Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Nije loše, za izbegavanje :D što bi neki rekli...

Igrao sam betu i pričao koliko je užasno, ali par članova foruma me pravili na *****a pričavši kako je to pravi old school shooter i kako ja ne znam, a oni u to vreme nisu ni igrali igru....

Igra je izlecena od Bljestavih tekstuira, trapavi netcode je takodje sredjen, nema warpovanja i sl s*anja. Hit detekcija je ok od pocetka. Sredjena i optimizacija. Ali kasno... Igram povremeno. Problem je manje vise u tome sto klinci nece da igraju arena shootere a Qake igraci od svake arena igre hoce Quake... Tako da, izvini sto smo ti povredili ego.

Gledaj pronašao se neko xD

Nije mi bila namera........ :D

Igra je ogavna i propala je, as i said da će biti... Kao što i ostali kažu da je ogavna. Period :). Vrati se Quake-u.

U Egiptu sam i pokusavam preko Android aplikacije da kupim igrice ali ne uspevam. Izbaci neku gresku. Love na kartici imam tako da nije problem u tome. Zna li neko resenje?

noob pitanje, da li pored postojeceg popusta, mogu da se primene oni (dal se zovu vaucheri)??? Lupam npr vidim ima onaj orange box, za ne znam ni ja koliko para na popustu, pa me interesuje da li sad moze onaj valve popust da dodatno smanji cenu ili to ide samo na full iznos tj na iznos bez popusta?

Uzeh Fallout 3 GOTY i New Vegas Ultimate.
15E
Nikad ih nisam presao pa ako nekad resim...
Jedino sto prvi ne podrzava Win7 pa ne znam kako ce to sljakati ?
Ja se nadam da ipak hoce, kad radi Hitman1 !

Ima 6 meseci kako su ti kuponi istekli. Tako da ih niko nema.

aha. hvala za info :)

UFO Aftermath za džabaka na greenmans geJmingu

Realno, ako vam i ne trebaju te igre koje dele za DŽ, uzmite ih, posle dobiju neki trade in value..

recimo, ja sam menjao komandose i neki Men of war za stem kljuc metro 2033 kod njih...

A trenutno mi sniper ghost wariror i tower blox deluxe imaju 5 dolara vrednost,... opet nesto slicno mogu da zamenim...

A jel kupuje neko igre na steam rasprodaji? Meni nesto i nisu mnogo interesantni naslovi ili mi ponude nisu toliko primamljive kao sto su bile za novu godinu.

Ja uzeh Worms Reloaded GOTY pre neki dan. I sada mi je zanimljiv GTA Complete Pack za 7.49e, pa se za to razmisljam.

Ja pokupovah svašta... već sam stucao 100 evritja.

Samo Kotor i Alan Wake: American Nightmare, obe za nekih 6 evra zajedno.

L4d1 + L4d2 10.5 evra

Sacekajte Holiday Sale i kupite je za, recimo, 3.75 evra. :)

A jel kupuje neko igre na steam rasprodaji? Meni nesto i nisu mnogo interesantni naslovi ili mi ponude nisu toliko primamljive kao sto su bile za novu godinu.

šta misliš odakle mi 150+ igara na steamu :D? Ko je zainteresovan za orcs nek me cimne na pm (vrisnuo mi komp cisto da se zna ako mi treba dugo da odgovorim)
P.S mada je jovi u pravu, treba sačekati...

Poslednja izmena:
I plus dlc u paketu

Iz tih paketa me zanimaju Sword of the Stars II: Lords of Winter, Sword of the Stars - Complete Collection i Warlock: Master of the Arcane pa ako neko želi da bude host mogli bismo da se iskombinujemo.

Inače, zna li neko hoće li biti Counter-Strike Complete na sniženju do kraja letnje rasprodaje na steamu?

trebalo bi, i ja cekam kanter i LFD2 na 75 % snizenju... mozda ih ostavljaju za poslednji dan
sad su 50 %

Jel ima neko problema sa Steam-om trenutno? Malo pre sam seo za komp, odem online, sve radi osim friends liste, pise No Connection. Reinstalliram Steam, posto sam video da kod svih drugih radi ok, sad nece da se login uopste, pise Having trouble connecting to Steam servers...

Desavalo se meni juce, proradice posle nekog vremena.

Izgleda da je do njih nesto, sad sam video na Steam forumu i drugi se zale da im ne radi sad. Damn it Steam.

Nazad
Vrh Dno