Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Ae reci malo kako radi ta 1.2 verzija, jel prijavljuje gresku net, prevelika stranica, nedostatak memorije? Ja se mozda vratim ako nema tih bagova, najvise zbog lagova na 2.0 kojih imam i sa najnovijom verzijom za Evropu iz ovog meseca i zbog podesavanja na kameri, bolje slike mogu da se izvuku na 1.2, a i nisam nesto preterano koristio neke programe koje cita samo 2.0...

Veruj mi da nemam pojma.Fon je koristila moja sestra a posto i ona i ja sada koristimo s3 wawe necu uopste da cackam.Treba da ga bacim na oglas ovih dana.Ostavicu klot samo softver bez raznih programa.Tako da ti tu ne mogu pomoci.Ali ono sto mi je sestra rekla je to da je njoj verzija 1.2 radila bolje od 2.0.A koristila je i jednu i drugu verziju ranije.

Ma daj filke, kao da ne znas (tj kao da se ne secas :p), 1.2 verzija ima svoje prednosti (brzina, nema laga, veoma korisne opcije koje su izbacene iz 2.0 verzije a koje fabricki menjaju dosta aplikacija itd itd) ali iako je 1.2 u sustini stabilna verzija moras da se pomiris sa sporadicnim gasenjem widgeta i low ram memory ako surfujes.. Ova 2.0 bada jedino lepse izgleda, podseca na Android i ima solidne teme, bolji pretrazivac i mnogo bolju YT aplikaciju, sve ostalo je losije od 1.2.
Problem je sto neke stvarno korisne aplikacije rade samo na 2.0..

Cim su proglasili Badu mrtvom krenuo developing. Stize VoIP...Viber

Da li moze neko da mi kaze koja verzija bade 1.2 ima i srpski jezik u sebi?I ako moze da zakaci link.

Sto te to zanima kad se i ovako rastajes od telefona (oglas) ?

Drugar sa posla je zainteresovan za fon ali hoce da ima srpski pa zato pitam.Duduk je sto se tice engleskog pa trazi da fon ima srpski ili hrvatski.Ali snasao sam se.Skinuo sam malopre badu 1.2 i flesovao i ima srpski.
Inace ja se nisam ni druzio sa ovim telefonom nego sestra.Posto je kupila sebi samsung galaxy s3 ona se rastaje od ovog telefona.:d
Ja sam vise bio u android vodama.

Uuuu, opasan apgrejd ti odradila sestra. Svaka cast ! A tebi srecna prodaja mada si ga zacenio posteno, ali ako vec imas kupca sto da ne) ...

Pa fon je stvarno ekstra ocuvan i vrlo malo koriscen.Sestra je vise koristila sluzbeni fon nego ovaj.Mislim da vredi 90 eura.Ako ga slucajno ne prodam ostavicu ga kevi da ga ona koristi.

Jedno pitanjce. Da li postoji mogucnost na Wave-u da se salju poruke na neki android, tipa kao u GTalk-u ili nekom drugom programu. Tj. neki program za chat ali u paru sa androidom. Nadam se da sam jasan. :) Imam android a uzeo bih Wave ali mi je ovo bitno. Hvala unapred na odgovoru.

Jedno pitanjce. Da li postoji mogucnost na Wave-u da se salju poruke na neki android, tipa kao u GTalk-u ili nekom drugom programu. Tj. neki program za chat ali u paru sa androidom. Nadam se da sam jasan. :) Imam android a uzeo bih Wave ali mi je ovo bitno. Hvala unapred na odgovoru.

ChatOn

Ma jedva cekam :d Najjace da ce uopste izbaciti badu 3.0, mozda na sledece leto :d Ne vidim zasto bi bio problem da se to sranye portuje na Wave I ali ko ce to jos sa bencha imati Wave 2013 godine, osim mozda mene? :d

+1
prvo sam se zapalio za galaxy s3, pa onda za ovaj sa kamerom, misleci da je fon.
pa kad zrelo razmislim. ostajem za sada sa nasim talasicem.

ja još nisam video telefon koji bi meni nasledio wave-a. a pritom gledam izradu, tj. njen kvalitet, dizajn manje-više, kameru i još neke džidža bidže ali najvažnije od svega cenu i da ima ono nešto (neki faktor x). ima super telefona koji bi, da su 200-300€ jeftiniji nego što inače koštaju, lako mogli biti zamena za wave.

Trenutno na prvom mestu mi je huawei ascend P1, koji za mene ima taj faktor X, iako je ružan telefon ima super kameru, kvalitetno je izrađen iako je plastikaner, fenomenalno dobro radi u ICS-u a nadam se i JB-u kad dobije update.
ono što me odbija je cena koja je preterana a najavljivali su da će biti super jeftin telefon. realno vredi 250€ pošto je nov model a koliko vidim nema ispod 500€ nigde.

Može li neko ko koristi "SMS Parking Srbija" da proba update parking zona i da javi da li je prošlo (dodato Inđija i Šabac).
Takođe ako može da mi javi da li postoji Valjevo. Neko mi je na marketu napisao da nema Valjevo a ubacio sam ga još
prilikom prošlog update-a. Hvala!

ja još nisam video telefon koji bi meni nasledio wave-a. a pritom gledam izradu, tj. njen kvalitet, dizajn manje-više, kameru i još neke džidža bidže ali najvažnije od svega cenu i da ima ono nešto (neki faktor x). ima super telefona koji bi, da su 200-300€ jeftiniji nego što inače koštaju, lako mogli biti zamena za wave.

Trenutno na prvom mestu mi je huawei ascend P1, koji za mene ima taj faktor X, iako je ružan telefon ima super kameru, kvalitetno je izrađen iako je plastikaner, fenomenalno dobro radi u ICS-u a nadam se i JB-u kad dobije update.
ono što me odbija je cena koja je preterana a najavljivali su da će biti super jeftin telefon. realno vredi 250€ pošto je nov model a koliko vidim nema ispod 500€ nigde.

Wave telefoni su bili jeftini jer je to bio jedini način da se Bada progura (drugih selling point-ova nije bilo), kako android nema problema sa prodajom te ni cena ne mora biti niska. Nema šanse da kupiš high end android telefon legalno za 200 eura.

Ima Huawei Ascend p1s po oglasima za oko 250e (telenor i garancija) sto je ok cena za taj telefon a za 300e Nexus, Xperiu S, Razr.. pa moze da bira. Po mom misljenju SGS II uopste ne treba sada kupovati jer je to po trenutnim sljamsung standardima apdejtovanja vec mrtav model :d Nije jos ali ce biti uskoro.

Može li neko ko koristi "SMS Parking Srbija" da proba update parking zona i da javi da li je prošlo (dodato Inđija i Šabac).
Takođe ako može da mi javi da li postoji Valjevo. Neko mi je na marketu napisao da nema Valjevo a ubacio sam ga još
prilikom prošlog update-a. Hvala!

Sad apdejtovao, uspesno zavrseno. Dodata mesta: Indjija i Sabac. Valjevo postoji

Ima Huawei Ascend p1s po oglasima za oko 250e (telenor i garancija) sto je ok cena za taj telefon a za 300e Nexus, Xperiu S, Razr.. pa moze da bira. Po mom misljenju SGS II uopste ne treba sada kupovati jer je to po trenutnim sljamsung standardima apdejtovanja vec mrtav model :d Nije jos ali ce biti uskoro.

pa ja bih ga tako i pazario, skinuto sa mreže, ispod tezge itd. kao i wave što sam uzeo. paketi kod operatera su mi preskupi, koristim bel50 sa 50% popusta što je nekih 180din mesečno i retko kad mi je prešao račun 200din. koristim ga za sve drugo osim za ono za šta je namenjen.

ma koristim mobilni za telefoniranje, ali ni tih 20min koliko imam sa tim paketom ne potrošim nikad. ****ga nemaš prijatelje + nemaš koga da zoveš = imaš love :D

Jos da ne izlazis iz kuce, da prodas sve sto imas, da se otarasis hobija i manje jedes, pa mozes da budes milioner :) :d

Vrh Dno