Šta je novo?

Sony Playstation 3 - opšta diskusija i blic pitanja (II)

Ma ja mislim da je totalno svejedno.. Nema dokaza koji naginju ka ijednom polozaju :)

^ Da bas mu to treba! :)

Stoji mi uspravno od samog pocetka, ali gledam ove Borisove fore & fazone za hladjenje pa pomislih mozda je bolje tako. :D

Najbolje u kiblu da umuva konzolu...

Ja bih je bez problema (kao sto vec i jesam) otvorio i zamenio pastu. Kad covek bolje razmisli, ne rizikuje nista, moze samo bolje da bude

Poslednja izmena:
^ Da bas mu to treba! :)

Stoji mi uspravno od samog pocetka, ali gledam ove Borisove fore & fazone za hladjenje pa pomislih mozda je bolje tako. :D

Znas sta je dobro, a i ima smisla, ono sto sam ranije kacio, nekako je izdignes iznad stola, recimo kao sto sam ja uradio sa onim kutijicama od filma za aparat, i onda bolje cirkulise vazduh. Nego sam pogubio te kutijice..

Poslednja izmena:
Pojačati tv i uživati u igri. Pojačan zvuk igre daje dodatni ugođaj.

Moj slim da kucnem u drvo, tisi od ultrabooka i to kada ga terorisem sa unchartedom.

takodje, vrlo tih... vise se cuje kad vrti disk.

Voleo bih da mislim da je nesto tu bolje reseno ali verovatno samo zato sto su svezije paste, nije zapoceo YLOD, novija konzola..

Poslednja izmena:
Voleo bih da mislim da je nesto tu bolje reseno ali verovatno samo zato sto su svezije paste, nije zapoceo YLOD, novija konzola..

Neces naci ni jedan slim od kad je izasao da je dobio YLOD. To je zauvek reseno

Neces naci ni jedan slim od kad je izasao da je dobio YLOD. To je zauvek reseno

Nemoj da si crazy :)

@magicmaster

Da, samo sto nije problem (barem kod mene) sa pregrevanjem konzole, ne bude ona vruca, nego joj treba hladan vazduh oko nje da cirkulise, a to ne znam koliko bi ovo pomoglo... Uzeo bi u svakom slucaju.

Ovaj "tutorial" ima smisla nekom ko ne kapira kako ovo funkcioniše. Onima koji su upućeni u materiju ovo je veoma komično. :) Poslebno poslednja 2 minuta.

Nemoj da si crazy :)

@magicmaster

Da, samo sto nije problem (barem kod mene) sa pregrevanjem konzole, ne bude ona vruca, nego joj treba hladan vazduh oko nje da cirkulise, a to ne znam koliko bi ovo pomoglo... Uzeo bi u svakom slucaju.

Reci da novi Slim ima YLOD je isto kao da kazes da novi Slim xbox ima RROD... Menjajte te vase spejs satlove od konzola, sta da vam kazem

Slim se greje minimalno, nikada nije vruc/vreo uvek je umereno mlak, skoro pa hladan.. Nema razloga za ylod-om + ne znam osobu na planeti kome se desilo a da ga nije drzao u zatvorenoj kesi pri igranju.

Ko ne veruje neka se koci jos uvek sa krsom of 10kg koji se cuje kao avion....

Ja bas cuo licno od dvoje ljudi da im je slim vruci na dodir od debeljka, i da posle 5 minuta krcka plastika po gasenju :)

Jeste vruc na dodir i plastika krcka.
Ali radi kao besan ;).

Kladim se da bih bio u stanju da pokvarim svaki uredjaj, samo ako se potrudim :).

Slim se greje minimalno, nikada nije vruc/vreo uvek je umereno mlak, skoro pa hladan.. Nema razloga za ylod-om + ne znam osobu na planeti kome se desilo a da ga nije drzao u zatvorenoj kesi pri igranju.

Ko ne veruje neka se koci jos uvek sa krsom of 10kg koji se cuje kao avion....

Tacno tako. Milina je igrati se na njemu i pri tom sav zvuk sto se cuje je od diska. To sto pucka plastika je zanemarljivo za tu tisinu koju pruza u toku igranja. Nznm ko vam je utuvio da ima ylod slim, kao sto Wahad kaze NA PLANETI nisam cuo da se neko zalio na ylod

O cemu pricas covece :) Na Youtube mi izaslo gomila rezultata, evo jedan..

Slim konzole su novije, tako da još se baš i ne može znati kakva je tačna situacija. I u prve dve godine debeljka niko ne bi poverovao da će svaju konzolu jednom stići ylod.

@Boris

Moja konzola je proizvedena avgust 2011,. slobodno možeš da dođeš da vidiš šta je kvalitet :)

Ma ajde nije ni cudo kad drze konzolu na tepihu i kojekakvim prasnjavim mestima, normalno da dodje do pregrejavanja

Pa sta je tu cudno. Lik sa videa ne zna ni nokte da isece a kamoli da odrzava konzolu

Vrh Dno