Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Koliko je otprilike trebalo da ti stigne paket?

Poslednje sto sam narucio (4 itema) 3-eg, poslato je 4-og i 6-og, a meni isporuceno 15-og i 17-og avgusta. To je za sada najbrze sto je stiglo. Najsporije je bilo oko 25 dana, ali me ja zakacila njihova NG ;).

btw, to mi je bila 15-ta porudžbina od maja 2010-te i nikad ni jedan problem. Sve uvek stiglo isptavno, dobro spakovano.isporuceno od naseg postara. Uvek naručuujem u vrednosti od 20-30$. Dobijem tracking code za dž (registed mail) tako da je mnogo manja verovatnoća da se nešyo izgubi. Plus savet od mog špeditera: nikad više od jednog komada iste stvari u jednoj pošiljci.

Kupio sam koriscen S3 sa telenora koji vidim da nije zakljucan na mrezu a kada pokusam ota update krene i zakuca negde na 30% instalacije. Kako da znam/proverim da li je tel simfree ili je otkljucavan, pitam i zbog garancije? Da li uopste sa telenora ima nezakljucanih. Bojim se da se posle update-a ne zakljuca. Da, proverio sam preko onog koda i izbacuje da telefon nije zakljucan. Verzija osnovnog opsega XXLF2, podverzija XXALF2. Hvala puno unapred na pomoci, nisam najupuceniji pa da vidim sta dalje

Poslednja izmena:
Najlakse je da stavis karticu drugog operatera :)

Nisi pročitao izgleda, ne može da se priča ;)

Jel' ovo normalno? :) Da mi cell stand-by ovako jede bateriju? Ili pod cell spada i wifi, ako je tako onda je verovatno sve ok.

Prilozi

• Screenshot_2012-08-23-23-30-54.png
    Screenshot_2012-08-23-23-30-54.png
    135.7 KB · Pregleda: 167
  • Screenshot_2012-08-24-17-23-13.png
    Screenshot_2012-08-24-17-23-13.png
    69.8 KB · Pregleda: 158
Aman dokle, Cell Standby prikaz nije tačan, Samsung se zeznuo pa pokazuje deset puta više nego što treba.

Moj ako izgura preko 3h na 35% osvetljenja da pevam kojom metodom vi dobijate 4-5h voleo bi znati

Moj ako izgura preko 3h na 35% osvetljenja da pevam kojom metodom vi dobijate 4-5h voleo bi znati
Metodom instaliranja svega i svacega. Igranja igrica, koriscenja navigacije itd :)
Salu na stranu, skoro sam uzeo pa akam bas dosta. Rom standardan samo rootovan.
Osvetljenje oko 50 procenata uvek

vlaska magija, eto kako :D

ja uz auto brightness dobijem i po 6h al mene druga stvar muci, usb kabl gubi media device connectivity... nije kontakt na usb, bar mislim da nije, jer ne reaguje na blago mrdanje kabla i punjenje je uvek prisutno ali poneki put kad ga udenem napise connected as media device i odma nestane... re plug i sve radi normalno, poneki put mora re plug i dvaput da bi proradio... desava li se ovo jos nekome?

vlaska magija, eto kako :D

ja uz auto brightness dobijem i po 6h al mene druga stvar muci, usb kabl gubi media device connectivity... nije kontakt na usb, bar mislim da nije, jer ne reaguje na blago mrdanje kabla i punjenje je uvek prisutno ali poneki put kad ga udenem napise connected as media device i odma nestane... re plug i sve radi normalno, poneki put mora re plug i dvaput da bi proradio... desava li se ovo jos nekome?

Si nekad ucita iz prve. Nekad se samo pojavi u device manager i nestane. Telefon nov,kabl fabricki. Do cega j ne znam

Ma čim počnem da instaliram stvari, plus 4g, baterija curi kao nenormalna. Skinuo sa punjača i odmah pade na 99%. Ako se koristi samo za pozive i sms može da traje dosta. Ovo je velika mana jer mi je iphone držao 2 dana skoro.
I to sve ovo sa svim radio ugašenim. Čak sam probao ove programe tipa Juice defender i to marketing samo takav, glupost živa. *** moram se pomiriti sa ovim, kupio sam punjač za kola i to je to.

Kad smo kod baterije, nešto me opasno zeza. Sinoć skinuo s' punjača oko 02:30, bez korišćenja, samo stavio u futrolu i nastavio da spavam, Jutros se budim oko 09:30 baterija na 78%?!
Potrošači samo Cell standby, Android System, Device idle i Screen na 8 sekundi?! Večeras oko 21h ga skinuo s punjača, otišao na trčanje, dođem sad baterija na 95%, telefon skinut s punjača pre 01:47. Isti potrošači, tj. ono što mora da radi, ništa od aplikacija. Da napomenem, ništa od aplikacija nisam instalirao juče, osim što su se dve-tri updatovale, tipa facebook, accuweather.

Ovo mi se još jednom desilo za ova dva meseca koliko imam telefon, inače i ja izvlačim konstantno 5h+.

Poslednja izmena:
Da li ima veze potrosnja baterije kada je na gsm ili na 3g...?
Jel ima neke razlike...sta manje trosi?

Ma najjače je što na xda svi imaju po dan i po ili dva pffff. Činjenica je da ako ja na telefonu od 600$ treba da čeprkam po aplikacijama, procesima i ostalim stvarima onda brate mili za****. Ovo je sprdačina sa korisnicima. Prave me majmunom i mažu oči a na reklami ni reči o tome da moraš punjač sa sobom nosiš:banghead:
*** mnogo je bolji tel od ip4 ali...

Za tebe onda druze i nije taj telefon.Trebao si znati u sta se upustas kad si davao 500 evra.

Wow kakav odgovor bravo, sjajno, kako si sročio to sam? Prvo kupljen je za ženu a ja testiram. Ima dosta pozitivnih stvari s kojim sam veoma zadovoljan ali baterija od jedan dan je nedopustivo za tu cenu. Znam da se neće nijedan fanboy složiti samnom ali i tako je i to je to moj Choby.

@henry ne zaboravi jednu stvar... LTE, 4G užasno, ali neverovatno kako cede bateriju... Iphone nema to... Video bi šta bi se njemu desilo sa onom malom baterijom od 1430mah... Malo dok se ne navikneš na android pogotovo što naravno ne znam da li lepo izlaziš na back iz aplikacija ili samo na home kao na iphone-u? Home ostavlja upaljene aplikacije i ne baca ih u da kažem "zamrznuto" stanje, nego rade...

Nazad
Vrh Dno