...Samo još kad bi našao normalan widget - time&weather i to je to![]()
Da li si probao HD Widgets?
@GiBo2pac, na slici su spodešavanja sa Apex launcher-a, a stock nema te opcije. Jedino da i ti pređeš na Apex.
Licno ti to savetujem. Mislim, imam Apex tek 5 dana, ali radi sjajno i ima dovoljno opcija, widgeta, podesavanja... Mnogo mi je bolji od stock launcher-a.
Nije normalno.Drustvo, u Battery statts-u mi 15% pokazuje da jede Android Core Apps. Kad udjem u to, radilo je oko sat, i to Search Aplications Provider, User Dictionary, Contacts i Contacts Storage. Da li je to normalno, ili ne?
Ne možeš to da isključiš.Da li neko zna kako se gasi vibracija prilikom otključavanja ekrana? U settings-u sam sve pogasio ali ovo nema šanse da provalim.
Nije normalno.
Kako to da ukinem, imas (imate) neku ideju?
Kako to da ukinem, imas (imate) neku ideju?
ROM je stock. Gledacu onda preko toolkita da brisnem te kesove, ili ako ne moze, nabacicu CWM (sto izbegavam, ali sto se mora)...![]()
Uradi wipe data u settings/apps tu gde imas problema (Neki storage si napisao) i izvadi bateriju na 2minROM je stock. Gledacu onda preko toolkita da brisnem te kesove, ili ako ne moze, nabacicu CWM (sto izbegavam, ali sto se mora)...![]()
Uradi wipe data u settings/apps tu gde imas problema (Neki storage si napisao) i izvadi bateriju na 2min
Gde naci u Bg-u futrolu za GNex, pozeljno ona sa trakicom na izvlacenje?
Ukljucio si spikerfon ali naravno da treba da cujes sagovornika normalno u slusalici gore kao i on tebe bez spikerfona.. ako te ne cuje onda ocigledno da nesto nije u redu sa mikrofonom
Gde si nasao tu za S3, ja pitah u par radni al slaba vajdaJa trazio juce i samo sam nasao za S3. Malo je veca (sira), ali telefon ne ispada iz nje. Mozda ce posle nekog vremena da se prosiri jos? Iz tog razloga nisam kupio, ali ovih dana planiram da je kupim ako ne nadjem bas za GNexus.
danas sam prvi put razgovarao ovim telefonom i sagovornik me nije cuo dok nisam stisnuo ovaj zvucnik Pogledajte prilog 95448, e a onda sam ja njega cuo odavde Pogledajte prilog 95449 da li odatle i treba da se cuje?
danas sam prvi put razgovarao ovim telefonom i sagovornik me nije cuo dok nisam stisnuo ovaj zvucnik Pogledajte prilog 95448, e a onda sam ja njega cuo odavde Pogledajte prilog 95449 da li odatle i treba da se cuje?
Gde si nasao tu za S3, ja pitah u par radni al slaba vajda![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari