r0nIn
Čuven
- Učlanjen(a)
- 29.01.2010
- Poena
- 615
Igram RO2 od kad je izasla i to jednostavno ne postoji. Ja ne znam na kojem ti to serveru igras, ali na tako ponistavanje nisam naisao ni kada sam bio nizi rang. I ne zelim da se raspravljam sa tobom, mico/cico i ti fazoni, nego jednostavno ti skrecem paznju da tako stvari ne funkcionisu. Fora je jedino u tome ko se prije uloguje i taj ima privilegiju da odabere klasu koja jos nije zauzeta.Snajperista , elite riflemana.... Kada igramo recimo organizovano , na punim serverima nema teorije cak i da odaberes neku bolju klasu , server ti ponisti izbor zato sto bolji rangovi imaju prednost pri odabiru.
ti mene namerno zezas? ne mislim na sve > ceo svet , vec mislim na nas tim sa bencha sa kojim igram. Imaju neki urodjeni fetish za rusima koji ja ne kontam. A nije mi fora da igram sam.
Na kojem god serveru igram uvijek komunisti imaju jedno ili dva mjesta prazna, dok su njemci uvijek fulirani. Govorim u globalu.
Aha, ok. kapiram, tesko ti je da se pomjeris centimetar na drugu stranu... Tvoj problem, lose igras ili se slabo snalazis. Naravno da sam Srbin i to sa velikim pocetnim slovom.Ma alo bre srbine (ako to jesi) ja ti pricam o maloj neravnini na koju brzo zalegnes da ti ne bi neko probusio slem...
To se meni nikada nije desiilo da lik primi tri metka i ostane ziv. Mozda je to bio neki bag u tvom slucaju?! Ja ti ponavljam da takve stvari ne postoje, ili se nesto nekada zabaguje u milion slucajeva. Mada posle ovog poslednjeg patcha, realistic mod je mnogo laksi od classic-a, slabo ga igram picim samo classic mod, tako da su mozda napravili protivnike malo zilavijim.ealistic mod , vidim da je pogodjen (kao prasina se digne na tom mestu) ali jok , covek je neunistiv dok reloaduje . Ovo se ne desava cesto ali se meni desio 2x u 4h igranja mozda.
ma ne idem tamo jer je to prvo nasa teritorija , mi smo tamo i cuvamo je. i onda zauzmu dok ja pokusavam da im dodjem sa ledja , otisavsi tako daleko u dubinu te teritorije. i od jednom mi se samo pojavi da je to enemy area i da se povucem i da za to imam 10 sekundi. A ja cak i daje put ispred mene cist i da me ne nisani nekoliko protivnika , nema sanse da pretrcim i vratim se na sigurnu zonu.
Pa sta?! Otisao si u zabranjenu zonu, sta ocekujes?! Tako igra funkcionise. Logicno je da su zabranjene vec osvojene zone koje vise ne mozes da povratis u svoju korist. Na nekim mapama mozes da ih povratis a na nekima ne.
Tako ti je kako ti je.
Poslednja izmena: