Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Punim ga i ugasenog isto se punio oko 4 sata zadnji put. Sledeci put cu bas da gledam sta pise kada ga stavim da se puni i da vidim koliko mu treba. Pise li vama (AC) u zagradi kada se puni?

@frrka Uradicu i to, hvala.

Poslednja izmena:
Punim ga i ugasenog isto se punio oko 4 sata zadnji put. Sledeci put cu bas da gledam sta pise kada ga stavim da se puni i da vidim koliko mu treba. Pise li vama (AC) u zagradi kada se puni?

@frrka Uradicu i to, hvala.

Sad je bas na punjacu i pise (AC), sad sam ga ubo na usb i pise (USB).
Inace, sa 10% baterije do pune mu treba malo preko 2h

Ovo da se ne gasi ekran kad se u njega gleda i ne radi bas kako treba...evo dnevno svetlo par puta se upali ona notifikacija oko i ugasi se ekran...?

Slab napon i onda vidi kao USB ili probaj da menjaš utičnicu ili punjač ili možda je problem kod telefona tu gde se puni... Neki konektori zezaju... Probaj sa nekim drugim punjačem...

Slab napon i onda vidi kao USB ili probaj da menjaš utičnicu ili punjač ili možda je problem kod telefona tu gde se puni... Neki konektori zezaju... Probaj sa nekim drugim punjačem...

Tako je. U zavisnosti od snage kojom se puni on ispisuje USB (ako je slabija) ili AC (ako je jaca). Mozda je bila slucajnost. Prati narednih dana kako se ponasa. Ako bude zezalo, probaj sa drugim kablom i/ili punjacem.

Mislim da nije stvar u jačini struje nego u tome da ser za usb punjenje koriste 2, a za ac 3 pina na konektoru. Verovatno onaj jedan nije imao dobar kontakt.

Kako to mislis da se koriste 3 pina za punjenje?

Nisam 100% siguran. Verovatno se ne koriste, nego služe za identifikaciju punjača, tj da telefon prepozna na kakvom je punjaču i da shodno tome „povuče” 1 ili 0,5A.

Samo da potvrdim da soljica vrelog espresa preko telefona ne pravi nikakvu stetu! :)
Zasad...

Mislim da je bila lavazza i da... uvek pijem bez mleka i bez secera :)

I? Koliko je bila zagrljajasta kelnerica?

Bio sam do Telenora (Knez M.) pre 2h da kupim S3 i nema na stanju ni jednog jedinog,smorio se ostavio broj da me zovu i otišao...:confused:

tako vam je to kad volite da se pravite vazni pa po kaficima, cim sednete, prvo posadite paklu cigara, pa skup mobilni telefon pored.. pa onda krenu ture i cascavanje...

to kad vam se prospe pice po telefonu vam dodje kao neka "bozija kazna" :)

Mozda nije bitno kao soljica espesa ili spricer ... GalaxySimUnlock radi na VIPovom S3 I9300XXALF2, ubacena Telenor kartica i radi najnormalnije.

Radi sa tom verzijom ali sa novijom verzijom nece da radi.Tacnije opet zakljuca fon.
Mozda nije bitno kao soljica espesa ili spricer ... GalaxySimUnlock radi na VIPovom S3 I9300XXALF2, ubacena Telenor kartica i radi najnormalnije.

Sestra je imala tu verziju S3 I9300XXALF2 samo sto je fon kupljen u telenoru.Bio je zakljucan ali je preko voodo aplikacije otkljucan i radio je normalno dok nije danas uradila update na verziju i9300XXBLH1 i onda se opet zakljucao.Pa sam morao drugom aplikacijom da ga otkljucam i sada radi ok.

^Kako ste uradili update, preko Odina ili ti je ponudio regularan update? Meni ne nudi nista. Imam XXALF2 nikako da izadje update, a mrzi me da sam budzim.

ja sam na telenoru od 20. jula kad sam i dobio/uzeo telefon i kukao sam zasto nemam update uopste dok su se redjali update-ovi kod ostalih.. pre 2-3 dana je telefon je skinuo sam neki 80gb tezak update... i koliko vidim u pitanju je firmware od 31. jula.. lh1 ... lock/unlock me ne zanima... cini mi se da je malo zivahniji i ima neke opcije vise nego pre, sto su i ostali prijavili...

svidja mi se sto ovi apdejtovi azuriraju sistem ali ne resetuju korisnicki status, tj. sve sto sam instalirao i podesio i dalje je tu, ne moram sve od nule..... sto mi se i svidja...
ima li neki neoficijelni nacin da se azurira android/sistem tako da ostanu instalirani svi programi... a azurira se SAMO sistem?

Frka od roota, a?
Ne bih ni ja ništa dirao, da imam fon koji može da skine 80 giga! :d

pa skinuo je preko wifi.. zato sto sam mu postavio da ne skida sistemske updejtove ako nije na wifi....

a inace, imas pravo da me zezas, napravio sam lapsus.. nije gigabajta nego megabajta :)

JELLY BEAN DOMINATION v1.2 GT-I9300

Guys, please consider a small donation as appreciation for my hard work. I am doing this at very professional level, spending endless hours and days, so few pizzas and beers would mean much to me.

Thank you in advance.

LETS HANGOUT TOGETHER ON SOCIAL NETWORKS. ADD ME AS YOUR FRIEND!!!

THE MOST VIEWED THEME ON XDA, OVER 2 MILLION PEOPLE!!!
ONE OF THE MOST COMPLETE THEME OUT THERE!!!
ONE OF THE MOST DOWNLOADED THEME EVER!!!

ULTIMATE LEVEL OF EXPERIENCE ON SGS III, WITH UNIQUE FEEL AND STYLE OF REAL JELLY BEAN

THEMED CAMERA. AOSP STYLE, BUT WITH SAMSUNG BUILT IN FEATURES

2v28n6b.png

THEMED CALCULATOR. LETS GO HOLO!!! FINALLY WITHOUT YELLOW COLOR!!!

hu5dfp.png

SOUL BOUND v2.1
XHDPI RESOLUTION (SAMSUNG GALAXY S III)

1iohtu.png

2ikzls1.png

CHANGELOG

27.08.2011. - v1.2
- themed calculator
- themed camera in AOSP style
- some fixes in dialer
- some fixes in contacts app
- some AOSP notification icons
- minor fixes
- various graphical changes/improvements
SOUL BOUND v2.1
- some new icons
- some new icons in Fancy pack fos S III users only

Sincerely,
VERTUMUS

Neoficijelni način je da uradiš root, a zatim skidaš najnovije stock romove (npr. odavde: Stock Official Firmwares) i flešuješ ih iz CWM-a bez full wipe-a (wipe data/factory reset), već samo sa wipe cache i wipe dalvik.

nemora cak ni da rootuje, ja sam flashovao poljski rom sa ovom poslednjom verzijom iz avgusta preko vip roma iz juna i nista se nije poremetilo... samo pre flasha raspakujes rom i pogledas koji su fajlovi unutra. to ce ti reci da li rom radi wipe ili ne :)

Narode,plavi fon,simetricno na coskovima-krivinama,nekakve sitne linije poprecne. Naprsline ili ostaci od kalupa? Znaci na onom sivkastom g...etu koje ide oko spoljne ivice stakla...

Nazad
Vrh Dno