Šta je novo?

Bus Plus tehnologija

Ako oni uz taj zahtev ne budu tražili fotografiju tog autobusa, garažni broj, broj registracije, potpis vozača koji vam je pobegao... ja sam svemirski brod.

Bilo je juce u Hronici, neko se zezao, pa ostala ukljucena grupna karta (5) pa su liku skinuli 300 din za par stanica voznje. On se zalio, ali slaba vajda.

Ko kuca pojedinacne karte, obratite paznju na ekran sta je aktivirano, NIJE SVEJEDNO :S:

Ja sam jedan od tih baksuza. Meni je skinuo 180 kinti za voznju od liona do vuka. 😡:S:

Koja je cena nekog dot-matrix ekrana, sa solidnim kućištem i sve to pomnožiti sa brojem najprometnijih stanica u Beogradu i na to dodati časove rada? Logistika za utvrđivanje pozicije autobusa već postoji.

Bilo je juce u Hronici, neko se zezao, pa ostala ukljucena grupna karta (5) pa su liku skinuli 300 din za par stanica voznje. On se zalio, ali slaba vajda.

Ko kuca pojedinacne karte, obratite paznju na ekran sta je aktivirano, NIJE SVEJEDNO :S:

To je kazna za ove što se guraju na prednja vrata. Na ostalim vratima nema grupne karte. Drugo, ja nikad ni nemam više od 60 din na kartici.

Iz mog iskustva, servis je u 90% slucajeva tacan i u 90% slucajeva nije down. :d A sto se tice cijene, stvarno je prevelika. Da im nije cilj samo zgrtanje para, stavili bi u funkciju neki regularan sms broj ili nesto tako.

U Srbiji se i Stig vozi GSPom! A neki se ovde zale da je prevoz spor, neredovan i ostalo... Sram nas bilo!... I stid :d

BTW. Nekad radi, nekad ih moras 10 poslati ne bi li stekao sliku gde je koji, da li stoji...

Citao sam da ce uvesti žalbe, tako da u ovakvim retkim slučajevima oštećeni može u prostorijama BUS+a popuniti odštetni zahtev
uz opis svih okolnosti koje su dovele do bežanja prevoza i nakon provere i odobrenja refundiraće pun iznos cene poruke oštećenom.
😛

Neverovatno, treba jos da se iscimas do njih, i platis jos bar 2 voznje da bi ti refundirali 3 dinara 😀 Genijalno!

Nisam imao pojma i zaprepastio sam se kada sam malopre u jutarnjem programu cuo da krecu sa naplatom! Sramota...

Pitam se da li ce naknadno nalepiti na svakoj stanici, da provera kosta 3 dinara?!

Bilo je price da ce servis naplacivati 1 dinar, sto bi u principu bilo u redu ako bi radio kako treba, ali 3.5 dinara je bezobrazluk i otimacina u svakom slucaju. Stvaraju sve veci gnev u narodu svakim potezom!

Što se tiče naplate. Slažem se da je 3.5 dinara bezobrazluk. 1 dinar bi bila pristojna cijena, što je ako se npr. procenat upotrebe tog servisa smanji za 50% 400.000,00 dinara dnevno.
E sad što su alavi to je druga stvar.
U neku ruku ih i razumijem.
Nemaju više Agrobanku, a Djiki izgleda trči poslednji krug, što donekle pojašnjava ovu otimačinu.

Poslednja izmena:
Meni jutros kad sam slao zahtev za proveru ispisao da kosta 2.5RSD plus PDV upit.

064 prepaid.

Ako vec nemaju para da naprave svuda semafore, izuzetno je bedno naplacivati sms servis, koji jos pritom i ne radi kako treba. Sta ces, kako doslo tako i otislo. Meni je besplatno pa cu proveravati svakako, ali ovo je zaista sramota.

To je kazna za ove što se guraju na prednja vrata. Na ostalim vratima nema grupne karte.

Haha, kazna? Pa oni su rekli da se ulazi na prednja (i zadnja) vrata!

Boze koja pacerska drzava.

Nije ni samo do tih tabli, neću da izlazim iz stana i da čekam 20 minuta. A da naplaćuju ovoliko i da sistem ne radi kako treba...

