Šta je novo?

Konačno zbogom IE

Credit Agricole vec nudi pristup iz drugih browsera, ali sa TAN-om. Trebalo bi da naprave Android / iOS app pa da omoguce ljudima da generisu novi TAN svakih 30 sekundi (bas kao sto radi google dvostruka autorizacija).

Vec ima tema o RF e-bankingu u forumu Prezentacije ;)

OT: Ne svidja mi se izgled, pola stvari se ne vidi cim se malo poveca font :(

Vec ima tema o RF e-bankingu u forumu Prezentacije ;)

OT: Ne svidja mi se izgled, pola stvari se ne vidi cim se malo poveca font :(

Ma ovo je kraj IE u eBankingu, nema veze sa prezentacijom. :) Konačno, zbogom IE, zbogom!

Ima li intesa mobilnu aplikaciju za e-banking (android) posto mi nekad zatreba a nemam pristup kompu?
Mislim da sam na android marketu mozda video istu ali rekoh mozda je scam?

ima preko usluge intesa mobi, 50rsd mesecno.

Ma ovo je kraj IE u eBankingu, nema veze sa prezentacijom. :) Konačno, zbogom IE, zbogom!

Tema o prelasku RF e-bankinga na non-IE resenje postoji :)

Ali ovo se sada cak ni u Operi ne vidi kako treba u vecim fontovima... (Opera je inace reeeeeeeeeeeetko imala problem da renderuje sajtove kako treba kada su system fonts veci).
Sve super sto vi ne morate da palite IE.... to sto mi ne mozemo ni da vidimo u e-banking sada sta treba, who gives a f*** ;)

Kao da ljudi ne shvataju da se ovde ne govori o jednoj banci već o ostavljanjem IEa u zapećak web istorije.

Da radi kao BBS ja bi opet bio prezahvalan, samo da više ne pristupam preko IEa.

danas sam bas platio racun Vipu, valjda je sve ok proslo :D

Novi Raiffeisen radi sa svih platformi koje sam probao, svi browseri na Windowsu, Linuxu, Mac OS-u, iOS-u i Androidu. Savrseno.

Čitam sad, dionice Microsofta pale za 20% posle ovog saopštenja.. :p

Kao da ljudi ne shvataju da se ovde ne govori o jednoj banci već o ostavljanjem IEa u zapećak web istorije.

Da radi kao BBS ja bi opet bio prezahvalan, samo da više ne pristupam preko IEa.

Kad Intesa, koja drzi vise fizickih lica nego sve ostale banke zasebno to urade bice :)
Do tada - ovo je samo sheban sajt za citanje sada!

Kako ti ne shvatas da se sve manje brine o tome da sajt izgleda kako treba sem na laptopu samog developera vise? Mrzi me da kacim sliku, ali sta ja sad da radim sa novim e-bankingom? Da moram svaki put da menjam rezoluciju i fontove, jer je vas mrzelo da palite IE?:)

Koja hejterska tema :D

Za droid ima, odlična, jednostavna. Pretpostavljam da ima i za IOS, jer bih se kladio da je ključan deo koda potpuno isti. Sama aplikacija je vrlo jednostavna i spartanska, kao tapatalk recimo.

Bilo bi lepo da neki vlasnik pojedene jabuke potvrdi. :)

Aplikacija je korektna, još da je takva i banka :) mislim na rajfajzen

Sent from my HTC HD2

"nejl in d kofin" :p

MSF CEO Gates steps down after Microsoft shares plummet | Reuters :smash:

----------------------------------------------------------------------------------------------

^^ kidding.
Ali rajfajzen banka haha....
Cuo sam da je poslednji bastion IE'a Vojovodjanska banka,ako i oni zabidju IE, kako cujem iz izvora bliskih bordu direktora MS'u prestace razvijanje IE i uz WIN dolazice FF. :p

Poslednja izmena:
Onaj ko je ovo dizajnirao treba da robija. Odvratno.

@alfa:
Zar nije overkill da trosis gigabajte vm-a za pristup banci?

100-ak MB za sam VM (clone osnovnog koji se koristi i za gomilu svega i svacega), plus max. 256MB za Suspend image.
A posto se alternativa u Intesi za firme placa dosta (dovoljno da kupim komp...) - koga briga i da je 10GB VM.

Čak i OTP banka ima web app koji šljaka u non IE browserima :)

Najviše mi se dopalo rešenje ProCredit banke.

IE vam odavno ne treba za net banking... imate tzv. IE Tab plugin za Firefox koji simulira IE. I radi veoma dobro.
youdontsay.png

Da li može da radi bez instaliranog Internet Explorera na Windowsu? I think not.

Taj plugin samo embeduje Internet Explorer u okviru Firefox taba/strane, osim UI-ja, ne postoji nikakva razlika.

Pa? Ozbiljno... da li ste toliko pateticni da MORATE da izbacite IE iz instalacije Windowsa?:)
Za OSX korisnike kapiram... (mislim da nema nikakvog resenja?), ali Windows... ko ovde preteruje FFS? :D

OT: Meni se svidja resenje AIK banke. Koje mislim da je oduvek radilo van IE-a. (a vi pogledajte ko je radio RF-ov login uz licnu kartu, ko je radio prethodni e-banking za RF i Intesu, pa razmislite zasto je "moralo" tako :))

^
Alfa, zastitnik -uber- Microsoft tehnolohije, ponovo jase... :D

Stoli mene bojko za MS, ja brinem za svoj vid :D

Nazad
Vrh Dno