Šta je novo?

Darksiders 2

Ja ladno igram na netbuku, u 640x480.
Šta ću kad sam retro guy:p

Pokusaj u 800x600 ili 1024x768 to su prave rezolucije za ovu igru, da sve vidis u full-u a da nista ne propustis od detalja :beat:

Slazem se, na 32" izgleda smesno ali sreca pa mi to nije bitno previse. Ali po malo me smara, prica je dosadna, gameplay je isti kao kod prvog dela, ma sve je isto.

Ima dosta zavrzlama u igri treba provaliti. Mada sam ja skinuo updejt od 3giga i malko se grafika poboljshala i ukljuchio sam u nvidia control panel fxaa

Ne mogu da pređem Karkinosa već pola sata. Mora da je neki bag??:S:

Eeeee onda ne znam sta da ti kazem - ako dobro nisanis i na middle click guras lopte/jaja trebalo bi da ga onesposobis i da mozes da mu pravis dmg.Ako nije tako onda je neku bug...
Inace meni su propala 3 dana igranja jer sam reinstalirao sistem a zaboravio da odradim backup :(
Sto se price tice - definitivno igra ima isti smek kao i Darksiders 1...
Inace da li se ja tripujem ili je to bug - kada dobijem possesed scythes i na primer izlevelujem je do 2-ge lobanje i napravim save i izadjem iz igre i posle se vratim da nastavim nemam opciju da je dalje levelujem - kao da je vec na maximumu...

Stize novi patch:
http://community.darksiders.com/go/thread/view/138731/29368549/PC_Patch_3_Update!

I jedan dosta dobar komentar sa foruma:
the graphics options that were added were not necesary since those can be implemented in the game by the control panel of users respective graphics cards, what we want is a TEXTURE PACK!! you guys allways say you are reading the comment and what not so what forums are you using to get your information? the game looks like a ps2 game, gives us the freaking textures!

Poslednja izmena:
Mislim da sam jedini na ovoj planeti koji igra u 640x480:p
btw rešenje onog problema je jednostavno: skini trejner, one hit kill.Brze nego da se ceka patch:d

Dobra igrica ali je grafika ochajna

Pojma nemam kako izgleda na kompu, ali na xboxu je grafika odlična. Ne mogu da se odvojim od konzole, gameplay je mnogo zarazan. Nisam igrao prvi deo, tako dvojku ne mogu da ga uporedim sa njim, ali ko god može da potera ovu igricu neka je proba, mislim da se neće pokajati.

Pojma nemam kako izgleda na kompu, ali na xboxu je grafika odlična. Ne mogu da se odvojim od konzole, gameplay je mnogo zarazan. Nisam igrao prvi deo, tako dvojku ne mogu da ga uporedim sa njim, ali ko god može da potera ovu igricu neka je proba, mislim da se neće pokajati.

Svako moze da je potera :party:

Izasao je novi patch. Veliki je 3.1GB. :)

Change log:

PC Patch #3 Details:

Graphics Options:

- Shadow map resolution configuration option added

- Screen Space Ambient Occlusion configuration option added

- Anti Aliasing configuration option added

Keyboard Mapping Support:

- Invert X Option added

- Reset to default mappings option

- Map to NumPad option works as intended

Mouse Functionality:

- Camera Auto center Toggle

Bug Fixes:

- The Tome System works as intended while using an Xbox controller in the Tome System.

- Resolved issues around not being able to send Tome messages to Steam friends.

- Phasewalker now works properly after acquiring it within the Blackstone.

- Artifact Box and Legacy Box are now properly labeled in Vulgrim’s inventory.

- Exiting the game after adjusting the screen resolution will now save those settings.

- The ride-able construct will no longer free fall out of the game world when placing the ride-able construct under the Guardian and re-entering the room with the submerged lift in The Foundry.

- The Bridge should now properly drop within The Scar.

- The second lever within the Black Stone should now function as intended.

- Death should now be able to properly continue through the Eternal Throne when speaking to the guards.

- The pile of debris to the right of the skeleton key door in the second Heartstone room of The Foundry is no longer a match for the ride-able construct.

- The ride-able construct is positioned back in the water on the lift for those users who are stuck. (You may need to Fast Travel or back track out of the dungeon if you are currently stuck here.)

- The Custodian will no longer go for a swim when backtracking to the dungeon entrance after leaving the Custodian on one of the bridges in the room before the second Heartstone in the Foundry.

- The Resistance stats will properly update when returning 3 Stones of Resistance to Oran during the Stick and Stones quest.

- More support for different resolutions with HUD elements.

Nasa vremena da zavrsim igru sa update-om 2. Igra nije losa i to je to, realno je ocenjena na gejming sajtovima mozda cak i malo jace ali dobro, slazem se sa ocenom. Krivo mi je sto nisam Crucibal zavrsio ali smorila me igra i kraj nije nesto spec. U svakom slucaju ko hoce moze da odigra, nije MUST PLAY kao recimo Mass Effect ili Witcher ali nije ni gubljenje vremena(preveliko :) ) . Nisam uspeo da nabavim neko possessed oruzje i da ga apgrejdujem mada sam i sa "standardnim" bez problema kidao sve(ostalo mi 6-7 skill pointsa koje nisam ni na sta potrosio :D )

Ova igrica je prepuna bagova. Sada me zeza deathgrip. Umesto pravo odbacije me na levo, pod pravim uglom. Nemoguće je da se pređu određene deonice bez vratolomija sa deathgripom.

btw vidim da je izašao i update 3.

18-19 sati. nisam zavrsio crucible(kad krenuh prvi put, bio sam preslab, a posle me je mrzelo, jer videh da ima 100-tinak nivoa...)... zavrsio sam dva poglavlja book of death, bio u dve grobnice, ali to onako usputno. nisam ni trazio. igra je vise ekspanzija za ds1, nego sto je zasluzni nastavak. tako da mi je motivacija bila slaba... dok sam u ds1 3 puta presao sve od pocetka do kraja:)

Prvi deo mi je ostavio mnogo snazniji utisak, i kraj je onako paljevinski. Kapiram da je Death imao mnogo drugaciju (da ne kazem dosadniju) ulogu nego War ali opet mi je nekako bolji prvi deo. Krajem sam definitivno razocaran, moglo je to malo lepse.

Pojavio se Update 4 (3.1gb) koji izmedju ostalog donosi i DLC Argul’s Tomb. ,)

koliko sam ja cuo, to je to, studio se gasi :( Steta

Ima vremena za fransizu, ali ne i za studio. Kad tad ce se neko javiti da kupi prava za DS, ali to nece biti ista ekipa koja je radila prve dve. Verovatno zbog toga i nije kupljeno nista sada. Meni sve lici kao da bi Ubi mogao da kupi prava.

Ima vremena za fransizu, ali ne i za studio. Kad tad ce se neko javiti da kupi prava za DS, ali to nece biti ista ekipa koja je radila prve dve. Verovatno zbog toga i nije kupljeno nista sada. Meni sve lici kao da bi Ubi mogao da kupi prava.

Koja steta ali biznis je takav, nema milosti. Fenomenalna igra, opustena zabavna dobro izbalansirana sa velikim brojem fanova tako da nastavka ce sigurno biti...pitanje je samo kada i ko. Sto se mene tice samo ne Ubi oni su bas talentovani da prave dosadne igre...

Ali je naglasak na "If it is cheap". Fuck them.

Cek' malo, to su oni likovi sto su radili Bayonettu?... LOL, pazite kad nam signu treci Darksidersi sve sa Fury u glavnoj ulozi, kao zesce stilizovanoj manga heroini sa over the top LSD efektima i slicnim jap *******cijama + Wii U exclusive. :d Thanks, but no thanks. Sto se mene tice, bolje i da majkaju nego da se pretvore u Bayonetta clone...

Nazad
Vrh Dno