Šta je novo?

Diablo 3

Pa video sam da se dosta ljudi zalilo na to i upravo se i meni desilo isto... Mnogo je retardirano uradjeno. Razmisljam da im pisem ticket.

Ne da ti nece izaci u susret nego ce ti jedva i odgovoriti ako im napises tiket, diablo support im je poprilicno kilav, odgovaraju posle 30-40 sati uglavnom, slao sam im par puta neka pitanja, a pritom i kad odgovore , odgovor ne bude ni od kakve pomoci.

A i sa druge strane, ipak je to tvoja greska koliko god besmisleno s njihove strane bilo da ogranice buyback na 10 itema, nije nikakav bug u igri.

Ne previse se nasi ljudi ugledaju na one no lifere sto igraju i samo klikcu kada prodaju brdo itema. Sto se meni ne desi tako nesto nego kada prodajem brdo itema trgovcu prvo jos jednom pregledam iteme pa tek onda prodam, jeste da malo duze traje ali *** sigurno nema gresaka.

[youtube]PH4tAVdOU-I?hd=1[/youtube]

:d

Ne previse se nasi ljudi ugledaju na one no lifere sto igraju i samo klikcu kada prodaju brdo itema. Sto se meni ne desi tako nesto nego kada prodajem brdo itema trgovcu prvo jos jednom pregledam iteme pa tek onda prodam, jeste da malo duze traje ali *** sigurno nema gresaka.

Tek si poceo da igras tako da necu previse da komentarisem tvoje nastupe i izjave. Kada budes imao toliko itema (rare-ova) koje treba da identifikujes onda se i tebi mozda desi ovaj problem, pa sam sebi uskoci u usta sa tako visoko inteligentnom izjavom ;)

Tek si poceo da igras tako da necu previse da komentarisem tvoje nastupe i izjave. Kada budes imao toliko itema (rare-ova) koje treba da identifikujes onda se i tebi mozda desi ovaj problem, pa sam sebi uskoci u usta sa tako visoko inteligentnom izjavom ;)

ovo sto si ispisao je uvreda na licnoj osnovi, lepo nema sta

inace, nije problem kod prodaje vec kod identifikacije gde jedan klik viska zameni opremu. pre svake prodaje pogledajte dps recimo ukoliko je doslo do promene to je signal da nesto nije kako treba. siguran sam da vecina igraca nesto slicno radi

Kripp je faca i po :d

Isto tako je i njegova izjava napisana tim tonom. No lifer :D

Tako je.. jos vise unistite wizarda.. Samo gledam kako cu da uvalim ovu igru do kraja godine.. Kakvi su to pajseri pa to je strasno.. Ajde da se drop poboljsao, sto kaze lik dagger lvl 63 ima 200dps ?!?! Gde je mozak developeri retardirane igre ??

I treba da se exploituje sve. I da se farma goblin i da se radi brzi switch, sve samo da se unisti ekonomija rmah-a. Retardiran je ovaj tim blizarda prilicno.. Javno podrzavam sve koji iz ove igre izvuku bilo kakve pare posto ni F od fun-a siguran sam da nece. paragon lvl 24, mf oprema na meni 275 bez nv-a i meni ispadaju lvl 54 itemi, ringova lvl 57 kapiram da sam dobio bukvalno 20 .. jadno jako..

Poslednja izmena:
... pa sto ih kupis :D ostavi ih na podu neka ih goblin pokupi :d

Fazon je i da MF% samo utiče na boju itema, a ali da li ćeš dobiti u jednom runu 40 rarea ispod 61lvl i 4 iznad 61lvl ili 30 ispod 61lvl a 10 iznad 61lvl totalno je randome, a još stats role je randome i na kraju sve štelovano sa server strane.
Sad MF mnogo manje utice na mogućnost boljeg dropa tj. njegov uticaj je na suviše nasumičnu količinu itema gledano po lvl-u, a to je da imas recimo onu
tabelu dropa % lvl itema a sad da li će biti svi low lvl itemi Rare umesto Magic ili obratno opet je randome, i sam lvl-a itema ne znaci ništa gomilu puta sam dobio lvl63 item koji je imao 4 stats i pitama se kako ovi lvl61 dobija stalno 5-6 statsa, jedino legendary su neka radost za oči i to kad sve skupis kraj.

EDIT: @Illidane pa da goblin to đubre odnese nekom drugom igraču :d

Sve je to tezak bullshit. Te tabele ta racunjanja i gluposti nemaju veze sa mozgom po mom iskustvu. Dakle ja sam za totalno iskoriscavanje igre u igracevu korist sta god da je potrebno jer se sve steluje i kad tad ce se izvaliti nacin da se to prekine.

Ja zaista ne znam sta oni misle ?! Gde padaju bre ti 1h sa preko 1100 dps-a sa socketima plus 70 ili vise crit dmg-a i loh-a i speed-a i sto cudesa ? Jel smo mi svi retardirani da mislimo da ce tako nesto nekada da padne ?!?!?

Isto tako je i njegova izjava napisana tim tonom. No lifer :D

Kao prvo za tvoju informaciju imao sam toliko itema za indetifikovanja da nisam nisam znao sta cu sa istima ali jos mi se nije desilo da prodam svoj item.

Ko te tera da zuris? Sta ugledas se na one likove sa klipaova i sa live streminga pa vidis da oni prodaju naveliko i nasiroko svoje iteme ali zaboravljas da on ako i proda neki svoj item moze ponovo da ga kupi jer on ima u kasi 300-400 miliona pa mozda i mnogo vise pa njemu i nije problem da tako nesto kupi a kao ima na hiljade fanova i nekoliko stotina prijatelja u igri neko ce se naci da mu da slican item kakav je on imao i za njega nije nikakva steta ali za tebe i da item kosta par miliona pa je problem a ne 10-15 miliona.

I opet te pitam ko te tera da zuris? Sam si kriv. Jer igra nece nikuda ako se zadrzis u gradu par minuta duze a nece ti isteci ni NV jer uvek mozes da natrcis na novu elite koju ces ubiti i opet ces imati 30 min vremena.

Poslednja izmena:
Sve je to tezak bullshit. Te tabele ta racunjanja i gluposti nemaju veze sa mozgom po mom iskustvu. Dakle ja sam za totalno iskoriscavanje igre u igracevu korist sta god da je potrebno jer se sve steluje i kad tad ce se izvaliti nacin da se to prekine.

Ja zaista ne znam sta oni misle ?! Gde padaju bre ti 1h sa preko 1100 dps-a sa socketima plus 70 ili vise crit dmg-a i loh-a i speed-a i sto cudesa ? Jel smo mi svi retardirani da mislimo da ce tako nesto nekada da padne ?!?!?

pocinjes da gubis zivce :D

samo budzi paragone legendary itemi lagano od lvl28 pocinju da padaju na dnevnoj bazi posle je sve samo pitanje vremena

Moram da napisem mini review jednog public run-a koji sam upravo zavrsio. Do sad sam mozda odigrao sve ukupno 5-6 public partija, nikad vise od jednog-dva kvesta. Oko 01:00 sam upao u public , prvi quest act3. Za one koji ne znaju igram samo barba tenka, kad sam upao bio je samo wizard 90k dps, dogovorimo se lepo kako sta i pocnemo i vec na 1.questu nam se prikljuci monk sa nekih 55-60k dpsa. Na pola acta3 uskoci DH 295k dps. Ja u medjuvremenu digao hp na 120k i rez na 1200 - 1300 , tako da sam bez problema tenkovao sve elite i do kraja runa nijednom zaginuo. Za divno cudo cak ni DH nije toliko cesto ginuo, dobro se kretao, wizard glass cannon, monk tu i tamo, mozda je bio najslabija karika. Kako smo se blizili kraju, napunio sam skoro sva tri taba u stashu zutim neidentifikovanim itemima, kad pred cyadeu ispadose set cizme od nekog elite-a, identifikujem ih odmah, i prijatno se iznenadim (vidi sliku 1). mogla je i bolja kombinacija, ali s obzirom da mi je do sad najskuplje prodan item bio oko 8 miliona (rare cizme), ovo ce biti premija (a do sad sam dobio 1 legendary i 1 set, oba sam prodao za ukupno 1 milion) :) Kad posle 10ak minuta ubismo azmodana a meni ispadnu legendary shoulderi , identifikujem ih odmah kad ono i oni dobro (vidi sliku 2 ). MF mi je inace oko 30%, sa NV je 105%, dakle nista posebno, al eto, stvarno mi je bio neverovatno dobar run, cak posle kad sam identifikovao zute dobih jedno 2-3 sasvim fina itema, verujem svaki vredan nekoliko miliona minimum. Za 3 sata smo pregazili ceo act, nisu bili nesto posebno pricljivi jer im je engleski bio slab, ali su skontali kako treba svako da igra, tako da sam se stvarno odusevio koliko i public run moze biti zabavan a evo meni i plodonosniji od bilo kog co op ili single runa do sad :)

edit: ako neko moze da proceni realno cenu cizama bilo bi kul ^^

Prilozi

• set.jpg
    set.jpg
    623.4 KB · Pregleda: 110
  • leg.jpg
    leg.jpg
    616.9 KB · Pregleda: 100
Poslednja izmena:
Lepo svaka cast

Ovako na prvu ruku bez AH sholderi su losiji, dobio sam slicne sa vitom i otisle za 20m tako da ti tvoji su negde upola. Boots neznam, ali okvirno posto je immortal verujem da je oko 20m minimum, jer imas i solidan vit na njima.

E sad sto se tice publica, igrao sam ga pre neki dan i kada sam video wizarda sa helm of comand i blockom na njemu odma sam izasao.

Poslednja izmena:
Lepo svaka cast

Ovako na prvu ruku bez AH sholderi su losiji, dobio sam slicne sa vitom i otisle za 20m tako da ti tvoji su negde upola. Boots neznam, ali okvirno posto je immortal verujem da je oko 20m minimum, jer imas i solidan vit na njima.

E sad sto se tice publica, igrao sam ga pre neki dan i kada sam video wizarda sa helm of comand i blockom na njemu odma sam izasao.

Pa mozda je covek bio melee tank wizard? Sta je tu cudno?

Pa nije u tome i jeste fora :)

@Ixinho Ne znam kako mozes sam da igras, meni je sustina diabla i uzivanje da igram public.
Sto se tice dropa, pre dva dana ocistim act 3 (sa kolegom s benca Strahinjom) i nakupim oko 100 zutih itema i jedan legendary. Ni jedan, ali ni jedan nije vredeo vise od 50k (ukljucujuci i legendary)...ako i toliko.

Postovani igraci Diabla, da li bi neko meni ko je jos na pocetku ove igre (DH, lvl26) mogao objasniti neke termine da bih lakse pratio ovaj thread?
Npr. interesuje me sta se podrazumeva pod izrazima, kao sto su tenkovanje, farmovanje,nv,loh itd.?
Unapred hvala!

@bokser, pa uglavnom igram co op sa nekoliko ljudi sa benca , kad kazem public mislim bas na public, sa nepoznatim likovima, to me generalno smara jer u 90% slucajeva izlaze svaki cas.
@kimi, da, slabo sam i igrao, lova nikakva, ovo je preporod ;p

Matthias dobro nam dosao :)

tenkovanje izraz za tip igranja gde stojis do neprijatelja i boris se "prsa u prsa" ne dozvoljavajuci mu da prodje (najcesce se koristi ako je iza tenka igrac koji je slabiji ali ima jaci damage)

farmovanje (farming) skupljanje itema radi prodaje, pretvaranja u materijale ili koriscenje na svom karakteru, ono sto svi radimo trenutno :)

nv = nephalem valor, poseban active skill koji se otkljucava kada heroj dodje do level 60, kada ubijes neki elite pack (plave ili zute mobove) dobijes 1 nv koji traje u sledecih 30 minuta i daje ti +15% na magic find +15% na gold find i +15% na experience, cim ubijes sledeci elite pack dobijes jos jedan nv (imas 2) i resetuje se timer na novih 30 minuta i tako sve do 5 nv koji je maksimum (tada imas +75% na mf, gf i exp) i svaki sledeci elite pack koji ubijes samo resetujes timer na novih 30 minuta. ukoliko prodje 30 minuta i ne ubijes elite pack gubis sve nv, takodje ako promenis skill gubis sve nv, ako izadjes iz igre gubis sve nv i ako prmonies act gubis sve nv.

loh = life on hit, oruzja ili neki delovi opreme imaju taj stat i znaci recimo ako imas 500 loh da ces pogotkom nekog moba dobiti 500 life

Postovani igraci Diabla, da li bi neko meni ko je jos na pocetku ove igre (DH, lvl26) mogao objasniti neke termine da bih lakse pratio ovaj thread?
Npr. interesuje me sta se podrazumeva pod izrazima, kao sto su tenkovanje, farmovanje,nv,loh itd.?
Unapred hvala!

Nikakav problem, samo pitaj sta te zanima. Ovo sto cu ti napisati nije bas u sitna crevca tako da ako bude potrebe objasnice ti neko i detaljnije.

Tenkovanje znaci da igras sa likom koji stoji napred i prima udarce dok ostatak ekipe iz pozadine ubija.
Tenk skida malo svojim udarcima ali ima jak stit, veliku regeneraciju i sve ostalo potrebno da sto duze prezivi.

Farmovanje je igranje jednog dela igre iznova i iznova kako bi ti ispala neka dobra stvar.
Dok ne dodjes do inferna to te ne zanima i idi samo napred, a onda kad stignes ces farmovati prvi deo pa kad budes imao opremu onda drugi i tako dalje.
Poenta farmovanja je da igras onaj deo gde ne gines previse, a brzo ubijas i da je sto dalje u igri jer sto je teze to je veca sansa da se dobije nesto dobro.

NV - Nephalem Valor - kad dodjes na lvl60 za svaki ubijen elitni(zuti) ili champ(plavi) paket dobijas po jedan NV i to ti daje 15% magic i gold find i bonus exp. Mozes da sakupis najvise 5NV i traju 30 minuta i resetuju se svaki put kad ubijes vec pomenute.

LoH - Life on Hit - kolicina energije koju dobijas po udarcu i ne odnosi se samo na direktan udarac oruzjem nego na svako skidanje energije protivniku cime god da ga pravis. Svi skilovi imaju neki koeficijent tako da oni koji pogadjaju vise meta od jednom imaju najmanji koeficijent pa neces dobiti 100% svoje LoH vrednosti po pogotku nego recimo 20% i sl.

LS - Life Steal - Sluzi isto kao i LoH za regeneraciju ali ne radi po principu da puni energiju po pogotku koji napravis nego ti vraca odredjeni procenat stete koju pravis. Postoji penal na LS i kako napredujes po tezini dobijaces sve manji deo energije nazad. Na inferno ako imas 3%LS dobijaces samo 0.6% zbog penala na inferno tezini koji iznosi 80%. U prak

MF - magic find
GF - gold find
CC - crowd control
CD - cool down
CHC - critical hit chance
CHD - critical hit damage
AS - attack speed

all res ili r2a - resistance to all elements - pored armora postoji i ovaj parametar koji predstavlja zastitu od elementarnih napada tipa vatra, led, otrov

:wave:

Matthias dobro nam dosao :)

tenkovanje izraz za tip igranja gde stojis do neprijatelja i boris se "prsa u prsa" ne dozvoljavajuci mu da prodje (najcesce se koristi ako je iza tenka igrac koji je slabiji ali ima jaci damage)

farmovanje (farming) skupljanje itema radi prodaje, pretvaranja u materijale ili koriscenje na svom karakteru, ono sto svi radimo trenutno :)

nv = nephalem valor, poseban active skill koji se otkljucava kada heroj dodje do level 60, kada ubijes neki elite pack (plave ili zute mobove) dobijes 1 nv koji traje u sledecih 30 minuta i daje ti +15% na magic find +15% na gold find i +15% na experience, cim ubijes sledeci elite pack dobijes jos jedan nv (imas 2) i resetuje se timer na novih 30 minuta i tako sve do 5 nv koji je maksimum (tada imas +75% na mf, gf i exp) i svaki sledeci elite pack koji ubijes samo resetujes timer na novih 30 minuta. ukoliko prodje 30 minuta i ne ubijes elite pack gubis sve nv, takodje ako promenis skill gubis sve nv, ako izadjes iz igre gubis sve nv i ako prmonies act gubis sve nv.

loh = life on hit, oruzja ili neki delovi opreme imaju taj stat i znaci recimo ako imas 500 loh da ces pogotkom nekog moba dobiti 500 life

Dobro nam dosao?? Pa tu sam vec vise od 10 godina, a i ovaj thread pokusavam da pratim vec jedno vreme.:)
U svakom slucaju hvala najlepse za brzi odgovor...od koga drugog nego od (koliko vidim) glavnog Diablo boss-a na Benchu. :D

@Kimins
Auu zaista detaljno objasnjenje. Hvala, hvala!!
Zaista steta sto ova igra nema LAN, pa da sa ovakvim expertima kao vi odigram poneku partiju uzivo, tim pre sto ste tu u NS i okolini.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno