 milion 😀
Nije bitna isplativost u odnosu na kupovinu karata nego sama cinenjica da si zeznuo sistem.

Možda i ja imam, samo je ne koristim ,)

Ajde mi onda objasni izlaz iz sledece situacije, koju sam juce gledao svojim ocima. Cekam caleta u kolima i stojim na pocetnoj stanici lokalne linije 306. Izlazna i ulazna stanica su fizicki odvojene. Vozac otvara samo srednja i zadnja vrata kad su putnici izlazili (sto i nije problem). Naravno, presavsi na pocetnu stanicu, za novih ~60-70 putnika otvara samo prednja vrata i stvara red kao nekada sto su bili za hleb i mleko.
Totalno se slazem da smo ovce, ali kad nemas drugog izbora (vozac ne otvori sva vrata ili nemas uslova za drugi nacin prevoznog sredstva) onda moras da se ponasas kao ovca.

Kolateralna steta. On je zrtva svih onih (tj. nas) koji se nisu pobunili i iskazali minimum gradjanske neposlusnosti u borbi za mrvu preostalog dostojanstva. Treba shvatiti da ne postoji gornja granica do koje ce vas sistem maltretirati, sto je Bus Plus savrseno dokazao. Svakako da se izivljavanje nad gradjanima nece zavrsiti dosadasnjim "izumima", jer su sada izbori daleko, a vide da narod nema cojones da bilo sta uradi u zastitu sopstvenog dostojanstva. Bez blama su uveli naplatu netacnog sistema informisanja, nezapamcen presedan, ulazak na jedna, i to najuza vrata u dvomilionskom gradu bez metroa...da ne nabrajam i ne ulazim dublje u off-topic: Sve dok se cuti i trpi, glava ce biti pod vodom.

Kolega tvrdi da ima plastičnu nepersonalizovanu kartu sa koje se ne skida kredit, a prolazi kontrolu.

Isti slučaj. Kolega sa posla se već mesecima vozi sa 60 dinara "zaglavljenih" na kartici. Ne zna kako se to desilo; jednostavno jeste. Jednom su mu rekli da ode do centrale da mu izdaju novu...

Neće ovi još dugo, postaju sve nervozniji.

Trebali su likovi da probaju sa golicanjem, bolje bi prošli...cccc...kakav trening oni prolaze majko moja

hehe znam, aludiram na ono "pusti sipku BRE" ,)
znam🙂 salim se, bre🙂

Trebali su likovi da probaju sa golicanjem, bolje bi prošli...cccc...kakav trening oni prolaze majko moja
kompleksasi najobicniji...
gde je sad policija da raspise poternice, k'o sto jesu odmah za onim klincem sto je iscupao buspljus aparat(i ne, necu ga nazvati "validator")... no, moze im se. nisu izbori blizu. a narod, nazalost, jako brzo zaboravlja...

Sto sad ne objave puno ime i prezime Djitlerovog psa ? Ucinio je krivicno delo(a)

Sramota... da je hteo, mogao je da presavije ovog bildera k'o iz sale!

Haha, sad gledaju dole u Crnoj Gori, i kliču: "A viđ junaka kako se drži, pravi đetić..." 🙂

Sramota... da je hteo, mogao je da presavije ovog bildera k'o iz sale!

Pa da dobije godinu dana zatvora zbog ometanja sluzbenog lica pri vrsenju duznosti.

Da ima neke pravde, ovaj ****** policajac bi dobio 5 godina zatvora, ali najbolje sto mozemo da ocekujemo je da ga malo suspenduju.

Kako se zove specijalna jedinica komunalne policije??? Žardinjerija... 🙂

Nazad
Vrh Dno