Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Poslao sam ti moj serial za Splintera.Pa probaj,jedino ako nije vezan za moj nalog!

Ja sam probao i momentalno mi je stiglo. Zuloom, ako ti treba double agent pošalji mi PM.

Proveri spam folder.

Ili posalji mi tvoj mail (naravno bez lozinke) pa cu ja da ti odradim to.

Hvala svima ali ne treba, problem je sto sam potvrdu sa maila radio preko telefona, na poslu sam, a tako nece, sad sam se dokopao nekog free compa i uyeo igru. Hvala svima jos jednom!!

@Gorgilije hvala za link! :)

@DukeofSerbia
Pa da me ne mrzi da idem do banke, uplatio bih sebi kes na karticu. :) Zato trazim dil zbog koga necu morati do banke po ovoj vrucini. :)

@Gorgilije
Hvala! Uzeo SC: Double Agent. :)

@Gorgilije hvala za link!

Da li ima za 1503 AD Gold Edition CD ativacion key ili se samo skida ?

Ne znam!Ja sam uzeo 3 igre,i sve imaju svoj key,a tu igru nisam uzeo ali verovatno i ona ima svoj key.

Hvala gorgilije. Ja evo preuzimam Splinter Cell Double Agent.

gorgilije,lave, hvala puno, uzeh Splinter Cell i Lockdown. :D

Izvinite ljudi sto updatam u temu, al samo jedno pitanje imam. Dao mi drug njegov Bad Company 2, al kaze da nije siguran da li mogu da igram, posto je na njegovom Origin acc. Da li ja sad mogu s istim serial na moj acc da stavim to i da igram? Ili da igram preko njegovog? A sad pitanje je da li onda mozemo istovremeno igrati 2 razlicite igre preko njegovog acc? Hvala :)

Da li ja sad mogu s istim serial na moj acc da stavim to i da igram?
Koliko mi je poznato, NE. Jedan kod, jedna aktivacija.
Ili da igram preko njegovog?
To bi već moglo. Potrebno je da znaš njegovo korisničko ime i šifru i da preko klijenta (pretpostavljam Origin) skineš igru na svoj računar.
A sad pitanje je da li onda mozemo istovremeno igrati 2 razlicite igre preko njegovog acc?
Mislim da to nije pametno. Nisam siguran da li će server dozvoliti da dve različite IP adrese u isto vreme koriste isti nalog. Mislim da jednom od vas neće dozvoliti login.

Ako si igru uzeo kao poklon(gift) prilikom kupovine onda mu mozes proslediti igru, a ako je vec aktivirana na tvom nalogu onda nista od toga.
Razmena se obavlja kroz steam klijent, dodas ga na listu prijatelja i imaces opciju "trade".

@steam, jos nekih 20 sati...
cda4d68f02.jpg

Meni je tu mnogo interesantnije ovo:
http://www.gamerush.cc/en/steam-games-en/steam-elder-scrolls-v-skyrim-ru-uncut-en.html

nego, stvarno, je l zna neko nešto o ovom sajtu?

I, je l može neko ukratko da mi objasni kako funkcioniše tradovanje na Steamu?

uzeo sam nešto preko svog naloga, a to sam uzeo za brata, koji je na drugom kompu, pa bih otvorio njemu nalog i onda mu poslao igru. Je l ovo uopšte moguće?

Izbegavaj rusku verziju skyrim-a, traži ruski ip ne samo za aktivacju, već i za samo igranje.

@steam, jos nekih 20 sati...
cda4d68f02.jpg

Dosta skuplje nego na amazon rasprodaji kad je bilo. Ja sam uzeo za 7.5$ sto je skoro 500 din manje. Sa obzirom da je stara igra, najbolje je sacekati sledecu ponudu na amazonu ili nekom drugom sajtu. Kome se bas igra neka skine pirata.

Inace, malo sam razocaran rasprodajom. Nije bilo lose, ali daleko ispod ocekivanja zbog novogodisnje akcije. Potrosio sam nekih 30-40e.

Meni ode oko 150 evritja...
Nakupovao sam gomilu jeftinih igara, što indie, što starih igara koje sam ranije sa uživanjem igrao i želim da ih imam u kolekciji.
Najskuplje što sam uzeo su Gods and Kings expansion za Civ V i Max Payne 3.

Ok, hvala. Znači kad jednom aktiviraš igru na nalogu, onda je ona trajno na njemu i nema dalje? A ako je stavim kao gift, onda mogu da je prosledim? A je l mogu da pazarim igru kao gift, pa da je aktiviram na svom nalogu (ili samo instaliram ili šta već) pa onda da je prosledim? Ovo me zapravo najviše i zanima. Sorry na smaranju :)

@rAMA
Znači no go je. Pretpostavio sam da je tako neka ujdurma. Možda je i bolje da ga ne pazarim još, pošto mi ionako nešto puca non stop. Taman posle dawnguarda :D

Ne mozes igru koju si aktivirao da prosledis. Kad kupis igru kao poklon ona stoji u tvom invertaru i odatle je mozes ili aktivirati na svom nalogu ili je proslediti dalje nekom drugom.

ja sam malo stvari nasao, ranije sam pokupovao svasta nesto, ovo sto je ostalo me ili ne interesuje ili sam vec odigrao... sve u svemu nista specijalno

Pa pazi, 90% stvari koje su sada bile na popustu, bile su i tokom zimske rasprodaje.
Ja tada nisam pokupovao sve što sam hteo, pa sam sada počistio većinu toga što mi je zaostalo :p

Ja sam tokom zimskog popusta pokupovao mnoogo igara, a od svega sam stigao da igram samo Skyrim i Machinarium. Kad saberem gotovo da sam platio punu cenu za ove dve igrice.

Pa pazi, 90% stvari koje su sada bile na popustu, bile su i tokom zimske rasprodaje.
Ja tada nisam pokupovao sve što sam hteo, pa sam sada počistio većinu toga što mi je zaostalo :p

ma blago tebi ako mozes da stignes da odigras tih 150 evra :)

ja recimo ne stizem da igram neke igre koje sam kupio tokom prosle godine, bf3 civ5 i ponekad company of heroes i to je to... mozda nesto sa strane malo i nema vise slobodnog vremena :)

Ma ne stižem ni ja... uglavnom igram World of Tanks, Civ V, a sada ću verovatno odvojiti i vreme da odigram Max Payne-a :p
Al' šta ću kad volim da imam sve te igre... sve sa nadom da će se naći u nekom trenutku vreme za njih.

Kako na Steamu da promenim mesto gde ce igra da mi se skine i instalira?

Ono kao na Originu mozes za svaku igru posebno da to podesis.Znam da po defaultu igre idu u C-Program files-steam...itd.Ali nemam bas mesta na C!

Vrh Dno