Šta je novo?

Hitman : Bloodmoney

Upravo instaliram igru...ocekujte utiske uskoro...nadam se da su promenili onaj AI protivnika (na bolje :) )

Sudeci po prvom nivou...grafika je veoma dobra...sa dosta efekata...externe senke su extra...izgledaju kao prave soft shadows...:)
Audio je na nivou predhodnih Hitman-a...dobar...
a igrivost...nisam jos presao dovoljno da buh znao ;)
Later...idem da igram...:D

Kako se igra ta igra, posto sve screen-ove koje vidim(ingame) su kao neka animacija iz razlicitih uglova?

Vala ništa nije ni propustio. Taj serijal je toliko dosadan da je to sramota, kao ustalom i svi slični PC third-person shooteri koji su gori od najdosadnijih platformica za konzole.

voodoo_nbgd je napisao(la):
Vala ništa nije ni propustio. Taj serijal je toliko dosadan da je to sramota, kao ustalom i svi slični PC third-person shooteri koji su gori od najdosadnijih platformica za konzole.

Stvar ukusa... Milioni igraca Hitman serijala ne misle tako.

".. I onda je mrmot zavio cokoladu ..."

Poslednja izmena:

Au Voodoo bas bezveze ti je ovo.Hitman 2 dosadna igra?Kao prvo,tesko da mozes da nazoves Hitman klasicnim shooterom.

I meni je Hitman bio do jaja dosadan... I prvi i drugi. I onda sam rekao, nije to za mene. Kome se ne dopada, ne treba da namece svoje misljenje. Neko mozda voli da se uzivi u ulogu profi ubice... :)

Iskreno...3 deo je bio malo dosadan...posto je bio tipa sakupljene misije iz prva 2 dela...+ malo izmenjene WTF is that ???
...ali kad zavrsis misiju sa Sillent Assesin...to je nagrada za hard-work...hehehe...
+ zadnja misija je "LEON" remake...classic-a...:D

Poceo sam da igram I deo i smorio sam se posle sat vremena.Ukusi su razliciti.

I ne ,nisam igrao hitman-a :D

Ja sam izuzetno zadovoljan Blood Monyem. Presao sam prvih 4 misija i za sada je sve super. Po meni dostojan naslednik jedinice i dvojke. Grafika mi se jako dopada i po meni nije prezahtevna. Muzika je takodje kul.

Inace igra je totalno nezanimljiva na laksim nivoima tezine, tako da je savet svakako izabrati neki od tezih, ma koliko vesti bili.

35 screena koje sam izvadio sa svim podesavanjima na max (1024,aa 4x, as 16x itd) mozete pogledati ovde.

Nakon razocaravajuceg Contracts-a pravo osvezenje.

Poslednja izmena:
uf, instalirao igru, pokrenuo, i ucitao prvi nivo, a ono crn ekran, vidim samo kompas, health linije, neke komande C G i SPACE, a sve ostalo crno...... drajveri 84.21, sve ostalo radi na tome... ima li ko ideju sta je u pitanju?

@oogabooga: takodje imam 84.21, ali nemam tih problema. Jedino sto mi pada napamet je da probas da instaliras direcx sa dvda.

Čekaj patch. Ista stvar je bila sa trojkom i Radeon 8500/9000 kartama (samo sa njima).

instalirao sam directx sa dvdija,a nemam radeon, nego 6600gt... ko zna sta je u pitanju....... sve ostale igre rade normalno... neznam uopste da li da se drkam sa ovim, ili da sacekam koji dan dok sklopim novu masinu pa probam tamo.....

Da ne moze biti sve sjajno, govori i nivo sa bolnicom za odvikavanje od alkohola gde je grafika otvorenih povrsina prilicno lose uradjena. Na gore navedeni link sam ubacio jos 20ak screena sa kasnijih nivoa.

sredio sam problem, neko ****** u meniju u vezi shadowsa, neznam sad koje tacno, kad sam iskljucio, onda je proradilo kako treba.....

Hitman definitivno nije klasican third peson shooter a prvi deo je i bio poseban po tome sto nije bilo bitno da ser nivo zavrsi kao mass murderer nego je bas bila fora da se provali svaki nivo i da se dodje do rejtinga za silent assasin ili professional.......e sad ko se ne nalazi u tome to je druga prica ...

Čekaj patch. Ista stvar je bila sa trojkom i Radeon 8500/9000 kartama (samo sa njima).
Netacno.Meni je sve radilo savrseno u drajvere ne pamtim kad sam instalirao nove poslednji put.
@DaChaS
Meni je takodje prvi deo bio najbolji,ovi ostali su nekako previse laki,sta cu mazohista sam :)

Prvi deo je bas bio extra igra u svoje vreme, 2 tako i tako 3 je promasaj, nisu se bas trudili oko njega...

A kako je sad odradjeno snimanje pozicije. U prethodnim nastavcima me je naj vishe nerviralo shto na Hard-u nisi mogao da se usnimish!

Pa i sada zanisno od tezine imas broj slotova za snimanje. Na najvecoj tezini nemas pravo snimanja.

Prvi nivo tezine-neograniceno sejvova
drugi-7
treci-3
cetvrti-nemas pravo sejva.

I jos nesto,kad izadjete iz igre svi sejvovi se brisu.Ostaju samo predjeni nivoi tako da iz cuga morate jedan nivo da predjete.

Mnogo volim ceo serijal pa mi se i ovaj deo dopada.Grafika je dobra,ali nista vise od toga.Ni igra nije mnogo zahtevna.Na 1024 sam mogao da ukljucim sve pa cak i 2x aa a nemam bas neku extra karticu.Doduse mislim da ne prima one sa sejderima ispod 2.0.

Grafika po shotovima izgleda sasvim ok...

goran.rs je napisao(la):
Prvi nivo tezine-neograniceno sejvova
drugi-7
treci-3
cetvrti-nemas pravo sejva.

I jos nesto,kad izadjete iz igre svi sejvovi se brisu.Ostaju samo predjeni nivoi tako da iz cuga morate jedan nivo da predjete.

Da li je to broj sejvova po jednom nivou ili uopste dok se igram? Ako je po nivou onda je ok... mada ce mi i to biti malo posto dok sam igrao FEAR imao sam naviku da na svaki minut stiskam F5 :D Za svaki miZiju po 7 sejvova??!?!

to ti je po nivou. ti onda stavi na easy i veslaj.

Nazad
Vrh Dno