Šta je novo?

Sony Playstation 3 - opšta diskusija i blic pitanja (II)

Sigurno ne mislimo na istu buku :) Evo snimio sam, do 6-e sekunde je kako je bilo do sad, to je bilo najglasnije.. a posle toga ide vec nepodnosljiva buka.
Samo sto ova kamerica ne moze najvernije to da prenese, ovaj zvuk na pocetku je dosta glasniji uzivo, a tek ovaj posle..

Kad bi umeo :D Vidis da je tvoje urlanje smesno za moje urlanje :)

Sigurno ne mislimo na istu buku :) Evo snimio sam, do 6-e sekunde je kako je bilo do sad, to je bilo najglasnije.. a posle toga ide vec nepodnosljiva buka.
Samo sto ova kamerica ne moze najvernije to da prenese, ovaj zvuk na pocetku je dosta glasniji uzivo, a tek ovaj posle..

To je to, uzas. Ali mi i dalje nije jasno sta ti je kod tog modela za dvoumljenje, kao, da li ce taj da radi, pa ces zavisno od toga nesto da smislis. Sta ako bude radio tako jos 5 godina npr? Tako kako je sad ti se ne igra, ostalo je stvar love.

A ako igras samo CS, BF i PES, onda stvarno mozes malo da nabudzis pc i neces imati problema. Jos ti igras na monitoru i za stolom, samim tim ima jos vise smisla. Ali ti si pricao kako ti ps3 fazon vise odgovara, od joypada, pa nadalje, pa zato pricam. Inace kad vec nisi u fotelji i na nekom tv-u (ako ne gresim), deo udobnosti koji donosi konzola nestaje, tako da ti se sve svodi na izbor igara i to koji "fazon" u globalu preferiras. A o tehnikalijama ne vredi pricati, na pc-u ce ti sve biti u native rezoluciji, 60 fps, AA, AF i ostale stvari koje volis :D, a mozes da ubodes i joypad koji hoces. Cak DualShock idealno radi sa motionjoy driverima, pretpostavljam da te to interesuje. Moze sa kablom, moze bezicno ako kupis neki BT adapter. I moze da se podesi da ga vidi kao xbox joypad, pa da ti je sve u startu automatski podeseno u svim igrama. I plus mozes da modifikujes sta 'oces, npr da u jednom profilu zamenis mesta L1 i L2 i R1 i R2 (dok ga registruje kao xbox-ov joypad), da ne bi pucao na triggere, kao na xbox-u, nego ps3 way :).

Eto, nagovorio sam te da uzmes PC, a ti sad skupljaj pare za slim :D. Sad si u fazi kad si se fokusirao na problem, a tad si najopasniji :D

Poslednja izmena:
Haha :), da zao mi je da ga menjam ako moze ovako da radi i dalje, odneo sam u dnevnu gde imam klimu i tamo se ne pali onaj najglasniji rezim. Znaci sve bi bilo gotivno da imam klimu u sobi.. Ne moze covek ni igIce vise da igra kad hoce :)

Stisni te muskatne orascice, otvori konzolu (imas zilion snimaka na netu) i zameni pastu na cpu i gpu. :p

Ja se apsolutno slazem s Borisom sto se tice buke. Apsolutno kvari uzivanje.
Komp mi je super tih dok sony po ovoj vrucini bukvalno urla na trojci, ja ne mogu tako da igram. To je sve samo ne uzivanje.

Samo sto ne urla sony, nego TAJ konkretan sony. Ili jedan broj iz te serije.

Inace, ni ja nema sanse da igram sa onim najvisim nivoom buke, a ispod toga mi ne smeta toliko. Slim skoro da ne cujem uopste ako ima ikakvog zvuka i sad po najvecoj vrucini.

E pa to je velika razlika izmedju slima i mog debeljka od 80GB. Jeste galamdzija ali nebih ga menjao ni za koju drugu. Jos je u garanciji, jedva da je koriscen, 3.55 na njemu... Ne moram igrati po ovoj vrucini, bolje da sacuvam sluh :)

Treba sacuvati sluh :D, a ne bi ga menjao ni za jedan drugi... Nije lako u gamingu danas, igramo kad klimatski uslovi dozvole.

auu,kako se ovo dere pa nije normalno...ja moj slim u sobi bez klime i ne cujem.neverovatno mi je da se ovoliko dere :O

Nije ni moj prva dva leta.. just you wait :p

Haha.Moj je ipak slim.Valjda nece :p
Inace sta igrate vi na ps3,treba mi nesto da probam.Preporucite mi neku dobru igru :) Imam ps3 vec duze vreme a nikada se nisam izigrao nesto na njemu.

Sta si igrao do sada?
Uncharted (svi delovi), Ratchet & Clank (svi delovi), Metal Gear Solid 4, Dead Space 1 & 2, God of War 3, Little Big Planet 1 & 2, Grand Turismo, razni sportovi... Ima tu jos genijalnih igara, ne mogu svega ni da se setim sta da ti preporucim a ne znam ni sta volis da igras.

God of War serijal...

Hvala vam na preporukama.
Do sada sam igrao jedino god of war 3,i bas sam se naigrao...Kupicu sutra Max Payne 3.Sta mislite?

Poslednja izmena:
Nisam igrao, ali sam siguran da je odlicna... Procitaj malo utiske u PC sobi, siguran sam da ces steci neku sliku. :)

Neko mi rece za ovu varijantu pa reko da probam :) Dve zaledjene flase (pozeljno da su one vece) ispred ventilatora.. Prvenstveno je za bolje rashladjenje ali odigrao jednu partiju PES-a, upalio se turbo mod ali ne izbacuje poruke za pregrevanje..
Verovatno je mit al ajde pokusacu.. :)

IMAG0158_Salomon_Black.jpg

Oćeš da kažeš da je vent od koznole glasniji od ovog ventilatora, pa da se isplati ovako nešto ? :D

Od svega na slici, ja sam primetio 2Pac-ov poster :D.

Poslednja izmena:
Najezim se kad vidim da neko dzojpede drzi na konzoli :p

Neko mi rece za ovu varijantu pa reko da probam :) Dve zaledjene flase (pozeljno da su one vece) ispred ventilatora.. Prvenstveno je za bolje rashladjenje ali odigrao jednu partiju PES-a, upalio se turbo mod ali ne izbacuje poruke za pregrevanje..
Verovatno je mit al ajde pokusacu.. :)

IMAG0158_Salomon_Black.jpg

Ja ti nesto pricam, ne znajuci da si od starta spreman da odes i korak dalje :D

Poslednja izmena:
Ne, vruc izlazi na onu stranu prema 2Pac-u :D

@snake

Sto, gde da ih drzim :)

@rama

Glasniji 6 puta :)

Nazad
Vrh Dno