Šta je novo?

Hitman : Bloodmoney

S-man je napisao(la):
Meni igra puca u misiji You better watch out. Imam FX 5900XT. Jel patch ispravlja ta pucanja u Windows? Vidim da nekome nije pomoglo. Ili nesto drugo da probam?
Meni je pucala u toj misiji samo kad bacim novcic pored toga sve ostalo je bilo ok.Ako se ne varam to je misija sa snegom?

Poslednja izmena:
Ja do sada (da kucnem u drvo) nisam imao nikakvih problema. Nisam nikakav patch instalirao... ja se igram na Nvidia grafickoj, ne znam za vas. Da nema nekakve konflikte sa ATI-jem?

Kako se otvara mf rifle suitcase?

Odes u "inventar" selektujes ga i on raspakuje pusku.

Hvala.
Inace, moram da napomenem kako je igra fantasticno optimizovana. Na konfi u potpisu sve sljaka u 1024x768 4xAA 16xAF. Sve u oko 50-ak fps-a.

S-man je napisao(la):
Meni igra puca u misiji You better watch out. Imam FX 5900XT. Jel patch ispravlja ta pucanja u Windows? Vidim da nekome nije pomoglo. Ili nesto drugo da probam?

Da li ti puca kada pokusas da bacis neko oruzje?Ako je tako,to je neki bag pa ne cini to😀

Da kad bacim oruzje pukne, kada postavim bombu pukne, a oce i kad nista ne radim da pukne u Windows.

Poslednja izmena:
ma i meni je stalno izbacivao na toj misiji.
jedva sam presao.
na kraju sam samo divljacki ubio onog lika u kadi,posto se svaki drugi, elegantniji,pokusaj zavrsavao izbacivanjem u win.
kasnije i nije bilo toliko strasno.mislim da me je samo dva-tri puta izbacio do kraja.

SINTER je napisao(la):
na kraju sam samo divljacki ubio onog lika u kadi,posto se svaki drugi, elegantniji,pokusaj zavrsavao izbacivanjem u win.

Pa kako bi inace mogao da ga ubijes nego tako? Ja sam pola sata razmisljao, na kraju sam pozvao lift, otrcao da ga roknem, i dok sam se vracao lift je stigao i onda tutanj...

eternity je napisao(la):
nace, moram da napomenem kako je igra fantasticno optimizovana. Na konfi u potpisu sve sljaka u 1024x768 4xAA 16xAF. Sve u oko 50-ak fps-a.

imas 7600GT i igras se na 1024x768??? Ja je na 6600GT igram u 1280x1024 sa 16x AF i detaljima na max. (bez AA).Igra leti (a i zimi 😀 ) Razlika je drasticna izmedju 1024x768 i 1280x1024... Inace igra je perverzno dobro optimizovana! Ja nisam mogao da verujem...

i drugaru i meni je pucala igra na delu kada treba da roknes onog lika na terasi koji ima kucence. Cim probam da bacim kucetu kobaju on me izbaci u windows. Obe grafulje su nVidia (6600GT i 6800GS). Inace sve ostalo je ok prolazilo.

Poslednja izmena:
mene izbacuje na 9-oj misiji. kad probam da dignem oruzije sa zemlje ili da se presvucem.
presao sam sa kx na creative drajvere + skinuo 6.5 drajvere za ati i nista. puca. ima li resenja, ali bez onog - "ima za 40 eura"😉

Evo mene na poslednjem nivou, treba da spasim predsednika 😀 (bullshit mogli su nesto teze da smisle za mene :d) i nisam imao ama bas nikakvih problema... Nisam nikakve patch-eve instalirao itd... Igram se na drajverima 84.46. Jedino da promenite dobavljaca... hehehehe 😛

Poslednja izmena:
I mene izbacuje u win u toj misiji sa snegom.
Dođem ja na ideju da mu ubacim minu u džakuzi i dok bežim da uletim u lift i da je aktiviram ali ono čim krenem sa bacanem mine izbaci me u win. Saću da ga roknem divljački i da zbrišem, nema druge.

Igra je fenomenalna.
Neko je gore rekao da je nestašica dobrih igara. Ja baš mislim obrnuto, ove godine super igre samo bombarduju moj komp.

Ajde sad malo o misijama

Meni je najzesca misija A new life.Sta znam...nekako volim kad likvidiras baju u sopstvenom dvoristu,mislim bilo je jos misija sa imanjima ali mi je nekako bas ova najbolja.Pa da vidim i vasa misljenja.

Ne znam koja mi je najbolja, ali najlosija i najdosadnija mi je na brodu... Jedva sam se snasao po onim kabinama i hodnicima... Svidja mi se ona sa arapinom u hotelu, i dobra je ona kada treba da roknem zasticenog svedoka, sto ga cuvaju 1000 onih CIA agenata u svojoj kuci. Bazen itd... (ne mogu da pamtim misije po nazivima). Mozda i mislimo na istu... 😉

S-man je napisao(la):

Gde nadjete video traku u ovoj misiji?Ja sam je nasao na stolu pored nekog vip strazara medjutim kad je uzmem nista se ne desava.Tojest nije mi jos resena ta misija...

tuto finito, ipak mi je zadnja misija bila najlepsa. Odigrah za svoju dusu... Total Kills: 57 😀 Niko nista nije video, niko nista nije cuo... Kraj je malo bedan, da li to znaci da nece vise biti Hitmana Mr.47 u buducnosti??? 🙁

sta fali kraju igre??? bice hitman-a jos u buducnosti, samo zavisi da li si ostavio coveka na cedilu da ga "zivog" spale 🙂

resen problem sa iskakanjem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
skinuo sam savegame i igra radi savrseno, mada nisam mnogo probao ali za 5 minuta nije iskocila a cackao sam sve zivo.
sa njim su vam otkljucani svi nivoi + sve tezine. nadam se da ce nam to svima resiti probleme. pozdrav svim "hitmanima".:wave:
p.s. - pogledajte objasnjenje u notepadu.

Prilozi

goran.rs je napisao(la):
Gde nadjete video traku u ovoj misiji? Ja sam je nasao na stolu pored nekog vip strazara medjutim kad je uzmem nista se ne desava. To jest nije mi jos resena ta misija...

U toj misiji sam naleteo na više video kaseta. Samo je jedna ona koja tebi treba. Uzmi ih sve i nema frke.

Kad smo kod te misije, ima jedna riba koja me pozove da udjem sa njom u sobu, a kad sam usao........... uhuhu, strašno, šta žene znaju da rade!!!
Isto mi jedna od njih kaže, tamo u studiu, da bi me pustila da je slikam u znate već kojim pozama, ali to samo kad sam obučen kao fotograf.
Znači igra ne prestaje da me iznenađuje. Pun pogodak!

Poslednja izmena:
zigic je napisao(la):
resen problem sa iskakanjem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
skinuo sam savegame i igra radi savrseno, mada nisam mnogo probao ali za 5 minuta nije iskocila a cackao sam sve zivo.
sa njim su vam otkljucani svi nivoi + sve tezine. nadam se da ce nam to svima resiti probleme. pozdrav svim "hitmanima".:wave:
p.s. - pogledajte objasnjenje u notepadu.
Ne radi.I dalje puca,reinstalirao sam sistem i nista.

Worf je napisao(la):
U toj misiji sam naleteo na više video kaseta. Samo je jedna ona koja tebi treba. Uzmi ih sve i nema frke.

Kad smo kod te misije, ima jedna riba koja me pozove da udjem sa njom u sobu, a kad sam usao........... uhuhu, strašno, šta žene znaju da rade!!!
Isto mi jedna od njih kaže, tamo u studiu, da bi me pustila da je slikam u znate već kojim pozama, ali to samo kad sam obučen kao fotograf.
Znači igra ne prestaje da me iznenađuje. Pun pogodak!

Da,sad sam uspeo da nadjem.Na dva mesta sam ja nasao trake.Jesi li primetio da kad ubijes tu ribu pojavi se crveni kruzic.Verovatno je to riba koja je predstavljena kao znak pitanja u uvodnoj sceni(dok se load-uje igra).

Presao sam "You better watch out" misiju. Prisao obojici i po metak i gotovo. Pokupio kasetu, u lift i bezanija

na kraju mu je riba dosla glave!!! secate se sta vice Radovan III, Dzordzu??? "maaaa, pusti ku*vuuuu!" 😀

@Majstor Zivota
mislim da nisi video pravi kraj cim mislis da 47ice vise nece biti.i ja sam bio u slicnom tripu.
dakle,dok lezis u onom sanduku pritiskaj tastere za kretanje.srce ce ti ubrzano lupati i ti ustajes iz sanduka.onda ce ti biti jasno sta treba da radis😀.

SINTER je napisao(la):
@Majstor Zivota
mislim da nisi video pravi kraj cim mislis da 47ice vise nece biti.i ja sam bio u slicnom tripu.
dakle,dok lezis u onom sanduku pritiskaj tastere za kretanje.srce ce ti ubrzano lupati i ti ustajes iz sanduka.onda ce ti biti jasno sta treba da radis😀.
Izbrisao sam igru i sve sejvove!!!! AAAAAAAAAA :wall: Jel moze neko da baci sejv sa zadnje mizije, ili kraja jos bolje... Mrzi me da igram opet... :wall:

Ajd nek mi neko poshalje na PM kako se instalira ovaj Hitman. Imam disk sa svim potrebnim alatom za pokretanje ali ne ide. MOLIM ZA POMOC!

Stigoh do devete misije(cini mi se),do onog kazina.Pih jos nisam video gluplji nivo od ovog prethodnog(nivo u kome love one aligatore).Napravise ogromnu kucu a misiju mozes zavrsiti da ne vidis ni njen deseti deo.Samo sacekas onog pijanca tamo sa strane i resio si sve probleme....Premalo novina ima ovaj cetvrti deo,ako ih uopste i ima.Vise sam ocekivao.Najavljivali su da nece biti samo puki nastavak sto je na kraju ispao.

Nazad
Vrh Dno