Pa pretpostavio sam da se o tome radi ali sam bez zvuka gledao klip pa mi bilo ne baš skroz jasno...
Pa pretpostavio sam da se o tome radi ali sam bez zvuka gledao klip pa mi bilo ne baš skroz jasno...
Eh, kako dobar run sa Bench ekipom je bio veceras...
Par dana ama bas nista pametno da padne, sve neka jad i beda.
I posle smora od solo runa razmisljam da gasim igru, kad stigne poziv koji se ne odbija
I tako, picimo mi lepo, i prvo izlete ove cizmice:
Pogledajte prilog 95763
Ja naravno sav happy, ni manje ni vise nego set item, mislio sam da to mene nece...
Kad malo kasnije iz kovcega ispadne ovo, ja inace barba igram:
Pogledajte prilog 95764
Pojma nisam imao da inace ne moraju da imaju att. speed, tek na kraju proverih na AH... Jer obicno ako moze neko sra*je od rola da mi upadne, upasce 100%
A za kraj runa, upadne mi ladno upgrade za chest armor, e to je vec bilo ono kez od uveta do uveta
Pogledajte prilog 95765
bas smo se naigraliEh, kako dobar run sa Bench ekipom je bio veceras...
Par dana ama bas nista pametno da padne, sve neka jad i beda.
I posle smora od solo runa razmisljam da gasim igru, kad stigne poziv koji se ne odbija
I tako, picimo mi lepo, i prvo izlete ove cizmice:
Pogledajte prilog 95763
Ja naravno sav happy, ni manje ni vise nego set item, mislio sam da to mene nece...
Kad malo kasnije iz kovcega ispadne ovo, ja inace barba igram:
Pogledajte prilog 95764
Pojma nisam imao da inace ne moraju da imaju att. speed, tek na kraju proverih na AH... Jer obicno ako moze neko sra*je od rola da mi upadne, upasce 100%
A za kraj runa, upadne mi ladno upgrade za chest armor, e to je vec bilo ono kez od uveta do uveta
Pogledajte prilog 95765
čestitam! ja bio u gradu sa devojkom, propustio sam dobar run izgleda...
inače, dobili smo novog člana ekipe, stvori se s vremena na vreme, za sad mu tepamo mališa, dok mu ne damo neko lepo ime![]()
standardBlago tebi, ja bio sa ortacima obrnuo pijan par duboko umnih diskusija, i sta je tu je. Nije bilo nikakvog dropa, cak ni zenskog
Jel probao neko da igra Tempest Rush s monkom?
čestitam! ja bio u gradu sa devojkom, propustio sam dobar run izgleda...
inače, dobili smo novog člana ekipe, stvori se s vremena na vreme, za sad mu tepamo mališa, dok mu ne damo neko lepo ime![]()
evo jedno malo poredjenje koliko je lakse igrati sa barbom
itemi imaju skoro slicne stats, razlika je samo sto kod ovih jeftinijih ima duplo vise vit (64 naspram 30)
nije bio moj screen shotih bre, kako nemate ni malo mašte
napisao sam da se mališa povremeno pojavi
evo ga mališa
![]()
Ali ja necu da igram RMAH Tycoon 3 , nego aRPG.
ja preorderovao pre par meseci, osedeh dok ne izađeevo za desetak dana izlazi Torchlight 2 :-devil-:
Ali ja necu da igram RMAH Tycoon 3 , nego aRPG.
ja jedem, još uvek i snabdevam se sa još piva... za drugi run smo illidan i ja puni, sklopite još jednu ekipu...
cene na ah odredjuje trziste klasican zakon ponude i potraznje
nazalost trenutno je cinjenica da svi zivi kupuju gold i zato se cene drze nenormalno jer je potraznja veca od ponude, ne verujem da ce lovatori moci neprekidno da trose evre tako da ce ludilo sigurno u nekom trenutku da stane, ako nista veca ponuda kako ljudi budu rasli sa paragonima ce da ucini svoje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari