Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Pa kupi BW dok je na snizenju. Ako on ne moze da zadovolji svaciji ukus sa milion tema, onda ne znam koji moze

Ja ne znam što se opterećujete tim vremenskim prognozama? Kao da ti treba u svakom trenutku da znaš temperaturu u stepen. Kada izlaziš iz kuće, baciš pogled i to je to. Ja sam ih skroz batalio, kada mi treba samo spustim notification bar i vidim koliko je stepeni (Google now), a kada mi treba da vidim da li će biti kiše samo kažem do I need an umbrella today :D

@krkojzla
Ne znam, ali za sada nisam primetio nikakvu razliku u fluidnosti izmedju Apexa i stock launchera.

@ostali
Palmary Weather je meni odlican, na Djilketovu preporuku.

Krkojzla je bio iPhone user, pa vidi razliku koliko je brži stock launcher od Apex-a :p

Da da, palmary meni jedan od najboljih, a i lep mi je widget može da bude transparentan što mi je najvažnije + ima clean look... :)

Drustvo, u Battery statts-u mi 15% pokazuje da jede Android Core Apps. Kad udjem u to, radilo je oko sat, i to Search Aplications Provider, User Dictionary, Contacts i Contacts Storage. Da li je to normalno, ili ne?

Da li neko zna kako se gasi vibracija prilikom otključavanja ekrana? U settings-u sam sve pogasio ali ovo nema šanse da provalim.

Drustvo, u Battery statts-u mi 15% pokazuje da jede Android Core Apps. Kad udjem u to, radilo je oko sat, i to Search Aplications Provider, User Dictionary, Contacts i Contacts Storage. Da li je to normalno, ili ne?
Nije normalno.
Da li neko zna kako se gasi vibracija prilikom otključavanja ekrana? U settings-u sam sve pogasio ali ovo nema šanse da provalim.
Ne možeš to da isključiš.

ROM je stock. Gledacu onda preko toolkita da brisnem te kesove, ili ako ne moze, nabacicu CWM (sto izbegavam, ali sto se mora)... :D

Da li nekako moze da se dobije wide rezolucija fotki sa stock kamerom (ova ima samo 5mpix ili 3mpix)

Da li ima neka mozda modovana da ima opciju 4mpix, samo da je ubacim preko root explorera?

Uradi wipe data u settings/apps tu gde imas problema (Neki storage si napisao) i izvadi bateriju na 2min

Hvala, ovo mi deluje najbezbolnije... ;)

Inace, 3G ceo dan, 3.5h ekrana na jedno 16h ukupno, 4.1.1 stock sa Apexom. Zadovoljan, vrlo. :)

Gde naci u Bg-u futrolu za GNex, pozeljno ona sa trakicom na izvlacenje?

Ja trazio juce i samo sam nasao za S3. Malo je veca (sira), ali telefon ne ispada iz nje. Mozda ce posle nekog vremena da se prosiri jos? Iz tog razloga nisam kupio, ali ovih dana planiram da je kupim ako ne nadjem bas za GNexus.

danas sam prvi put razgovarao ovim telefonom i sagovornik me nije cuo dok nisam stisnuo ovaj zvucnik Screenshot_2012-09-04-22-11-36.png, e a onda sam ja njega cuo odavde P1010738_001.jpg da li odatle i treba da se cuje?

Ukljucio si spikerfon ali naravno da treba da cujes sagovornika normalno u slusalici gore kao i on tebe bez spikerfona.. ako te ne cuje onda ocigledno da nesto nije u redu sa mikrofonom

Ukljucio si spikerfon ali naravno da treba da cujes sagovornika normalno u slusalici gore kao i on tebe bez spikerfona.. ako te ne cuje onda ocigledno da nesto nije u redu sa mikrofonom

cujem ja sagovornika nego ne cuje on mene ima li neke razlike u tome ili stvarno nesto nije u redu?

danas sam prvi put razgovarao ovim telefonom i sagovornik me nije cuo dok nisam stisnuo ovaj zvucnik Pogledajte prilog 95448, e a onda sam ja njega cuo odavde Pogledajte prilog 95449 da li odatle i treba da se cuje?

To dugme je spikerfon, kada to stisneš, zvuk ide sa zadnje strane. Pri normalnom razgovoru zvuk ide iz slušalice. Hajde obavi još neki poziv, pa nam reci da li te i dalje ne čuju.
I nemoj da ostavljaš broj tako na internetu!

U zadnjih par dana prilikom punjenja prikazuje mi Charging 99% ali nikako da pokaze Charged... u cemu moze da bude problem?

Vrh Dno