Haha, kazna? Pa oni su rekli da se ulazi na prednja (i zadnja) vrata!

Boze koja pacerska drzava.

Ovce i treba da plate kaznu za slepu poslusnost. Da je narod "tvrdji", pola stvari nam se ne bi desavalo. U prici smo mnogo jaki, kad treba da se dela, nema nas nigde. To jest, ima nas, u redu za sisanje i klanje.

jel se skidaju besplatne poruke za ovo sad ili se striktno naplacuje?

Ne vidim kako bi mogli da naplate time sto si ti smanjio jednu poruku manje na svom paketu.

pa zasto ne bi, ovo nije VAS, zahtev se tarifira kao obicna SMS poruka... ajd ako neko ima post paid i probao je nek kaze da li ovo ide iz paketa?

Pa ne šalju se poruke nego ona zvezdica i tarabica ... (ne šalješ SMS već "zoveš")

da, u pitanju je zapravo kratki kod a ne sms.

ma jasno je to ali ako oni pricaju o ceni standardne sms poruke... zasto ne?

A bonus kredit kod MTS-a?

Ovce i treba da plate kaznu za slepu poslusnost.
Ajde mi onda objasni izlaz iz sledece situacije, koju sam juce gledao svojim ocima. Cekam caleta u kolima i stojim na pocetnoj stanici lokalne linije 306. Izlazna i ulazna stanica su fizicki odvojene. Vozac otvara samo srednja i zadnja vrata kad su putnici izlazili (sto i nije problem). Naravno, presavsi na pocetnu stanicu, za novih ~60-70 putnika otvara samo prednja vrata i stvara red kao nekada sto su bili za hleb i mleko.
Totalno se slazem da smo ovce, ali kad nemas drugog izbora (vozac ne otvori sva vrata ili nemas uslova za drugi nacin prevoznog sredstva) onda moras da se ponasas kao ovca.

To je kazna za ove što se guraju na prednja vrata. Na ostalim vratima nema grupne karte. Drugo, ja nikad ni nemam više od 60 din na kartici.

Nadam se da si se salio za ovo prvo, nazalost sistem u nekim slucajevima i ne daje drugu opciju sem prednjih vrata.
A to sto ti imas samo 60din na kartici nije nikakav savet. Sta ce ljudi koji promene 3 prevoza do posla? Znam ih mnogo takvih, znaci oni bi trebalo da posle svakog busa dopunjavaju karticu sa novih 60din ujutru kad zure na posao? Yeah, right 🙂

Resenje ovog problema je u principu veoma prosto, samo neko treba da se potrudi i napise par linija koda. Nakon selekcije broja karata sistem treba da ostane u tom stanju npr 5 sekundi. Nakon toga, vrati se u default mode, pa ako si spor sa primicanjem kartice selektuj opet za koliko ljudi hoces i ponisti 🙂

pa zasto ne bi, ovo nije VAS, zahtev se tarifira kao obicna SMS poruka... ajd ako neko ima post paid i probao je nek kaze da li ovo ide iz paketa?

Hmm NE
AKo se glasanje lupam u nekom kvizu tarifira cenom jednog minuta lupam , ne znaci da ce tebi skinuti jedan minut sa paketa ako si postpaid.

Ja sam obrisao BusPlus aplikaciju sa telefona, ne pada mi na pamet da dajem pare na proveru... Boli me uvo da plaćam i mesečnu kartu i proveru... (koja ionako nije tačna u 80% slučajeva)

Resenje ovog problema je u principu veoma prosto, samo neko treba da se potrudi i napise par linija koda. Nakon selekcije broja karata sistem treba da ostane u tom stanju npr 5 sekundi. Nakon toga, vrati se u default mode, pa ako si spor sa primicanjem kartice selektuj opet za koliko ljudi hoces i ponisti 🙂

Pa i radi tako.

Onda mi nije jasno kako ljudi imaju problema i skida im se veci iznos sa kartice?
Jedino ako ovaj ispred namesti veci broj kartica, ali to valjda vidis ako je ispred tebe...

Voleo bih da vidim da se ovi kodovi pojavljuju regularno u listingu.

Nazad
Vrh Dno