Šta je novo?

Diablo 3

ma dobro nam dosao u thread :D

@Ixinho Ne znam kako mozes sam da igras, meni je sustina diabla i uzivanje da igram public.
Sto se tice dropa, pre dva dana ocistim act 3 (sa kolegom s benca Strahinjom) i nakupim oko 100 zutih itema i jedan legendary. Ni jedan, ali ni jedan nije vredeo vise od 50k (ukljucujuci i legendary)...ako i toliko.

Ja sam taj kolega :D Icicemo jos jedan run kad uhvatim vremena, nadam se da ce ovaj put pasti nesto ;)

Dali je moguce ako se brze ubijaju mobovi da je veca mogucnost da se dobijaju bolji itemi i vise golda?Juce sam ocistio Act 3(uz pomoc @rydi-a) i tokom celog run-a nisam dobio nijedan item,a da vredi vise od 50k golda,sem Legendary dvorucni Staff sa 950DPS(vrednost po Ah-a oko 2 milke)!Juce sam se bas iz tog razloga vratio da farmam Act 2 i na samom pocetku sam dobio 1 hand macolu sa 1140 DPS-a koja mi je podigla damage za 4k!Dali je to sve puka sreca ili stvarno brzina ima neki uticaj?

Poslednja izmena:
Puka sreca... Ja ocistim act 3 jako brzo i opet dzaba... Desava se da 2-3 run-a bukvalno nemam ni jedan item da valja icemu. A nekad mi padnu i 2 legendary-a. Cisti random.

^
Hm....Ako je tako onda idem ponovo na Act 3!Hvala!:wave:

matthias,sto se ranije nisi javio,posto sam pobacao moje iteme za monk-a koji je sad level 40.Imacu te u vidu kad budem skidao ovu opremu sto trenutno nosim...

koji biste predlog za unapredjenja rekli:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Balkanac-1889/hero/9678071

sta pre svega menjati od opreme (imam jos jedna amulet koji povecava dps za 3k ali gubim sav LoH tada...pa ne znam da li je pametno)

imam 10tak miliona na raspolaganju pa sta raditi..

ps.zahvaljujem se drugaru sa foruma koji mi je dao neke predmete:)
pss.chest bih trebao danas da promenm ako je aukcija dobro prosla:)

Poslednja izmena:
Moracu danas da odigram neki run sa ekipom ovde, jer vec se tresem ko narkoman :bottle:, inace ne stizem bas da igram zbog obaveza oko faxa, ***. blizi se kraj zezancije :d.

MF - magic find
GF - gold find
CC - crowd control
CD - cool down
CHC - critical hit chance
CHD - critical hit damage
AS - attack speed

all res ili r2a - resistance to all elements - pored armora postoji i ovaj parametar koji predstavlja zastitu od elementarnih napada tipa vatra, led, otrov
:wave:
Ja sam vecinom CC koristio za CHC, jer kod Monka nisam bas koristio neki Crowd Control skill, i All resist moze krace AR.
I jos se jedan termin koristi posebno kod igranja sa slabim herojima a to je kajtovanje (kite) znaci da bezis od monstera i drzis ga na distanci kad treba da se regenerises i da prođu CD skillovima, ovo se uglavnom radi protiv elita koje bacaju ili imaju one dmging. traitove (plague, desecrator, frozen, fire chain, molten, arcane), i to uglavnom kada heroj ima manji AR nego potreban i jos bez LoH ili neke druge regeneracije, jer tesko je imati AR 1200 ako si sam ili bez barba u timu.

@solomonbg pozz, ti si u fazi kad imas sve na sve strane samo jos moras da dodajes, ali vidim da drzis dosta MF% na opremi pa moraces da se polako oprastats od njega jer dodatno je skupa oprema sa svime sto ti treba i jos MF% jedan vise affixe manje sanse da ima takav item.

