Šta je novo?

Darksiders 2

Jel' moze neko ko je malo dalje presao da mi kaze kada dobijam deathgrip? Presao sam Drenchfort, Shattered Forge i Cauldron; sad sam u Nook-u i treba mi doticni spell ne bih li se prebacio na drugu platformu i usao u fajt sa izvesnim bossom za side quest. :)

Dobijes ga kad odes u svet mrtvih. A iz tog sveta bar za sad ne mozes nazad.

Treba da nadjes "chest" sa deathgripom - moras da trazis bolje ;)
Znaci chest je isti kao i u kecu za iteme od War-a ;)

odlicna je igra
danas presao prvi put, vec poceo ng+

Kako ukljuciti Vsync? ne radi iz igre, a nece ni iz ccc-a

Poslednja izmena:
Na Atiju? Nikako. Skini MSI Afterburner i stavi frame rate cap na 60.

Proradio Vsync na ATiju sa RadeonPro programom, a izgeda da rade i jos neka podesavanja... ukljucio sam i neki EQAA i AF...

edit:
odma pala temp. za 5C :p

Poslednja izmena:
Dvojka je duplo duza ako pratite samo main campaign. Ako radis i sporedne poslove, moze biti i 3-4x duza.

Holly Cow! Darksiders II je izasao ? :happy:

Proradio Vsync na ATiju sa RadeonPro programom, a izgeda da rade i jos neka podesavanja... ukljucio sam i neki EQAA i AF...

edit:
odma pala temp. za 5C :p

Meni ne radi Vsync sa tim programom, mozda zato sto imam ubacen fxaa injector?

Meni ne radi Vsync sa tim programom, mozda zato sto imam ubacen fxaa injector?

meni radi i jedno i drugo. Napravio sam profil za Darksiders2. exe i u opciji Tweaks cekirao Force agressive API detection level... naravno VSync na always On/(u igri isto) i force tripleBuffering uklj.

Poslednja izmena:
meni radi i jedno i drugo. Napravio sam profil za Darksiders2. exe i u opciji Tweaks cekirao Force agressive API detection level... naravno VSync na always On/(u igri isto) i force tripleBuffering uklj.

Ok, nisam lepo podesio RadeonPro. Sada sam ukljucio isto sto i ti i zaista je "lepsa slika" kada je fps zakucan na 60 sa Vsync-om. Jos samo da probam ovo dodatno izostravanje textura iz fxaa injector-a, jel koristi jos neko to, jel vidna razlika?

Igrom sam zadovoljan, lepa avantura mada je grafika trash(ne Art, vec texture i nekako kao da igram u 800x600 a imam full HD setovanu rezoluciju) - ipak je to prastari directX 9 :) . Ova dodatna graficka modovanja popravljaju grafiku solidno obzirom da igra kao da uopste i nije prilagodjena PC-u, nema aman nikakva podesavanja na koja su igraci navikli ali i pored toga cenim da je super igra, daleko da je sve u grafici mada je lepo gledati "eye candy" detalje ;) Kontrole me ponekad izludjuju, znaju da zabguju i to se cesto desava tipa kamera se fiksira iza glave glavnog junaka kada sednem da vozim onog kamenog robota i mis totalno otkaze i ne reaguje, znaci ne mogu da kontrolisem kameru uopste. Sidjem sa robota, problem ne nestaje - resavam problem tako sto ugasim igru i startujem ponovo. Redji problem da mi kontrole u sred fight-a polude i recimo "W" sto je komanda za napred postaje "desni klik" a klikovi na misu ne reaguju uopste tj nemaju komandu - resenje isto kao i u prethodno opisanom problemu. Takodje mi se desava da komandde polude na nacin da kao da je non stop pritisnuto dugme "s" tj komanda kretanja u desnu stranu - resenje kao i malo pre. Instalirao sam nocas update 1 ali mislim da problem nije nestao - nisam siguran, postovacu o tome ako je nestao problem sa kontrolama. Inace i pored tih problema sa kontrolama cenim da je super igra i da je def treba odigrati. Trenutno igram Act II i najvise mi se svidja bildovanje execution chance-a, Arcane i sve vezano za taj stat sluzi kada se udje u onaj Reaper mod ili kako se vec zove a posto je to retka situacija tj ne koristim ga skoro pa nikad nije mi interesantan stat. Igra je da se ponovim i bez update-a 1 bila savrseno stabilna i nikada nisam imao niti jedan crash.

Igrao igru malo pre. Nisam zadovoljan. Priča je klasičan BS sa nekakvim kreatorima i kojekakvim sklepanim likovima. Čak ni tuča nije ništa specijalno, uopšte nisam stekao utisak da igram kao jahač apokalipse, a pogotovo ne kao smrt.
Space marinac iz wh40k: space marine je i dalje najveći baja i pojeo bi ovog šmokljana za doručak :D
Naravno, najbolje je probati pa videti.

Igrao igru malo pre. Nisam zadovoljan. Priča je klasičan BS sa nekakvim kreatorima i kojekakvim sklepanim likovima. Čak ni tuča nije ništa specijalno, uopšte nisam stekao utisak da igram kao jahač apokalipse, a pogotovo ne kao smrt.
Space marinac iz wh40k: space marine je i dalje najveći baja i pojeo bi ovog šmokljana za doručak :D
Naravno, najbolje je probati pa videti.

Igraj igru malo duze, tipa 15 sati pa joj onda sudi ;)

Igra je odlicna, steta sto nema vise ovakvih naslova.

LM, jel ima neko jos problem sa Book of Dead misijom, fali mi jos jedan deo (nasao sam 39)? Gledao sam one tutorijale na YT-u i predjem sve lokacije iznova (sva 4 videa redom), cak i one za koje sam bio siguran da sam prosao, i nema nigde nista.

Pre dva dana sam presao igru i sve naj.Cak sam u nekim nivoima stao i divio se predelima.Ocena 9.

Imam problem sa save-om.. Morao sam da reinstaliram windows, sacuvao sam save. nakon sto sam ga ubacio i pokrenuo igru, pisalo je Corrupted save. Igrao sam igru 5 sati, pa me sad mrzi da krecem sve opet.. jel mozda postoji neka fora ili nesto da popravim taj save,a windows je 7 64-bit.

Moras da ga kopiras na dve lokacije ;)
Ako si odradio to onda ima postupak za vracanje save-a, ukljucuje startovanje nove igre i pravljenje novog save-a, otvaranje novog save-a pomocu hex editora, kopiranje odredjenih vrednosti koje se upisuju u stari save fajl koji se potom kopira u foldere za save game :D

ima li negde da se pokupi onaj konopac sa kukom koji se ispaljuje da se kacim za prstenove?

Death grip? Nije to konopac :D
Dobices ga kroz igranje main questa... ;)

Death grip? Nije to konopac :D
Dobices ga kroz igranje main questa... ;)

Ok hvala :wave:

Inace, to je pomalo truba reseno, zar treba da izgubim dva sata tumarajuci kako da ubijem balthira, cemu uopste otvorena vrata ka njegovoj odaji ako jos nemam death grip...meh...blah...inace nije igra losa...fina zabava, bas kao i prvi deo...

Mozda si usao gde ne treba - ja sam na 3lvl usao kod GoreWood-a pa me je otrsio kao malo dete :D Onda skapiras da ne treba jos uvek da ulazis tu :D

Vrh Dno