Šta je novo?

Targo Telekom

Grabe se za svoj deo trzista, nije im lako.

Да ли је неко успео да потера youtube или gogle playstore на свом андроиду преко Тарго интернета?

Jel postoji neka najava za centar grada ?

Pitanje je kada će da pređu u centar. Teško da će moći tek tako da kopaju zasebne kanale za svoje kablove po užem centru grada, već će verovatno morati da koriste ili Telekomove kanale ili neke druge.

Krenuo da uploadujem 204 MB oba snimka brzina 1 Mb/s pa izracunajte cim okacim na YT stavljam ovde :)

aj da vidimo i taj snimak

Poslednja izmena:
Moj komentar je da sam sve to ve cvideo :D Salim se, hvala na trudu. Pomogao si bar malo onima koji nisu videli TT TV.
Neki snimak iz drugog plana?? :D
Ocekivao sam vise. :)

Moj komentar je da sam sve to ve cvideo :D Salim se, hvala na trudu. Pomogao si bar malo onima koji nisu videli TT TV.
Neki snimak iz drugog plana?? :D
Ocekivao sam vise. :)

Nisam te bas razumeo ja sam tu snimio Tv i Net sta si ti imao u planu? Mogao si mi reci pre nego sto sam otisao da snimim...:p

jel bi mogao neko ko već ima targo da vidi večeras dali će ugasiti hrt2 kad bude utakmica 20:45

Да ли је неко успео да потера youtube или gogle playstore на свом андроиду преко Тарго интернета?
Trenutno im je stand ispred moje zgrade blok 9a,pa sam zamolio wifi sifru da probam preko telefona i mogu da primetim da to sve radi bez problema.(i market i youtube)Moguce da je kod vas neko setovanje rutera u pitanju.

Trenutno im je stand ispred moje zgrade blok 9a,pa sam zamolio wifi sifru da probam preko telefona i mogu da primetim da to sve radi bez problema.(i market i youtube)Moguce da je kod vas neko setovanje rutera u pitanju.

I ja kada sam bio u Uscu rekao sam taj problem i pokusao da idem preko marketa i YT i nije radilo oni su se zaprepastili tamo neznam u cemu je caka ali mislim da treba da se podesi modem Tj treba to neko da odradi ko se u to razume ako uzmemo da je ovo sto je rekao goran064 tacno..

Moguce da ima 2 problema ili je problem u Androidu ili lose namestenim podesavanjima u ONT modemu...

I ja kada sam bio u Uscu rekao sam taj problem i pokusao da idem preko marketa i YT i nije radilo oni su se zaprepastili tamo neznam u cemu je caka ali mislim da treba da se podesi modem Tj treba to neko da odradi ko se u to razume ako uzmemo da je ovo sto je rekao goran064 tacno..

Moguce da ima 2 problema ili je problem u Androidu ili lose namestenim podesavanjima u ONT modemu...

Ja sam vam ostavio port koji se koristi za android market covek ga je postavio i opet mu nije radilo.
Treba da se vidi koji soft je u telefonu i koji market se koristi mozda je nesto ne standardno u telefonu.

Gde tačno u 9a, vodim klinca da šetamo, pa da svratim.

Sve je to lepo i sve si snimio sem promoterke od struka na gore :D :-devil-: ,)

Hvala, odosmo u šetnju :)

Могу ја да уђем у play store и youtube, али не могу да скидам апликације нити да гледам клипове.
5 уређаја: s2, note, skate (кувани ромови), huawei g300, asus tf300tg (stock), ниједан неће да скида апликације, youtube исто.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno