Šta je novo?

Diablo 3

Eh, kako dobar run sa Bench ekipom je bio veceras...

Par dana ama bas nista pametno da padne, sve neka jad i beda.

I posle smora od solo runa razmisljam da gasim igru, kad stigne poziv koji se ne odbija :D

I tako, picimo mi lepo, i prvo izlete ove cizmice:

Natalya's Bloody Footprints.jpg

Ja naravno sav happy, ni manje ni vise nego set item, mislio sam da to mene nece...
Kad malo kasnije iz kovcega ispadne ovo, ja inace barba igram:

Immortal King's Irons.jpg

Pojma nisam imao da inace ne moraju da imaju att. speed, tek na kraju proverih na AH... Jer obicno ako moze neko sra*je od rola da mi upadne, upasce 100% :)

A za kraj runa, upadne mi ladno upgrade za chest armor, e to je vec bilo ono kez od uveta do uveta :)

Chest-Rugged Shell.jpg

I posle smora od solo runa razmisljam da gasim igru, kad stigne poziv koji se ne odbija :D

Pogledajte prilog 95763

Ja naravno sav happy, ni manje ni vise nego set item, mislio sam da to mene nece...

Pogledajte prilog 95764

Pojma nisam imao da inace ne moraju da imaju att. speed, tek na kraju proverih na AH... Jer obicno ako moze neko sra*je od rola da mi upadne, upasce 100% :)

A za kraj runa, upadne mi ladno upgrade za chest armor, e to je vec bilo ono kez od uveta do uveta :)

Pogledajte prilog 95765

Nice:p

čestitam! ja bio u gradu sa devojkom, propustio sam dobar run izgleda...

inače, dobili smo novog člana ekipe, stvori se s vremena na vreme, za sad mu tepamo mališa, dok mu ne damo neko lepo ime :)

Pogledajte prilog 95763

Pogledajte prilog 95764

Pogledajte prilog 95765
bas smo se naigrali :) a one pants sto si dobio?

i meni palo nekih zanimljivih tema, nesto se vec i prodalo :)

inače, dobili smo novog člana ekipe, stvori se s vremena na vreme, za sad mu tepamo mališa, dok mu ne damo neko lepo ime :)

Blago tebi, ja bio sa ortacima obrnuo pijan par duboko umnih diskusija, i sta je tu je. Nije bilo nikakvog dropa :), cak ni zenskog

Sad se podigo standard mora malisa da brzo trci kroz lvl xD, DPS nije bitan.

@Spirit ,cestitam na ulovu.

Mada nesto se cesto vrti ovih par set itema Immortals i Nataly... nema nekih varijacija, slab je izbor set/legendary itema, morace za novu godinu da ubace nove da nam produze farm.

Poslednja izmena:
Blago tebi, ja bio sa ortacima obrnuo pijan par duboko umnih diskusija, i sta je tu je. Nije bilo nikakvog dropa :), cak ni zenskog
standard
73e87a.jpg

lol često se vrti immortal king, pa što je onda chest 100 miliona :/

Poslednja izmena:
Jel probao neko da igra Tempest Rush s monkom?

Probao juče čisto da vidim dal je izvodljivo:

Build:
pasivni skilovi: exalted soul +1, chant of resonance +2

mantra of healing+circular breathing +3

2xfist weapon sa ~2 spirit regeneration

spirit stone sa ~2 spirit regeneration

amulet sa ~2 spirit regeneration

tempest rush+northern breeze

Sa ovim je spirit regeneration +14 i bukvalno se ne smanjuje kad se koristi tempest rush. Samo treba imati baš veliki DPS da bi imalo efekta, inače smori brzo.

@ed_hunter e to :d

Nisam rekao bas ceo set, ali za sada su pala 2 dela, boots i gloves.

@IkoCar lepo je to sve ali "85% weapon damage while running." tempest rush sto pravi je previse malo, s obzirom kako je monku tesko nabudziti DPS.

Poslednja izmena:

Ako mislite na mene, izvinjavam se ako gresim, sve ce biti bolje nego malisa :) Pa ja sam cekao poziv sinoc. Ako ce biti nesto veceras obavezno javljajte.

Poslednja izmena:
evo jedno malo poredjenje koliko je lakse igrati sa barbom
itemi imaju skoro slicne stats, razlika je samo sto kod ovih jeftinijih ima duplo vise vit (64 naspram 30)

Prilozi

• Screenshot032.jpg
    Screenshot032.jpg
    942.6 KB · Pregleda: 97
  • Screenshot033.jpg
    Screenshot033.jpg
    934.6 KB · Pregleda: 99
evo jedno malo poredjenje koliko je lakse igrati sa barbom
itemi imaju skoro slicne stats, razlika je samo sto kod ovih jeftinijih ima duplo vise vit (64 naspram 30)

Fazon je u ponudi i potraznji, DEX kao main stat koriste dve klase zato je i potraznja navodno duplo veca.

Uff, "malisa" nije normalan, odlicna je fora! :)
Probao sam juce ovog ed_hunterovog Maximusa, stvarno je gotivan osecaj, a i spawnuje se bas cesto.
U zadnje vreme bas retko igram single, ali sve jedno razmisljam da ga nabacim enchantresici, ima da bude prava sado mazo :p

@illidan: ja sam moje Vile Ward platio 25m, mada to je bilo odmah posle patcha... Jedino objasnjenje mi je da cesce rolaju str od dex i int, inace stvarno nema logike da bude bas tolika razlika.
Mada opet, nema logike ni da najlosiji moguci Imm. King chest kosta 70m, a sije ga vecina zutih! Sniping je keva. :)

"Sniping je keva.'

Ali ja necu da igram RMAH Tycoon 3 , nego aRPG.

cene na ah odredjuje trziste klasican zakon ponude i potraznje

nazalost trenutno je cinjenica da svi zivi kupuju gold i zato se cene drze nenormalno jer je potraznja veca od ponude, ne verujem da ce lovatori moci neprekidno da trose evre tako da ce ludilo sigurno u nekom trenutku da stane, ako nista veca ponuda kako ljudi budu rasli sa paragonima ce da ucini svoje

i evo sta mi padne veceras :)

vile_ward.png

jos kad bih mogao da zamenim sa nekim ko ima takav sa dex :D

ja se tusiram sada pa cu onda, ed valjda jede :)

Cini mi se da treba radius za neke Wizard skillove. :D inace babaroga item.

Ako bude neko rad tu sam ja za jedno sat, mozda sat i po. Pa koliko izdrzimo :) Jes' da se ustaje u 6, ali nek ide zivot. Dragane ako ces biti online racunaj na mene.

ja jedem, još uvek i snabdevam se sa još piva... za drugi run smo illidan i ja puni, sklopite još jednu ekipu...

A koju drugu kada nema niko ko moze da igrao kao vi, juce sam igrao sa njih par medju njima i ljubisat100 i kada su svi otisli ostali samo nas dvojica koji na act 3 nismo mogli da ubijemo onog pauka pre azmonda.

cene na ah odredjuje trziste klasican zakon ponude i potraznje

nazalost trenutno je cinjenica da svi zivi kupuju gold i zato se cene drze nenormalno jer je potraznja veca od ponude, ne verujem da ce lovatori moci neprekidno da trose evre tako da ce ludilo sigurno u nekom trenutku da stane, ako nista veca ponuda kako ljudi budu rasli sa paragonima ce da ucini svoje

Sumnjam, sredi ce i to kao sto su drop itema sredili. Ne mogu da verujem lvl 63 item sa 3 statsa i 214dps... Pa bar da usere da dobijem brimstone od njega kada radim salvage.

Vrh Dno