e , mico ne pravi me blesavim molim te.
prva stvar kada kazem novajlija , mislim novajlija u odnosu na one koje su kupili igru od prvog dana. 52. sam level cini mi se.
To za "trtljanje" nemam pojma sta si htio da kazes?!
recimo rus si , i nadjes se blizu protivnika i taman da mu pridjes i iskundacis ga on pocne da melje "facshist bastards will pay for putting foot on our soil , with their blood!" . Sto lepo ne uzme signalnu raketu i megafon , i kaze OVDE SAM!
Iako si novajlija nisi ogranicen uopste, mozes da biras koje god hoces oruzje, ne znma odakle ti to da postoje ogranicenja?! Nesto si pobrkao, ili ja igram neku drugu igru?!
naravno da mozes kad igras na (polu)praznim serverima (ili sa botovima) na kojima nisu postavljene restrikcije za ogranicenim brojem MGunera , Snajperista , elite riflemana.... Kada igramo recimo organizovano , na punim serverima nema teorije cak i da odaberes neku bolju klasu , server ti ponisti izbor zato sto bolji rangovi imaju prednost pri odabiru.
Nije tacno da svi biraju ruse, ja uvijek igram sa Njemcima.
ti mene namerno zezas? ne mislim na sve > ceo svet , vec mislim na nas tim sa bencha sa kojim igram. Imaju neki urodjeni fetish za rusima koji ja ne kontam. A nije mi fora da igram sam.
To sto cekas dok te ubaci u grupu je normalna pojava, nista cudno samo server treba da se ucita.
server krene sa ucitavanjem odmah nakon glasanja za sledecu mapu a zavrsi sa ucitavanjem kada krene loading za konkretnu mapu koju ste izglasali

A cak i da je slucaj to sto ti pricas - to nije normalno. Koliko sam MPpucacina igara igrao do dana danasnjeg i ni na jednom nisam morao da cekam da "server ucita" mapu.
Mountovanje MG-a u lezecem polozaju na nekom losem mjestu ce naravno izgledati cudno i ne efikasno, dok na normalnom terenu ili nekom zaklonu nisanjenje funkcionise savrseno.
Ma alo bre srbine (ako to jesi) ja ti pricam o maloj neravnini na koju brzo zalegnes da ti ne bi neko probusio slem , i kada mountujes machine gun , on gleda u nebo! znaci u nebo a mozes da ga pomeras samo malo levo i malo desno. a ako cucnes e onda je normalno , samo sto ne mozes vise da gledas kroz musicu. Ali je tebi i ovo normalno. Kako kaze dzomba na putu , tamo ce da gleda MG ? :trust:
Sto se tice tog "hit box-a" ne znam tacno koji si mod igrao, ali to se ne desava u classic modu, pa cak i realistic, u takvim situacijama protivnik je odmah mrtav - ranije prije patcha se desavalo tako nesto i to mozda jednom, dva puta.
realistic mod , vidim da je pogodjen (kao prasina/krv se digne na tom mestu) ali jok , covek je neunistiv dok reloaduje . Ovo se ne desava cesto ali se meni desio 2x u 4h igranja mozda.
Ne mozes da ides u teritoriju koja je pod kontrolom to jeste spawn lokacija protivnickog tima, tako igra funkcionise.
ma ne idem tamo jer je to prvo nasa teritorija , mi smo tamo i cuvamo je. i onda zauzmu dok ja pokusavam da im dodjem sa ledja , otisavsi tako daleko u dubinu te teritorije. i od jednom mi se samo pojavi da je to enemy area i da se povucem i da za to imam 10 sekundi. A ja cak i daje put ispred mene cist i da me ne nisani nekoliko protivnika , nema sanse da pretrcim i vratim se na sigurnu zonu.
Ramba i stek nisam skapirao...?!
Nema veze , dosta ti toga nisi skapirao.