Sir_Oliver
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.04.2006
- Poena
- 319
Ne znam sta da ti kazem... Ja bih sacekao a i malo mi je sumnjivo to sto kosta tako malo u odnosu na druge servise.
@djilkos
Imam WF kuci, pa da ne skida bez potrebe.
Ako nekoga zanima, uzeh danas ovaj flip case http://www.mobilefun.co.uk/genuine-...-cover-titan-silver-efc-1g6fsecstd-p35110.htm u Telenoru. Mislim da je 2450 din ili tako nesto. Skida se backcover sa SGS3 i kaci se ovaj flip case koji ima sa zadnje strane identican back cover a sa prednje preklop. Ima u crnoj i beloj boji, pa kome se ne svidja beli/plavi, moze lako da to resi![]()
@djilkos
Imam WF kuci, pa da ne skida bez potrebe.
Alright, Voodoo #GalaxySIIISimUnlock is close to release now. I still need to add some solid and safe compatibility detection.
Daj ljudi, kad gledate youtube preko browsera ,blokira se slika i ide samo zvuk... koja je fora... nisam zadovoljan... to koristim zbog mogucnosti pustanja full hd-a , sto je ne moguce u Youtube aplikaciji![]()
Kako se menjaju precice na lock screen?
presao si sa symbiana i sad moras da se naviknes na android. ne znam kakav ti je paket. net ugasi samo ako nemas internet u postpaid paketu ili internet dodatak na prepaidu, a to moras da imas u 2012. za forume, mail (bez atacmenta) i vesti mozes da se provuces sa 200ak mb mesecno (youtube i market zaboravi). to ti je kao dodatak na prepaidu 350-500din. steta da furas ovakav fon samo na wifi. ako si na postpaidu obavezno ali obavezno moras da imas paket sa netom.
Daj ljudi, kad gledate youtube preko browsera ,blokira se slika i ide samo zvuk... koja je fora... nisam zadovoljan... to koristim zbog mogucnosti pustanja full hd-a , sto je ne moguce u Youtube aplikaciji![]()
Daj link
Kako se menjaju precice na lock screen?
settings/security/lockscreen
Jel ima resenja za wake up lag bas me nervira?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari