Šta je novo?

iPad 3

• Začetnik teme Začetnik teme gile23
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako neko sazna gde se moze kupiti ovaj Bamboo od Wacoma, neka javi 🙂

mislim da cu kupiti preko Amazona. Sumnjam da ce me kostati manje kod nas.

Nista nisam nasao na njihovom sajtu. Otisao na neki lokalni Wacom sajt a tamo ni reci o ovom stajlusu.

Fino cu sa Amazona da narucim, ko zna koliku ce cenu nasi da stave.

Oko 35E je u Cland-u, ako pricamo o Wacom stylus CS-100

To je verovatno to (to je ta Bamboo serija).

Na Amazonu je 23$ a ne placa se carina. Ne znam jedino koliko ce izneti shipping. Treba da narucim neku knjigu, pa cu mozda i ustedeti 🙂

Postoji li neki nacin da browser normalno prikazuje fles?

Probaj iSwifter, ja sam preko njega u par navrata gledao neke prenose sa sportlemon.tv i onako, može da prodje.
Za flash još imaš Photon Browser, CloudBrowse, Puffin, ali njih sam koristio samo za neke klipove, ne za sportske prenose 🙂

Prvi post sa Ipad-a. Snalazim se nekako za sad mada ima tu jos puno da se radi dok ga napravim da sluzi mojim potrebama. Za pocetak imam pitanje da li da da updejtujem na 5.1.1.? Ima li jailbreaka za tu verziju? I treba mi preporuka za neki forum tipa kao sto je xda da ne bih pitala za svaku sitnicu ovde

Updejtuj. Ima jb. Forum je isrbija.net

Cestitam, uspela si da otkucas post bez gresaka u kucanju. 😀 Ja nikada nisam uspeo da se naviknem na kuckanje po tabletu...

Ima JB za 5.1.1 vec neko vreme, upravo sam proverio i imam tu verziju, a Ipad 3 mi je jailbreakovan bio od prvog dana.

Cestitam, uspela si da otkucas post bez gresaka u kucanju. 😀 Ja nikada nisam uspeo da se naviknem na kuckanje po tabletu...

Ja sam na kecu kucao bez greske skoro, samo treba malo sporije kucati i to je to.

ja sam se za 15 ak dana navikao da kucam brzo sa mozda dve do tri greske u nekom duzem tekstu,...

Onda sam ja samo nespretan, jer i dalje kucam sa 3 prsta i na obicnoj tastaturi 😀

Najzad sam provalila kako da instaliram crackovane aplikacije. Jailbreakovala sam ga lako preko onog absintha, bas prosto, jedan klik. Zbunjivao me installous, mislila sam da samo preko njega moze da se intstalira, a on mi je non stop davao api gresku. Na kraju sam jednostavno sinhronizovala sa itunes i sad imam tapatalk🙂
Sto se tice kucanja, mnogo je udobnije nego sto sam mislila, pogotovo kad je polozen, onda kucam slicnom brzinom kao i na hardverskoj i bez gresaka. Uspravno nije toliko glatko kucanje kao kad je polozen, ali i tako dovoljno brzo kucam. Ovo je sve npr iskucano na ipadu bez ijedne greske koliko mogu da vidim, mozda ima veze sto i na telefonu brzo kucam na qwerty tastaturi pa sam navezbala 🙂

Ta "api greška" se javlja povremeno na installousu, pogotovo kad je preopterećen... Nemoj da te začudi ni kad pojedine ikonice povremeno "pobele", dešavaće se to sigurno, to je problem vezan za ovaj tip jailbreaka i rešava se respringom
Što se tiče Itunesa, pod pretpostavkom da ti je uključen"itunes sync" u Installousu, uvek prvo uradi "transfer purchases" kad povežeš ipad na pc (desni klik na ipad u itunesu...), da ti ne bi pobrisao aplikacije koje si skinula sa Installousa.
transfer purchases, pa backup data i mirna si.

Meni se cini da se ta api greska javlja kada ukucam nesto sto ne postoji, npr pogresan naziv programa...

Da, i tada, ali i posle potpuno regularnih i ispravnih instalacija.

meni se cesto desava da instaliram nesto, pokrenem i nista se ne desi, pretpostavljam da je los fajl bio koji sam download-ovao, jer je skinuo i instalirao regularno, ali kada se pokrene, nista

To se meni obicno desava kada ne zavrsi do kraja download jer "pukne" konekcija sa fajl serverom, nakon sto instaliram takav nepotpun fajl ne moze da pokrene aplikaciju. Proveri da li se poklapa velicina fajla sa cifrom na info ekranu i skidaj sa nekog "proverenog" repozitorijuma.

Poslednja izmena:
^^

obojica ste u pravu: API error izlazi i kad nesto ne postoji i kad je server preopterecen.

i app nece da se pokrene/instalira kad pukne transfer!

Već dva dana zeza Instalous. Juče malo kao radio nešto.

Pozdrav svima!Danas uzeh iPad 3 i zaista je posle keca pravo osvezenje retina i sama brzina....Nego cini mi se da imam dead ili stuck pixel ili jednostavno truncicu prasine izmedju slojeva ekrana...Napominjem da sam ipad uzeo u Tampi i licno otpakovao dakle (bio je) NOV.Tackica je sive boje i potpuno neprimetna u radu ,osim na belim povrsinama....velicine je 1x1mm mozda i manje.Jel imao neko slicno iskustvo?

To odmah menjaju za nov u garanciji.

Nazad
Vrh Dno