Šta je novo?

Hitman : Bloodmoney

Hvala. Skinuo sam sa neta uz malo googlanja. Radi se o nekom Microsoft library fajlu. Nemam pojma sa kojim programom se instalira, ja sam ga samo ubacio u windows system32 folder kao shto hejvule kaže, i to je to. :wave:

Instalira se uz Service Pack 2 :)
To je Visual C++ runtime library, koriste je programi pisani u Visual Studiju 2003/2005...

ljudi imam problem
uspeo sam nekako da pokrenem igricu ( 1.2 patch + cureROM ) ...
i odigrao sam prve 3 misije i na pochetku 4te ( opera ) uopshte nemam teksture :((( samo crno belo neki bagovi ...
jel se josh nekome ovo deshavalo ?

Auuu

voodoo_nbgd je napisao(la):
Vala ništa nije ni propustio. Taj serijal je toliko dosadan da je to sramota, kao ustalom i svi slični PC third-person shooteri koji su gori od najdosadnijih platformica za konzole.
,gde god treba malo mozganja i taktike,pa jos i strpljenja te su igre dosadne do bola jel...ccc,hitmen je u odnosu na serijal splintercell majka janja,i generalno najbolja takticko shooterska igra koja se pojavila u zadnjih 10 godina tj.od kako je pc -a:banana:jest da mi je aavvaattaarr splint,to je zato sto nisam moga docekat blod-money,ali sutra stize i u moj grad:mad:

Poslednja izmena:
Sam Fisher je napisao(la):
Ajd nek mi neko poshalje na PM kako se instalira ovaj Hitman. Imam disk sa svim potrebnim alatom za pokretanje ali ne ide. MOLIM ZA POMOC!
Prika,aa da ti nemas malo pre-malo wat-i u napajanju mislim,mozda da nabavis neko od barem 400w,za 30evrica ko bog-da te vidi

hitman je zesci imam ga ali retko kad igram jer ne mogu da predjem onu misiju sa bolnicom ili ludnicom kako vec, ne znam shta treba da radim odnosno koga da ubijem!!!

Pomozite da ga instaliram

chitam ove vashe postove i samo se lozim i lozim, a ne mogu ni da pokrenem igru...poludecu!
Naime, instalirao sam ga preko ovog bangavog uputstva sa omota disca, ali kada dodje do pokretanja igre, nece...
Imam verziju igre koja ima exe file ASR.EXE koga trebam da pokrenem da bih mogao da starujem igricu...medjutim nece...
SecuROM mi izbacuje poruku u azonu wrong disc, mada ne vidim nikakav Crack na njemu, shto mi kazuje da uopshte i ne treba crack...
Verovatno je neko petljanje sa Virtualnim Driveom...
Da li igru uopshte trebam da iscopiram u potpunosti na HDD kao shto pishe na ovom omotu ili ne?
Da li da je poteram preko Virtual Drive-a ili ne...
Pokushao sam sve opcije i idalje nece i idalje se nerviram!

Imajte milosti prema meni, rookie-u i pomozite please!
pozzzzz

pa men ije dao moj stric na dvd-u i dobro radi sam mi je krenuo sve je ono super radi ne znam verovatno je do kopije odakle si ti???

P.S. Moderatori izvinite ako pricam piratski

250MB u 2.8GB

Verzija (RAR arhiva u pitanju) koja od 256MB posle 10-ak minuta pravilnog odpakivanja stvara fascinantnih 2.8GB,nema instalacije,samo 1 folder u kom je SVE

Ima li pomoći za pucanje ( vraćanje u Win) prilikom postavljanja bombe u prvoj misiji?
Još jedan bug imam , neće da load-uje , save game ( ni ovo što je žigić postovao)

Prvi nivo tezine-neograniceno sejvova
drugi-7
treci-3
cetvrti-nemas pravo sejva.

I jos nesto,kad izadjete iz igre svi sejvovi se brisu.Ostaju samo predjeni nivoi tako da iz cuga morate jedan nivo da predjete.

Mnogo volim ceo serijal pa mi se i ovaj deo dopada.Grafika je dobra,ali nista vise od toga.Ni igra nije mnogo zahtevna.Na 1024 sam mogao da ukljucim sve pa cak i 2x aa a nemam bas neku extra karticu.Doduse mislim da ne prima one sa sejderima ispod 2.0.

Ja tek sada igram ovu igru i trazio sam da vidim da li je sve ok vezi sejvova. To mi je skroz glupo sto kada izadjem sejvovi se brisu. Treba po ceo dan komp da mi stoji ukljucem zbog igre.

Thread resurrect GO!
Igra se može igrati besplatno...unutar browsera.

10 min, a onda traze 0.49$ po levelu, ili gledanje reklama - koje meni nije uspelo...
ali zanimljiv koncept, igra koja je bila nekad hardverski zahtevna i seckala mi na c2d 8600, 4GB, 9650GT sad moze u browseru :)

Nazad
Vrh Dno