Recimo nigde nemas AS (osim na tal rasha armoru koji je malo jadan sa statsima) , a to kao 1. mozes da zbudzis na rukavicama jer ove koje imas su ok ali one komotno mogu da imaju 300 INT (isto tako i 300DEX) a kad bi izbacio tamo onaj STR ili MF i nasao sa AS od min 6%-9% (9% je max.), AS mozes jos da imas na prstenju koje nije bas lose ali moze i bolje, na 1 ili ma mesta ne bi bilo lose da nabudzis AS.
Isto tako bracer bi mogao da najdes sa vise CHC, tu gledam da ima INT i ressove koje ti trebaju, i Mojo (off hand) moze da ima cak 8.5% CHC, probaj da vidis AH za ovo sto sam nabrojao inace ako izbacis MF% tu i tamo, i recimo ponegde neki resistance a ubacis CHC, CHD i AS koji najvise daju DPS pored viskog main statsa.

Kao i svima tako i tebi kazem da pogledas ovu tabelu (vidi link) i da vidis sta gde moze, i kolko gde INT max moze da bude pa tako da trazis po AH i usput da farmas, farmas, farmas... itd, mada cinjenica je da ne moze sve nasvirano i MF% i meni je tesko da se rastavim od tog statsa koji izgleda nicemu ne sluzi :p , pozz.

Maximum Stats for Every Item Slot - ovo vazi za Rare iteme i to lvl 63 legendary su fiksna kategorija.

Poslednja izmena:
koji biste predlog za unapredjenja rekli:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Balkanac-1889/hero/9678071

sta pre svega menjati od opreme (imam jos jedna amulet koji povecava dps za 3k ali gubim sav LoH tada...pa ne znam da li je pametno)

imam 10tak miliona na raspolaganju pa sta raditi..

ps.zahvaljujem se drugaru sa foruma koji mi je dao neke predmete:)
pss.chest bih trebao danas da promenm ako je aukcija dobro prosla:)

Poison dart pod hitno izbaci. Tri skilla su trenutno dobra kao main attack (od primarnih skilova, koji ne koštaju mnogo mane):

1. Plague of Toads - Rain of Toads - ovo je skill koji najbolje procuje LoH. Radi solidan dmg i ima mali AoE. Smanjena mu je cena mane, tako da ne verujem da bi imao ikakvih problema da kastuješ neprekidno. Treba imati u vidu i da je ovo skoro jedini skill od primarnih koji gađa preko zidova (korisno na skoro svim nivoima u Act3, a naročito Keep lvl 1, 2 i 3) kao i preko zidova koji bacaju monsteri sa Waller affixom.
2. Fire Bomb - Flash Fire - Dobar skill koji slabo procuje LoH. Radi solidan dmg (ja npr. eksperimentišem trenutno sa legendary itemom koji podiže Fire dmg, pa viđam sa ovim skillom critove od po 220k), i odličan je jer nije neophodno precizno nanišaniti mobove niti paziti gde se kastuje, jer vatra sama prati mobove i pogađa ih. Prilično je dobar skill za brzo čišćenje soba od mobova, ne mora ni da se gleda gde se gađa.
3. Fire Bomb - Ghost Bomb - Još jedan skill sa solidnim damage-om koji slabo procuje LoH. U pitanju je zaista veliki AoE i koristan je za brzo čišćenje soba. U principu, jako je sličan prethodnom skill-u po ukupnim performansama, tako da je možda lični afinitet presudan.

Ako umireš mnogo, koristi Rain of Toads i LoH, bez ikakve dileme. Takođe, moraš da imaš Spirit Walk u buildu, bez tog skill-a ćeš umirati 5 puta više nego sa njim. Svaka smrt ti pravi bespotrebno trčanje do dela nivoa na kojem si umro kao i račun za popravku, što je vrlo neefikasno.

Ja lično igram bez Soul Harvesta (možda ću ga ubaciti umesto Zombie Dogs), ali shvatam da ti je taj heal sa Syphon runom jako bitan.

Ostali skill-ovi koje koristiš su sasvim u redu, s tim da bih lično umesto Rain of Corpses koristio Death is Life runu koja ume da spase stvar jer stvara Health globe-ove i kerove. Acid Raid je odličan proc skill i dobar je za LoH kao i generalno čišćenje velikog broja običnih mobova.

Što se tiče passive skill-ova, mislim da ti Spiritual Attunement ne treba uz efikasno korišćenje skilova ili neki item sa Mana regenom. Možda je najbolje da staviš Jungle Fortitude, ti ćeš biti jači kao i petovi.

Za 10 miliona koje imaš treba da odlučiš koji deo geara ti nudi najviše za najmanje. I naravno, da li da kupiš nekoliko prosečnih itema ili recimo 2 dobra. Možeš da koristiš Damage Calculatore koji postoje na internetu da bi video koji deo gear-a će ti doneti najveći damage boost. Recimo, znaj da na Off-handu iako ima dobre statove fali Crit (može da ide i do 10%). Takođe, na helmu nemaš Crit. Amulet je jedan od itema koji može zaista značajno da podigne damage, a na njemu takođe nemaš Crit niti Crit damage (vrednosti koje su u redu su 5% za crit i oko 35-40% za crit damage). Možeš npr. da nabaviš jako jako povoljno neki 1H Ceremonial Knife sa preko 600 ili 700 LoH-a i socketom, a da batališ LoH na amuletu i kupiš neki sa Critom i Crit damage-om. Budi strpljiv na AH i takođe gledaj iteme koji imaju Bid, čekaj i pokušaj da biduješ u poslednjih 10 sekundi aukcije (ja ovo radim sa štopericom na telefonu).

Poenta je: 10 miliona nije mnogo, ali može tu da se napravi nešto što će ti dosta podići 1. Damage, 2. Vitality. All resist nije presudan i oko 350-400 je po mom iskustvu apsolutno dovoljno za Act3 farming, uz oko 35-40k Health-a.

Evo za kraj mog Witch Doctora. Nadam se da sam ti barem malo pomogao, a ako imaš bilo kakvo pitanje, slobodno pitaj i odgovoriću. Poz!

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Sherman-1516/hero/13702337

Planiram ja veceras da ocistim ceo act3 opet, pa ako neki fin dps hoce da mi ubrza ciscenje, bicu tu od 23:00 :)

Nadam se da mojih 35k (stalno buffed ~40k) smatras za fin DPS :d

PS: Kad igram sa barbovima koristim Mantra of Conviction sa Overawe runom, koju spamujem konstantno xD.

Vidimo se.

Atheist#1900 DH 55k-70k dps unbuffed pikam obicno solo act 3

Uskoro prvi 100 lvl paragon , sta ce igraci uciniti samo da ih spomenu, inace tim igraca je u pitanju.

diablo.incgamers.com/blog/comments/soon-worlds-first-paragon-level-99

Ovaj samo sece kroz Act 3 kao laserom, nema ni gledanja rare samo pokoji unique/set uzme.

Razumeo bih da postoji neki achievement za paragon 100lvl ili neka nagrada, ali ovako da jure nolajferski da bi ih neko spomenuo samo i da se to zaboravi posle 3 dana... :rolleyes:

Odose ove set cizme za 25e. Moja prva RMAH transakcija :)

Prilozi

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    67.2 KB · Pregleda: 120
^
Nisam ni ja daleko od njega,fali mi samo jos 93 levela!:D

kako ovako dugo može da trči?

kapiram da on mora da ima preko 10 spirit regen da bi ovako trčao... dakle gear dependant build...

Poslednja izmena:
jok, ima ono za produžene mantre što daje 2 spirita po sekundi i ono da brže pravi spirit kad nosi 2 hand weapon...

uglavnom, lako je igrati kad imaš dobar gear, bilo koji build, ovaj baja je overgearovan za act 2, ja sa slabijim gearom igram trojku.

Pa pretpostavio sam da se o tome radi ali sam bez zvuka gledao klip pa mi bilo ne baš skroz jasno...

Vrh Dno