Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Da li postoji neki način da omogućim telefonu da ide na internet putem laptopa (s tim ne mislim na ad-hoc konekciju koju u ovom slučaju ne mogu napraviti zbog nekih problema oko OS-a) ?

Kupovao neko telefon u Telenoru skoro (u poslednjih par dana)? Navodni im stižu sutra al' po ovome što ste pisali pričaju u prazno. Ako moram da čekam po deset dana onda ću se snaći drugačije.

Edit:
Nvm, sad sam opet zvao i imaju svugde, lik je mislio na telefone u call centru (koji se prodaju online, valjda?).

Poslednja izmena:
Podesio sam da mi se telefon otključava unošenjem PIN koda. Sve je radilo ok jedno mesec dana dok danas nije počeo da, ako mogu tako da kažem, usporeno otključava. Posle unosa koda i klika na OK umesto da se odmah otključa, kao da to uradi iz nekog fade-a. Nisam ništa instalirao već nekoliko dana, pa ne verujem da je uzrok neka nova aplikacija ili slično. Resetovano sam ga, promenio sistem otključavanja, pa vratio i opet isto. Šta bi mogao biti problem?

Kupovao neko telefon u Telenoru skoro (u poslednjih par dana)? Navodni im stižu sutra al' po ovome što ste pisali pričaju u prazno. Ako moram da čekam po deset dana onda ću se snaći drugačije.

Edit:
Nvm, sad sam opet zvao i imaju svugde, lik je mislio na telefone u call centru (koji se prodaju online, valjda?).

Stigli pocetkom sedmice svugdje, tipa utorak, u BGu su zalihe pri kraju, ja se nadam da cu uzeti jedan komad sutra, ako je ostalo. :)

Podesio sam da mi se telefon otključava unošenjem PIN koda. Sve je radilo ok jedno mesec dana dok danas nije počeo da, ako mogu tako da kažem, usporeno otključava. Posle unosa koda i klika na OK umesto da se odmah otključa, kao da to uradi iz nekog fade-a. Nisam ništa instalirao već nekoliko dana, pa ne verujem da je uzrok neka nova aplikacija ili slično. Resetovano sam ga, promenio sistem otključavanja, pa vratio i opet isto. Šta bi mogao biti problem?

Proveri pod developer options window animation scale dal je ukljuceno ako jeste iskljuci pa probaj.

@kursula, koji si ti car. :)
Zaista predstavu nemam kako se to uključilo. Sad je ok. Hvala puno.

U cemu je fora da neko dodje u s3 temu i samo da postavi klip/link u kome se govori o iPhone-u? Pa posle neko maze iZaludjenike..

U cemu je fora da neko dodje u s3 temu i samo da postavi klip/link u kome se govori o iPhone-u? Pa posle neko maze iZaludjenike..

Фора је у томе што управо такви људи одређују правац којим ће се развијати индустрија паметних телефона .. Кад боље размислим, ни ја нисам много бољи. Да ми неко да хардвер с2 (оптимизован као што је мој био) а да изгледа као с3 99% не бих провалио... 2 језгра, 4 језгра ко ће га знати ... Извињавам се за оф-топик, глупо је што сам ово у опште постављао и писао ..

Фора је у томе што управо такви људи одређују правац којим ће се развијати индустрија паметних телефона .. Кад боље размислим, ни ја нисам много бољи. Да ми неко да хардвер с2 (оптимизован као што је мој био) а да изгледа као с3 99% не бих провалио... 2 језгра, 4 језгра ко ће га знати ... Извињавам се за оф-топик, глупо је што сам ово у опште постављао и писао ..

FOra je sto su ovde dali ljudima 4S, koji imaju 4s, a ne iP5 sa 4s HW, to je tragedija. U svakom slucaju, necemo u off totalni.

@kursula, koji si ti car. :)
Zaista predstavu nemam kako se to uključilo. Sad je ok. Hvala puno.

Nema problema drago mi je da sam pomogao.Meni kad se desilo reko crce telefon sva sreca bio sam cackao predhodno to pa mi odmah palo na pamet o cemu se radi.

Edit:

Bio sam danas, imaju poneki, ali zadnje dvije ture im je sitgao samo crveni model. :d Rekao sam bitch please i uzeo HTC One X.

Lomim se da li da root-ujem telefon. Za ovih par meseci upotrebe vise nego dobro radi ( mada ume da smori kada posle heavy upotrebe telefona ikonice se sporo load-uju na home screenu )

Ma koliko citao xda, svaki moguci rom ima neke greske ( te ne radi ovo, pa ono itd ... )

Stoga bih vas zamolio za malu pomoc, koji ROM je za sada najfunkcionalniji ( tj da mu skoro pa nista ne fali )

Root-uj.Svi ICS romovi rade stabilno (Deagon,Omega13,1,Fox 1.4.4_Final_ICS ..) i bez ikakve greške.JB romovi imaju po neki sitan bag,ali to ne zavisi mnogo od tvorca roma,već od toga što samsung još uvek nije izbacio konačni firmwar-rom.Ja sam na Dragonu 1,7 i mogu da ti kažem da radi savšeno.Ne mogu da nađem ni jedan bag,leti,štedljiv je,tako da možeš odmah da pređeš na neki JB rom,bićeš zadovoljan.Kažu da konačan firmwar izlazi sredinom sledećeg meseca,pa ako si nepoverljv,možeš da sačekaš,ali na tvom mestu ne bih čekao do tada.

Poslednja izmena od urednika:
Ovih dana sam nabavio galaxy s3. Posto imam nameru da ga koristim malo duze resio sam da ga zastitim bar za ovo prvo vreme dok ne skupim pare da nabavim neku bolju futrolu. Sigurno su ljudi sa ovog foruma dosta upuceniji od mene u ove stvari tako da bih vas zamolio za odgovor na pitanje: da li u cenovnom rangu od oko 2000-2500 dinara mogu da se nadje neka futrola(silikonska, gumena, metalna nebitno) koja ce pruzati bar nekakvu zastitu od pada i zastita za ekran? Hvala unapred!

Silikonska futrola + folija 700 din skupa i odlicno vrse posao. Sve preko toga,bacanje para (bolje ostaviti za msd samsung od 32gb klase 10 :))
Moj rezon..

Ne znam zbog čega, al mi ovo Samsungovo najavljivanje update_a ide na ganglije! Evo sad će skoro godinu dana otkad kad su počeli sa tim - pompezno najave update, pa ga čekamo bar 3 meseca, uz bar jedno 3 odlaganja.. Ako nešto prevagne Da pređem na iphone to će biti ovo...

Jel moram da napravim samsung acc u opcijama, da bih redovno dobijao update?

Vrh Dno