Bilo je juce u Hronici, neko se zezao, pa ostala ukljucena grupna karta (5) pa su liku skinuli 300 din za par stanica voznje. On se zalio, ali slaba vajda.
Ko kuca pojedinacne karte, obratite paznju na ekran sta je aktivirano, NIJE SVEJEDNO :S:
Iz mog iskustva, servis je u 90% slucajeva tacan i u 90% slucajeva nije down. :d A sto se tice cijene, stvarno je prevelika. Da im nije cilj samo zgrtanje para, stavili bi u funkciju neki regularan sms broj ili nesto tako.
Drugo, ja nikad ni nemam više od 60 din na kartici.
Citao sam da ce uvesti žalbe, tako da u ovakvim retkim slučajevima oštećeni može u prostorijama BUS+a popuniti odštetni zahtev
uz opis svih okolnosti koje su dovele do bežanja prevoza i nakon provere i odobrenja refundiraće pun iznos cene poruke oštećenom.
😛
To je kazna za ove što se guraju na prednja vrata. Na ostalim vratima nema grupne karte.
Haha, kazna? Pa oni su rekli da se ulazi na prednja (i zadnja) vrata!
Boze koja pacerska drzava.
Ajde mi onda objasni izlaz iz sledece situacije, koju sam juce gledao svojim ocima. Cekam caleta u kolima i stojim na pocetnoj stanici lokalne linije 306. Izlazna i ulazna stanica su fizicki odvojene. Vozac otvara samo srednja i zadnja vrata kad su putnici izlazili (sto i nije problem). Naravno, presavsi na pocetnu stanicu, za novih ~60-70 putnika otvara samo prednja vrata i stvara red kao nekada sto su bili za hleb i mleko.Ovce i treba da plate kaznu za slepu poslusnost.
To je kazna za ove što se guraju na prednja vrata. Na ostalim vratima nema grupne karte. Drugo, ja nikad ni nemam više od 60 din na kartici.
pa zasto ne bi, ovo nije VAS, zahtev se tarifira kao obicna SMS poruka... ajd ako neko ima post paid i probao je nek kaze da li ovo ide iz paketa?
Resenje ovog problema je u principu veoma prosto, samo neko treba da se potrudi i napise par linija koda. Nakon selekcije broja karata sistem treba da ostane u tom stanju npr 5 sekundi. Nakon toga, vrati se u default mode, pa ako si spor sa primicanjem kartice selektuj opet za koliko ljudi hoces i ponisti 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari