pilac
Slavan
- Učlanjen(a)
- 08.03.2008
- Poena
- 405
Moj stoji uspravno, jel bi trebao da ga oborim?
Tztztztz, nisam to od tebe ocekivao........ :d
Moj stoji uspravno, jel bi trebao da ga oborim?
^ Da bas mu to treba!
Stoji mi uspravno od samog pocetka, ali gledam ove Borisove fore & fazone za hladjenje pa pomislih mozda je bolje tako.![]()
Voleo bih da mislim da je nesto tu bolje reseno ali verovatno samo zato sto su svezije paste, nije zapoceo YLOD, novija konzola..
Neces naci ni jedan slim od kad je izasao da je dobio YLOD. To je zauvek reseno
Znas sta je dobro, a i ima smisla, ono sto sam ranije kacio, nekako je izdignes iznad stola, recimo kao sto sam ja uradio sa onim kutijicama od filma za aparat, i onda bolje cirkulise vazduh. Nego sam pogubio te kutijice..
Neces naci ni jedan slim od kad je izasao da je dobio YLOD. To je zauvek reseno
Nemoj da si crazy![]()
@magicmaster
Da, samo sto nije problem (barem kod mene) sa pregrevanjem konzole, ne bude ona vruca, nego joj treba hladan vazduh oko nje da cirkulise, a to ne znam koliko bi ovo pomoglo... Uzeo bi u svakom slucaju.
Slim se greje minimalno, nikada nije vruc/vreo uvek je umereno mlak, skoro pa hladan.. Nema razloga za ylod-om + ne znam osobu na planeti kome se desilo a da ga nije drzao u zatvorenoj kesi pri igranju.
Ko ne veruje neka se koci jos uvek sa krsom of 10kg koji se cuje kao avion....
O cemu pricas coveceNa Youtube mi izaslo gomila rezultata, evo jedan..
Ma ajde nije ni cudo kad drze konzolu na tepihu i kojekakvim prasnjavim mestima, normalno da dodje do pregrejavanja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari