Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Developer options, usb debugging

Nego meni kad pritisnem home dugme dok se upali ekran prodje skoro sekunda al ne uvek nekad upali ekran momentalno el i kod vas tako?

Da, tako je i na s2, i mene je to nerviralo kad sam ga uzeo.
Kada tel ode u deep sleep, treba mu vise vremena da se probudi pritiskom na home dugme.

Evo za one koji se brinu da li su im telefoni SIMfree. Supercurio je poceo da pise aplikaciju za otkljucavanje GSIII.

@supercurio: I started writing a #GalaxySIII SIM-Unlocking app, based on @ccernescu instructions. I want it to be simple, efficient and OSS: WTFPL

Ni ja pravo da ti kažem, ne mogu da se načudim koliko je sve smooth i brzo. Sa ovim hardverom i ICS-om ovo je na nivou glatkoće koju nudi iOS.

Realno, ali ipak ne vidim šta bi mogli bitnije da poprave.

A sta ste ocekivali da stuca i da nije glatko sa quad-core procesorom na 1.4GHz?

A sta ste ocekivali da stuca i da nije glatko sa quad-core procesorom na 1.4GHz?

Kao da ne znaš koliko je Android neoptimizovan, imali smo svako pravo da sumnjamo da mu ni Quad neće pomoći da radi savršeno glatko, pogotovo u TouchWiz izdanju.

Sto ste kupovali android onfa ako sye znali da moze stucati, moglu ste glatko iphone za te pare:)

Ljudi imate li polaris office vidim na gsmareni da treba da ima al kod mene jok, nikakav office?

Market mi izbacuje neke aplikacije samo u Tab varijanti. Ne kapiram u cemu je fazon. Recimo, Samsung remote, izbacuje samo u tab varijanti, ne postoji u phone varijanti..... a sa recimo dhd-a postoji...

Mozda zbog rezolucije?

Evo stigoh i ja iz Vipa. Pošao sam po beli a kući doneo plavi. Nisu imali više neotpakovanih belih a onaj izloženi mi se nije uzimao.

Prvi utisak mi je da sam lakši za 450 evra o nekim većim impresijama o telefonu ću kad me ovaj prethodini osećaj prođe.

P.S. Jedno početničko pitanje (nadam se da neću biti razapet zbog toga, do sada sam imao symbian :) ), nisam još ubacio karticu, da li je dovoljno da se isključi sinhronizacija kako bi bio siguran da neće koristiti mobilni net ili mora još nešto?

Ne iskljucujes nikakvu sinhronizaciju, instaliaj neki widget 3g toggle ili tako nesto i jednostavno drzi iskljucenu mobile konekciju. Isto to mozes i u settings-u telefona, sad tacno neznam kako je to na S3.

Zasto bi iskljucivao mobilni internet?

I ja sam postao vlasnik ovog telefona u plavoj varijanti,uzet je u vip-u,telefon je zakljucan.Sutra ga nosim na otkljucavanje,trazili su mi 45,35,30e a ja sam nasao za 1700din. :)Tako da cu ga tek od sutra koristiti kako dolikuje :)

Nemoj ga otkljucavati, radi se na aplikaciji pomocu koje ces moci sam da otkljucas telefon.

@djilkos
Imam WF kuci, pa da ne skida bez potrebe.

Poslednja izmena:
Ne znam kolko cu moci da izdrzim da se ne igram sa njm.1700din mi nije puno(iskreno dao bi 40e. :) ) mozda cu uspeti jos i veceras da ga odnesem na otkljucavanje,samo da stavim karticu i da krenem da ga koristim maksimalno :)

Nazad
Vrh Dno