Kupovao neko telefon u Telenoru skoro (u poslednjih par dana)? Navodni im stižu sutra al' po ovome što ste pisali pričaju u prazno. Ako moram da čekam po deset dana onda ću se snaći drugačije.
Edit:
Nvm, sad sam opet zvao i imaju svugde, lik je mislio na telefone u call centru (koji se prodaju online, valjda?).
Podesio sam da mi se telefon otključava unošenjem PIN koda. Sve je radilo ok jedno mesec dana dok danas nije počeo da, ako mogu tako da kažem, usporeno otključava. Posle unosa koda i klika na OK umesto da se odmah otključa, kao da to uradi iz nekog fade-a. Nisam ništa instalirao već nekoliko dana, pa ne verujem da je uzrok neka nova aplikacija ili slično. Resetovano sam ga, promenio sistem otključavanja, pa vratio i opet isto. Šta bi mogao biti problem?
U cemu je fora da neko dodje u s3 temu i samo da postavi klip/link u kome se govori o iPhone-u? Pa posle neko maze iZaludjenike..
Promašio temu verovatno.
2 komada zaredom? Doubt it
U cemu je fora da neko dodje u s3 temu i samo da postavi klip/link u kome se govori o iPhone-u? Pa posle neko maze iZaludjenike..
Фора је у томе што управо такви људи одређују правац којим ће се развијати индустрија паметних телефона .. Кад боље размислим, ни ја нисам много бољи. Да ми неко да хардвер с2 (оптимизован као што је мој био) а да изгледа као с3 99% не бих провалио... 2 језгра, 4 језгра ко ће га знати ... Извињавам се за оф-топик, глупо је што сам ово у опште постављао и писао ..
@kursula, koji si ti car.
Zaista predstavu nemam kako se to uključilo. Sad je ok. Hvala puno.
Kupovao neko telefon u Telenoru skoro (u poslednjih par dana)? Navodni im stižu sutra al' po ovome što ste pisali pričaju u prazno. Ako moram da čekam po deset dana onda ću se snaći drugačije.
Edit:
Nvm, sad sam opet zvao i imaju svugde, lik je mislio na telefone u call centru (koji se prodaju online, valjda?).
Bio sam danas, imaju poneki, ali zadnje dvije ture im je sitgao samo crveni model. :d Rekao sam bitch please i uzeo HTC One X.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari