Koliko otprilike kosta stelovanje zadnjeg menjaca u Planetbike-u na Dorcolu? Nesto se sjebalo, a ne umem sam da ga nemstim. Mozda trebju i da se menjaju sajle.
Mislim da oni bez 300 din ni ne gledaju bajs.
Ako ti nije baš hitno, mogu ti ja naštelovati menjač za dž. Ali, sutra ujutru idem za Loznicu (bajsem, naravno) i vraćam se tek u ponedeljak, pa tamo od utorka ću imati vremena.
Pa eto, ako bi da uštediš i da naučiš sam kako se podešava menjač, vidimo se od utorka. U suprotnom, ***a.![]()
Pipli, tražim točkove klase A, sadašnji ne mogu da izdrže moju vožnju. Preporučena mi je radnja na Čukaričkoj padini. Ima li neki još predlog gde da tražim za slučaj da se taj jedini koji imam izjalovi?
Au demiose.. odlican bajs al zar mora ovoliko beloPa ovo je bas za najfensi uslove voznje
Zamisli zuto blato, ilovacu na ovoj pure white
Jel ti reko Gizmo da bi se slagao ovaj fon uz bajs
Pogledajte prilog 90898
Ta radnja, ali covek koji radi u njoj.Koja radnja na Cukarickoj padini? Ovde ima samo Capriolo, snadbeven losije od one njihove dve radnje u centru.
Sta su tockovi A klase?![]()
Gde mogu da kupim Freewheel 11-32 T ili nesto priblizno sa sto manjim brojem zuba na pocetku zbog brzine. u pitanju je 7 brzina Freewheel vrsta zupcanika ??? molim vas pomozite.
Dobre su obe bicikle, bas se lepo slazu, crveno belo.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari