Koliko mi je poznato, NE. Jedan kod, jedna aktivacija.Da li ja sad mogu s istim serial na moj acc da stavim to i da igram?
To bi već moglo. Potrebno je da znaš njegovo korisničko ime i šifru i da preko klijenta (pretpostavljam Origin) skineš igru na svoj računar.Ili da igram preko njegovog?
Mislim da to nije pametno. Nisam siguran da li će server dozvoliti da dve različite IP adrese u isto vreme koriste isti nalog. Mislim da jednom od vas neće dozvoliti login.A sad pitanje je da li onda mozemo istovremeno igrati 2 razlicite igre preko njegovog acc?
Meni je tu mnogo interesantnije ovo:
http://www.gamerush.cc/en/steam-games-en/steam-elder-scrolls-v-skyrim-ru-uncut-en.html
nego, stvarno, je l zna neko nešto o ovom sajtu?
I, je l može neko ukratko da mi objasni kako funkcioniše tradovanje na Steamu?
uzeo sam nešto preko svog naloga, a to sam uzeo za brata, koji je na drugom kompu, pa bih otvorio njemu nalog i onda mu poslao igru. Je l ovo uopšte moguće?
@steam, jos nekih 20 sati...
![]()
Pa pazi, 90% stvari koje su sada bile na popustu, bile su i tokom zimske rasprodaje.
Ja tada nisam pokupovao sve što sam hteo, pa sam sada počistio većinu toga što mi je zaostalo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari