zoka
Čuven
- Učlanjen(a)
- 21.01.2004
- Poena
- 619
evo kod mene je sve ok...Btw nisam mogao da ne slikam nedovrsenu obradu metala oko kamere i led diode...cisto da pitam da li sam ja jedini sa takvim finishom?!
evo kod mene je sve ok...Btw nisam mogao da ne slikam nedovrsenu obradu metala oko kamere i led diode...cisto da pitam da li sam ja jedini sa takvim finishom?!
Mislio sam da je moj telefon musavako vam je uteha evo kako izgleda gorilla glass na iphone 4 (uokvireno zuto je ogrebotina)
iPhone 4s nema GG, ma šta GSMArena kaže.ako vam je uteha evo kako izgleda gorilla glass na iphone 4 (uokvireno zuto je ogrebotina)
iPhone 4s nema GG, ma šta GSMArena kaže.
Obicno bateriju punim uvece, kada se napuni skinem tel. sa punjaca. Ujutro bat.widget pokazuje stanje baterije 100%. U poslednje vreme stanje bat. ujutro je 96-89%. Znaci li to da baterija gubi kapacitet (tel. je star 2-3 meseca) ili neka app. radi u pozadini (mada u pokrenutim app. ili servisima nevidim nista neobicno). Kakva su vasa iskustva ?
Meni se desava da napunim telefon skroz i skinem sa punjaca i posle pola minuta bukvalno krene da se prazni baterija.Onda mi skine 10% za 10min i onda uspori a jedva da koristim telefon to vreme.Nekad nemam tih problema.
Sreca pa sam te razumeo na sta si mislio, na prvi pogled deluje kao da smo Masinac i ja rekli da problem JESTE do telefona :dDa rezimiramo, definitivno nije do fona, kao što rekoše Masinac i Bishop... i nemoj to da te brine ri razmatranju ovog fona... Stvarno je best buy...
Na mom g300 kada slušam muziku na slušalicama, čuje se šuštanje. Potpuno je isto kada slušam preko fabričkog plejera i preko Winampa. Kada stisnem pauzu, muzika stane, a šum se nastavi još 2-3 sekunde, pa nestane i on. Kad nastavim reprodukciju muzike, nastavi se i šum.
E sad, da je ovo neki hardverski kvar, tj. da se šum javlja zbog nečega loše povezanog, zbog nekog spoja na audio izlazu, zar ne bi onda bio konstantan? Tj. čuo bi se sve vreme? Ako nije hardverski, onda je softverski, pa vas pitam da li problem može biti rešen nekim apdejtom, menjanjem ROMa, apgrejdom na ICS i sl.
Moj g300 je iz VIP-a i ništa nije modovan, nego je vanila kakav je stigao iz prodavnice.
Ljudi, je l' se dešava vama da vam se fon restartuje sam od sebe? Meni se upravo to desilo, pa me je podsetilo da pitam. I ženki i meni se s vremena na vreme sam restartuje fon.
Da li se to fon nešto zablesavi ili je to neka fora kod androida da se fon sam restartuje kad ne može da očisti dovoljno memorije ili nešto treće?
Upravo mi se pojavilo na displeju nesto kao fleka... ili kao folija kada se odlepi... ali diplej radi normalno na tom mestu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari