Šta je novo?

Diablo 3

Pa sto da ne... Samo nisam siguran da li treba onaj authenticator da bi koristio to... Mislim da treba...

Da, da bi pare išle na battle.net balans treba autentikator, dok je za pp dovoljan sms alert.

Jel nasao neko mozda Torchlight, Fate ili Path of Exile? :D

2q9avrm.jpg

ma brate, d2 heroji nisu bili nephalemi? ili sam ja nešto propustio? znam ja šta je nephalem...

Od postanja andjeli i demoni se bore skoro celu večnost jedni protiv drugih i iako je bilo par vrlo opasnih ratova (prvenstveno mislim na demone koji su mogli uništiti heaven da se nisu sporečkali na konacnom frontu) borbi nema kraja.
Arhandjel Inarius, član Visokog veća andjela, je uvideo da borbi nema kraja ni smisla vise ratovati i potražio je istomišljenike u rangovima andjela, ali i na njegovo iznenadjenje i demona. Zajedno sa Lilit, ćerkom Mefista, i ostalim istomišljenicima sa jedne i druge strane dezertirao je iz heavena i ukravši worldstone stvorio Sanctuary zajedno sa Lilit. Worldstone je stitio Sanctuary od direktnog uticaja Heavena i Hella, ali takodje i skrivao postojanje istog od pomenutih dugo vremena.
Andjeli i demoni su se i parili stvorivši novu rasu Nefalime koji su imali tendenciju da postanu jači od obe vrste od kojih su potekli. Videvši to Inarius je hteo da pobije sve ljude, i ubio je mnoge dok su neki ostali živi i ušli u istoriju - Bul-Khatos i Rathma, dok je Lilit htela da ih iskoristi za borbu protiv obe strane.
Inarius je proterao Lilit u drugu dimenziju i iskoristio worldstone da ograniči ljudima moći.
Naravno, ne zna se kakav uticaj ima uništenje Worldstone-a na moći ljudi, ali svakako da je doprinelo direktnoj invaziji hella na sanctuary.

I u drugom delu su protagonisti naravno bili potomci nefalima, cak koliko sam skontao svo vreme oslovljavaju heroja Diablo slayera iz prvog dela kao Leoricovog starijeg sina Aidana gde mislim da i njega u drugom delu oslovljavaju kao nefalima.

Armor: diaper of the soft touch, durability 1/1, poison resistance 10
Active skill: battle cry of annoyance, 1 DPS with cumulative effect

Poslednja izmena:
kad sam sada uključio igru tražila je da se pečuje, ok skinuo je nešto malo i kaže da je up to date. međutim kad pokušam da se ulogujem traži kaže mi da je novi patch dostupan i da mora da se restartuje igra kako bi se instalirao patch. i tako infinite loop. neko rešenje?

Verovatno imas US klijent, a igras na EU...

Moras da sacekas da i EU serveri dobiju patch (za nekih 12 h).

za cega patch?

Pa za USA servere je izasao 1.03a patch, sutra prepodne kod nas.

Patch usporava durability loss na stvarima za 50%, ali jos uvek gubimo 10% po smrti. I popravljeni su Zombie Bears za nas Witch Doctore posto su se bagovali na mapama gde je povrsina neravna.

Patch usporava durability loss na stvarima za 50%, ali jos uvek gubimo 10% po smrti. I popravljeni su Zombie Bears za nas Witch Doctore posto su se bagovali na mapama gde je povrsina neravna.

Vidim da su najavili jos jedan patch posle ovoga u narednih par dana...Sta rade od igre...

balansiraju :)

Mnogo je postao laksi Act 2 za melee klase posle 1.0.3 patcha, pre sam morao posteno da se pomucim protiv zeznute kombinacije elite-a i ginuo dosta. Sad sa manjim upgradeom na opremi ih tamanim samo tako cak i resistovi od 600 su mi dovoljno.

Drug kaze da sa wizardom pre patcha je mogao da ubije solo Azmodana, a sad kaze baci samo hidru i spamuje neke orbove, i padaju ko ludi monsteri... dosadno mu postalo.

I sto se bune da je los drop itema u Act 3 i Act 3 , sta pre patcha (1.0.3) padali bolji itemi ?

Llv 63 itemi pre 1.0.3 su vise padali, pa se svi zale, blizz je rekao da ce to popraviti u sutrasnjem patchu.

Act II jeste dosta lakši u odnosu na prethodni patch. Međutim, probao sam ponovo Act III, neke Elite monstere mogu da otresem lako ali je većina ipak prejaka za mog barba. Ukoliko neko naleti na neki dobar 1h sword sa STR 150+, VIT 150+ neka mi se javi radi kupovine. Treba mi neki dobar 1h item.

koji damage da gledamo i max cenu?

DMG da ne bude ispod 800 a cena do 2M. Toliko mogu da odvojim sada.

Ako mozes nekako obavezno uzmi sa oko 500+ LoH, stvarno mnogo znaci za barba... greota da ima sve nabrojano a da nema LoH. Ustekas pare za tako nesto, i zavrsio si posao :)

ja sam u diablu 2 poklanjao ljudima sa kojim sam igrao sve iteme koji mi ne trebaju a koji će njima koristiti... tako ću i u d3. prokleti kapitalisti, hoće u svakom da probude tu gramzivost, da rođen rođenom proda a ne pokloni, jbala ih i ta aukcijska kuća zbog koje su smanjili i drop rate i uništili igru...

^ Dobra poenta i realna kritika na racun D3, za razliku od vecine retardiranih komentara

Trebali su igru da nazovu Auction House 15% :d

hehe, naletim danas na Smash! Jay, Smash! - Secret Achievement ...nisam ni znao da postoji, zbunio sam se :d

Prilozi

• Diablo III_2012_06_27_13_32_51_887.jpg
    Diablo III_2012_06_27_13_32_51_887.jpg
    138.7 KB · Pregleda: 238
gde je stigao?

Pa to ali gde :D

EDIT:
Da odgovorim sam sebi. Videh username pa se setih da je to PR nase prodavnice za igre - CLG :D (ali nema cena!)

P.s. nasao sam na jos jednom nasem sajtu 3500 din kosta. Lol, sta li je pusio on kad je stavljao takve cene kad za ispod 2k din stize kod nas sa sve postarinom.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno